folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Onsuz Daha Zor Oluyor

Onsuz Daha Zor Oluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    şu kafaya bi ulaşamadım amk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Koy götüne hacı.Çok takmayacan bu aşk meşk işlerini.Elbet bitiyor.Ta ki evleneceğin döneme kadar.Rahata tak.Bunu 4 yıllık bi ilişkiden yeni çıkmış biri olarak söylüyorum.Bitiyor yani,sıkıntıya gerek yok.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

bu ney laan

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    karşılıklı tripleşir durursunuz hoca, sizin olay çözümsüz. ergen ilişkileri ne de olsa. alınmak yok ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Lan hayatım aşık olmakla gectı anasını satım...

Hıcbırınden pısman degılım.asırı yaptıgım aptallıklar cok oldu ama o ayrı bı duygu kardesım :)

lısedeyken yurtdısından bı kızı sevmıstım 6 sene...onun ıcın yurtdısına gıdıcektım hatta tbt de konusu olması lazım :) sonra olaylar farklılastı felan fılan...

suan aklımın ucuna dahı gelmıyor... cunku 2 senedır felan hıc ulasamadım,o hayatına bakıyo bı sekılde ben hayatıma...

suan unıversıtede 3.yılım ve 1.5 senedır beraber oldugum  ve gercekten cok farklı duygular besleyerek sevdıgım kız arkadasım var... Ama anlasamıyoruz ıste bı turlu... ben cok agresııfım , hemen en ufak seye patlıyorum,ASIRI KISKANIYORUM!!! bazen ben bıle abarttıgımın farkına sonradan varıyorum ama elımde olmuyor...

Yanı gercekten ADAM gıbı COK sevdım ama kac kere o benı ben onu bıraktık gıttık ama tekrar yuzyuze bakınca dayanamıyorduk uzulmeye uzmeye...

En sonunda ıste tamamen bıttı.Aynı bolumde ve aynı sınıfta okuyorum . Sana yemnederım hayatımda bu kadar zorlanmadım.Heran gozunun onunde SEVIYOSUN,sesını duyuyosun,goruyosun.... ama gıdıp konusamıyosun,bısey dıyemıyosun... bırıyle konussa hemen o kısıye uyarı gonderıyosun,dıkkate almıyo gıdıyo sen konusuyosun... Aptal aptal seyler ama ASK SEVGI gıbı konuların zaten MANTIKLA alakası olmadıgı ıcın aptalca seyelr yaparız...

BEN ONU SEVIYORUM,BELKI UNUTAMICAM ONA DUYDUGUM DUYGULARIMI AMA OYLE YADA BOYLE IZIDE KALSA DAYANICAM BI SEKILDE ....

benden sana abı kardes tavsıyesı... EGER SEVIYORSAN ONUNLA KONUSMAKTAN,ONA BAKMAKTAN,ONA SARILMAKTAN BASKA BISEYDEN ZEVK ALMIYORSAN... GERCEKTEN DUYGULARIN AGIR BASIYORSA ASLA AMA ASLA PESINI BIRAKMA! GITTIGI YERE KADAR... BELKI ELINE BISEY GECMICEK BENIM GIBI SONUC YINE AYNI OLACAK AMA EN AZINDAN BILMELISIN KI BI ZAMANLAR GERI GELMICEK VE BU YUZDEN KAFAN NE DIYOSA,DUYGULARIN NEREYE SURUKLUYOSAN AKMALISIN....!

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothin
    nothin's avatar
    Dişi

arama sorma bence.. öyle yapan yaranıyor, kaçan kovalanırr....

aşk; tüm anneler gibi güçlü olsun !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben 5 yil sevgili durdum, cok kavgalar ettik. ayrildik, birlestik. yuz vermedi, aradim. yuz vermedim, aradi. sonra bir baktim evlenmisiz. 

iliskiniz karsilikli degilse, okyanusta kurek cekiyorsun demektir kardesim. sonu evlilik olsa bile bir omur boyu boyle uzulmek var demektir sana. aklini basina al.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

ben 5 yil sevgili durdum, cok kavgalar ettik. ayrildik, birlestik. yuz vermedi, aradim. yuz vermedim, aradi. sonra bir baktim evlenmisiz. 

iliskiniz karsilikli degilse, okyanusta kurek cekiyorsun demektir kardesim. sonu evlilik olsa bile bir omur boyu boyle uzulmek var demektir sana. aklini basina al.

Hocam okurken bıle kendı adıma heyecanlandım bıan :) sankı kendıme pay cıkardım :P

Allah mutlugugunuzu bozmasın hocam ... yazdıgın hosuma gıttıgını belırtım :D

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Bak dostum. Bu tarz kızlardan hayır gelmez( Benzer bir kız arkadaşım vardı 2 hafta önce bitti). 

Vurdumduymaz insandan uzak durucaksın. Yeni ilişkiden cıkmıs insandan uzak durucaksın. Lay-Lay lom insandan uzak durucaksın. Görüntüde bu kişiler seninmiş izlenimi verirler sana. Sonra bi anda ucup gidiverirler.

Ben neler yaptım. Okulunamı yardımcı olmadım. KPSSye 1 hafta kala gidip arabamlamı gezdirmedim. Suanda elde var sıfır. Cok fazla arayıp sorunca bil ki kıymetin azalıcak demektir. Aramayınca, biraz ağırdan alınca inan daha kıymetli oluyorsun. İnan her yaş grubunda bu olay böyle. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Konu başlığını gördüm aklımda 2 nick belirdi 1i sendin diğerini de herkes biliyo zaten:D

Bi centilmen skorlarından asla bahsetmez:) Senin durumunda skor kızla konuşmak oluyor sanırım.

Yaşın olmuş 18 sen kızın elini tutmaya korkuyosun sende umut yok dostum üzgünüm.

Bildiğim bişey varsa;

Şu dünyadaki hiç bi kızın hayalindeki erkek, düşlediği erkek "utangaç olsun, korkak olsun" olmaz.

Çek kenara yapış, hala kızlara "Benimle çıkarmısın" falan diyosan zaten boşver bu işleri:D

.
Toplam Hit: 6918 Toplam Mesaj: 62