Onun İçin Ölümü Bile Göze Alırım!!!!!!!
-
Stifler sana söylenebilecek hiç birşey yok. ama tecrübelerime dayanarak sana şunu söyleyebilirim: "umut en büyük acıdır, işkenceyi uzatır."
akıl sağlına dikkat et! kolay gelsin -
ağlamaaaaaakk yok yüreğimmmmmmm yalvarmak yok yüreğim ne acılar yaşadık biz seninleeeeeeee kahrlmak yok yüreğim yalvarmak yok yüreğim bu acıyada katlanırız seninleeeeeeeeeeeeeee
-
abi belkı bu sozlerım su anda sana sacma gelıcek ama ben gınede dıcem...bende okulda bi kızı çok sevdım onun için geberıodum nese 1 hafta peşinden koştum ve kabul eddi 4 gun sora ayrıldık
ailevi sorunlarım var fln dedi nese 3 gun sora birisiyle çıkmaya başladı onun için kısları boşver hoş o çıktığı cocukla hala çıkamıo :) hepsi olmasada çoğu kadın şeytandır aklında sanıyede 100 tane sey geçirir onuın içinsalla gitsin kendine ii bak bye
-
burculi bunu yazdı:
-----------------------------
Stifler helal sana yaaaaaaaaaaaaaaa herkes senin gibi sevemez. o kıza ne mutlu ki onu senin gibi seven birisi var..inşallah bunu anlarda senin kıymetini bilir.
böle sevmek herkse nasip olmaz kardeşimmm
seviyorum ama sevdikçe saplanıyorum.. Azraili bekliyorum ha geldi ha gelecek diye ne yapacam ben ya!!! Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum ölmek istiyorum ölemiyorum!!! unutmak istiyorum unutamıyorum!! -
Stifler cok pis anliyom seni:)abi valla degmiyo..Dünyada KIZmi yok:)
Degmiyo hic bisey -
NO kız
NO kadın
NO dert
YES bilgisayar
YES alkol
YES kumar
....
E daha ne olsun.? -
ya millet biraz ayıp olacak ama bir söz vardır:
seveni s......
s.... severler
bilmemmmm anlatabildimmmi arkadaslar bu olay budur.
sevmicen kardeşim sevince hep üzülüyon freee takılıcan işine bakacan paso cekecen kafayı -
hoca işte kızlar gölge gibi
kovalarsın kaçar kaçarsın kovalar -
x11 bunu yazdı:
NO kız
NO kadın
NO dert
YES bilgisayar
YES alkol
YES kumar
....
E daha ne olsun.?
sen yaşama o zaman sana sadece bunu derim
-
AyHaNN bunu yazdı:
Stifler cok pis anliyom seni:)abi valla degmiyo..Dünyada KIZmi yok:)
Degmiyo hic bisey
sizin için değmeyebilir ama ben seviyorum....
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!!!!
dünyada en güzel sevmelk ve sevilmek aksini idda eden varsa buyrun tartışalm!!!
Toplam Hit: 4751 Toplam Mesaj: 22