folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Opera 12 Hakkında Son Sürüm Lanet Bişi.

Opera 12 Hakkında Son Sürüm Lanet Bişi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

About Opera
    Version information
    Version
    12.00
    Build
    1467
    Platform
    x64
    System
    Windows 7
    XHTML+Voice
    Plug-in not loaded
    Browser identification

Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64; U; en) Presto/2.10.289 Version/12.00

bir sorun yok bende. opera next kurmayı deneyebilirsin belki ama beta sürüm olduğu için onda kapanmalar olucaktır. belki temiz bi kurulum yaparsan düzelebilir. 

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

Opera Hakkında
    Sürüm bilgisi
    Sürüm
    12.00
    Derleme
    1467
    Platform
    Win32
    Sistem
    Windows 7
    XHTML+Ses
    Yan uygulama yüklenemedi

bir sıkıntı görmedim bende 

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

taş gibidir opera taş.. =D bendede bi sorun yok.. bu son güncel sürüm diğerlerine göre daha iyi geldi hatta.

sil baştan kur. 

Sürüm bilgisi
    Sürüm
    12.00
    Derleme
    1467
    Platform
    Win32
    Sistem
    Windows 7

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

kvnckck bunu yazdı:
    -----------------------------

Version
    12.00
    Build
    1467
    Platform
    Win32
    System
    Windows 7

Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.10.289 Version/12.00

uzun süredir bende opera kullanıyorum bu sürüm bana diğerlerine göre daha ağır çalışıyor gibi geldi ancak hata verme durumu diğer sürümlerde bende daha fazlaydı bunda yaşamıyorum şu ana kadar 

evet daha ağır çalışıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok böyle gaip puildg diye bi hata veriyodu şimdi vermedi resmini cekmedimde hiç ama kurdugum eklentilerden olabilirmi diye düşünüyorum yazılan yorumları okurken... ama opera 10 numara..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

tek kelime berbat 4-5 sekmede site açınca aniden donup kalıyo, ayrıca bıktım artık idm'nin sol altta çıkan bu sayfadaki video indir zımbırtısı çıkınca sayfayı aşşağı doğru indirmeye başladığım gibi sayfa rezil bi hal almaya başlıyo :S 

buna rağmen hala kopamadım mına kodumunun operasından nasıl bi aşk anlamadım :D 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Sürüm bilgisi
    Sürüm
    12.00
    Derleme
    1467
    Platform
    Win32
    Sistem
    Windows XP
    XHTML+Ses
    Yan uygulama yüklenemedi
    Tarayıcı tanımlaması

Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; tr) Presto/2.10.289 Version/12.00

---

Sanırım artık bu sürümde flashları farklı bir şekilde oynatıyor. Bu yüzden flashlarda donmalar meydana geliyor. Başka bir sorun yok.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aybke
    aybke's avatar
    Dişi

opera iyi güzelde firat üniversitesinin üst taraftaki tablarını açmıyor..sadece bende mi oluyor bu :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

tek kelime berbat 4-5 sekmede site açınca aniden donup kalıyo, ayrıca bıktım artık idm'nin sol altta çıkan bu sayfadaki video indir zımbırtısı çıkınca sayfayı aşşağı doğru indirmeye başladığım gibi sayfa rezil bi hal almaya başlıyo :S 

4-5 sekme açınca donuyomu? ram tüketimi en az olan tarayıcı herhalde operadır. kesin konuşmayım ama ie ve firefoxtan iyi olduğu kesin.

çökme sorununu chromeda her dk yaşıyordum. operada çok çok azaldı bu sürümde. bu haftada hiç olmadı.

şuan nete yeni girdim 9 sekme açık. en azından 6-7 sekme açık olur nette dolanırken.

bazen 15-20'ye doğru kayar :D ama operada en ufak bir yavaşlık bile görmedim arkaplanda cpunun %50sini yiyen oyun açık birde. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

4-5 sekme açınca donuyomu? ram tüketimi en az olan tarayıcı herhalde operadır. kesin konuşmayım ama ie ve firefoxtan iyi olduğu kesin.

çökme sorununu chromeda her dk yaşıyordum. operada çok çok azaldı bu sürümde. bu haftada hiç olmadı.

şuan nete yeni girdim 9 sekme açık. en azından 6-7 sekme açık olur nette dolanırken.

bazen 15-20'ye doğru kayar :D ama operada en ufak bir yavaşlık bile görmedim arkaplanda cpunun %50sini yiyen oyun açık birde. 

aynen katılıyorum.

benim opera 20 sekmeyle kapanır 20 sekmeyle açılır. hiç bir yamuğunu görmedim.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 3356 Toplam Mesaj: 22