Opera 12 Hakkında Son Sürüm Lanet Bişi.
-
About Opera
Version information
Version
12.00
Build
1467
Platform
x64
System
Windows 7
XHTML+Voice
Plug-in not loaded
Browser identification
Opera/9.80 (Windows NT 6.1; Win64; x64; U; en) Presto/2.10.289 Version/12.00bir sorun yok bende. opera next kurmayı deneyebilirsin belki ama beta sürüm olduğu için onda kapanmalar olucaktır. belki temiz bi kurulum yaparsan düzelebilir.
-
Opera Hakkında
Sürüm bilgisi
Sürüm
12.00
Derleme
1467
Platform
Win32
Sistem
Windows 7
XHTML+Ses
Yan uygulama yüklenemedibir sıkıntı görmedim bende
-
taş gibidir opera taş.. =D bendede bi sorun yok.. bu son güncel sürüm diğerlerine göre daha iyi geldi hatta.
sil baştan kur.
Sürüm bilgisi
Sürüm
12.00
Derleme
1467
Platform
Win32
Sistem
Windows 7 -
kvnckck bunu yazdı:
-----------------------------Version
12.00
Build
1467
Platform
Win32
System
Windows 7Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.10.289 Version/12.00
uzun süredir bende opera kullanıyorum bu sürüm bana diğerlerine göre daha ağır çalışıyor gibi geldi ancak hata verme durumu diğer sürümlerde bende daha fazlaydı bunda yaşamıyorum şu ana kadar
-----------------------------evet daha ağır çalışıyor
-
yok böyle gaip puildg diye bi hata veriyodu şimdi verm
edi resmini cekmedimde hiç ama kurdugum eklentilerden olabilirmi diye düşünüyorum yazılan yorumları okurken... ama opera 10 numara..
-
tek kelime berbat 4-5 sekmede site açınca aniden donup kalıyo, ayrıca bıktım artık idm'nin sol altta çıkan bu sayfadaki video indir zımbırtısı çıkınca sayfayı aşşağı doğru indirmeye başladığım gibi sayfa rezil bi hal almaya başlıyo :S
buna rağmen hala kopamadım mına kodumunun operasından nasıl bi aşk anlamadım :D
-
Sürüm bilgisi
Sürüm
12.00
Derleme
1467
Platform
Win32
Sistem
Windows XP
XHTML+Ses
Yan uygulama yüklenemedi
Tarayıcı tanımlaması
Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; tr) Presto/2.10.289 Version/12.00---
Sanırım artık bu sürümde flashları farklı bir şekilde oynatıyor. Bu yüzden flashlarda donmalar meydana geliyor. Başka bir sorun yok.
-
opera iyi güzelde firat üniversitesinin üst taraftaki tablarını açmıyor..sadece bende mi oluyor bu :/
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------tek kelime berbat 4-5 sekmede site açınca aniden donup kalıyo, ayrıca bıktım artık idm'nin sol altta çıkan bu sayfadaki video indir zımbırtısı çıkınca sayfayı aşşağı doğru indirmeye başladığım gibi sayfa rezil bi hal almaya başlıyo :S
-----------------------------4-5 sekme açınca donuyomu? ram tüketimi en az olan tarayıcı herhalde operadır. kesin konuşmayım ama ie ve firefoxtan iyi olduğu kesin.
çökme sorununu chromeda her dk yaşıyordum. operada çok çok azaldı bu sürümde. bu haftada hiç olmadı.
şuan nete yeni girdim 9 sekme açık. en azından 6-7 sekme açık olur nette dolanırken.
bazen 15-20'ye doğru kayar :D ama operada en ufak bir yavaşlık bile görmedim arkaplanda cpunun %50sini yiyen oyun açık birde.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------tek kelime berbat 4-5 sekmede site açınca aniden donup kalıyo, ayrıca bıktım artık idm'nin sol altta çıkan bu sayfadaki video indir zımbırtısı çıkınca sayfayı aşşağı doğru indirmeye başladığım gibi sayfa rezil bi hal almaya başlıyo :S
-----------------------------4-5 sekme açınca donuyomu? ram tüketimi en az olan tarayıcı herhalde operadır. kesin konuşmayım ama ie ve firefoxtan iyi olduğu kesin.
çökme sorununu chromeda her dk yaşıyordum. operada çok çok azaldı bu sürümde. bu haftada hiç olmadı.
şuan nete yeni girdim 9 sekme açık. en azından 6-7 sekme açık olur nette dolanırken.
bazen 15-20'ye doğru kayar :D ama operada en ufak bir yavaşlık bile görmedim arkaplanda cpunun %50sini yiyen oyun açık birde.
-----------------------------aynen katılıyorum.
benim opera 20 sekmeyle kapanır 20 sekmeyle açılır. hiç bir yamuğunu görmedim.