Operasyon Günah İşleme Özgürlüğüne Müdahaledir
-
mataramasuko bunu yazdı
bunların dini ne bilen var mı beyler
para
-
bugrahan45 bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
bunların dini ne bilen var mı beyler
para
paradin 100mg
-
1984 ütopyası hayaldi , gerçek oldu.
-
oha lan artık çüş ayı oğlu ayılar
-
ulan bir milletle bu kadar dalga geçilmez şerefiyle aklıyla oynanmaz amk
-
su yere göge sıgdıramayanlar gelsin bi yorum yapsın. neyini savunuyolar cidden acayip merak ediyorum. gecen biriyle konustum ötekiler çalmıyomu diye savunuyodu. herkes aynı fikirdemi acaba
-
aliyk bunu yazdı
bu kadın kabataş burlesque partiye kurban giden başörtülü bacımız propagandasında da zaten meyda başrollerindendi.
Tabi ki insanların, sadece AKP'li demeyin, sizin ve tanıdıklarınızın, herkesin ve herkes arasında iletişim sorunu "özeleştiri eksikliği"nden kaynaklıdır.
İnsanlar iyiniyetlidir, bu forumda gördüğümüz her telden adam, akplilerde iyi niyetliler değiller mi ? Fakat olay şu, özeleştiri yapamayan insan her insan gibi kendine yalan söylediğinde bunu yakalayamaz ve ona inanır, yani muhabbet burada sıkıntıya giriyor.
Pek çok kayıt gördük, mantıksal örgüye de oturan ve bir kısmını inkar etmedikleri, dolayısıyla kaydın geldiği kanalı kabul edince diğer kayıtları da kabul ettiklerini anlamadan ettiler. AKP'li arkadaşların yorumu ne oldu ? "siyaset konuları kirlilik yaratıyor kaldırılsın", mesela bu tarz bir yorum SerYolcu'dan geldi ki gördüğüm kadarıyla en azından araştırma konusunda istekli ve akıllı birisi, fakat onun aklının ötesinde kişiliği buna mani oldu çünkü zamanında yakalayamadığı yalanlar o kadar birikti ki şimdi onu itiraf edecek cesareti yok, o nedenle bilsede işin özünü basitçe "bunu görmeyelim, bize mantıklı açıklama gelir, kendimizi kandırmaya devam" edelim şeklinde bir talebi var.
Kolay olmayacak tabi ki, belki olmayacak, cemaat kirli bir güçtür, AKP'de öyle, kirli güçler savaşında olan insana olur, kendini kandıranlar bir maşa olarak yaşamadan ölürler, kandırmayanlar bir kurban olarak yaşamadan ölürler.
O nedenle en önemli şey iletişim ve çevreniz. Yalnızlık insanı başarısızlığa odaklayabilir fakat birlikte hep bir kuvvet oluruz, zaten her zaman sorun çıkaran kölelerin, bizlerin, şirketler veya devletler farketmez, bize karşı uyguladıkları zorlayıcı hayat şartlarını oluşturmadan önce birliğimizi bozmak fetullah deyimiyle, bizi yalnızlaştırmaktır, neredeyse 20 milyon nüfuslu bir şehirde her bireyin sorunu yalnızlıksa, ortada bir kötü niyet vardır.
Bu konuda kafanız karışabilir diyebilirsiniz ki bu kadar parayı ne yapacaklar ? Veya bu para için bu sıkıntı değer mi ? Olay ne islam, ne akp, ne chp, ne özgürlük, ne başka bir bok arkadaşlar, kayıtları dinlediniz, o karadenizli arkadaşımız pek küfürlü konuşan ne dedi, "Benim lükste gözüm yok başka birşey için" demedi mi yaptıklarına, BOP diyebilirsin buna, şu açıdan diyebilirsin BOP ortadoğuyu kontrol altına almak projesi değildir, zaten tüm milletlerin ve devletlerin tek efendisi olan para hepsini hali hazırda kontrol altına almış adına da ekonomi denmiştir. Burada dikkat ederseniz tayyibin sattığı topraklar HES topraklarıdır ve liman, kıyı topraklarıdır. Önümüzdeki çağın sorunu "su sorunu" dur ve bu proje para için değil, su içindir, birilerinin basitçe suyumuzu alıp götürmesidir.
Bunun dışında beklenen ise şudur, bakın hizmet hareketi deniyor değil mi, AKP ve cemaatin tanımları bunlar adına farklı ve ayrıktır, hele bu noktadan sonra. İlk önce cemaat ve AKP ses kayıtlar ve itibarsızlaştırılması başlayınca basitçe dedim ki Amerikanın herzaman ki olayı, kuklanın sesi çok çıktı 2 iktidar sonrası devirmek istiyor, sonra APO'nun kayıtları çıktı dedim ne bu şimdi, üstüne öyle bir zamanla şehzade mustafa öldürüldü ki dizide tüm bunların üstüne, dedim tamam birileri tüm değerleri yıkmak istiyor. Sonra aklıma geldi Papa'nın açıklaması, "Hristiyan olmak için tanrıya inanmak zorunda değilsiniz.", dedim bu da yıkıldı, üstüne müslümanların cehaleti ve zulmü zaman zaman "bahar" cehennemi gelen ülkelerde gösterildi.
Burada anlaşılamayan şey şudur, bu arkadaşların hayali Müslümanlığın ve şeriatın dünyaya hakim olması ki dünyanın hepimizin bildiğin yeni dünya düzenine girişi zaten başlamış bulunmakta, tüm değerlerin yıkılması ki örnekleri coğrafyamızdan verdim, onun dışında almanya, ukrayna, amerika gibi protestoların başladığı ülkelere de bakabilirsiniz. Yanımızda Suriye varken, ötede Rusya kıpırdayıp dururken birşeylerin olduğunu anlayabilirsiniz. Bizim arkadaşların anlamadığı şu, küçük ölçekte tüm değerler yıkılıyor, ikisi dışında, müslümanlık ve yahudilik. Bunların bir savaş edeceği pek çok kaynakta yazar ve propagandası hep yapılırdı zaten, metal fırtınamıydı o israili bombaladıkları kitap neyse. Bunlar olur fakat bu arkadaşların novus ordo seclorum tarzı piramit gözünden göremediği de şudur, dini de sağ bırakmazlar çünkü din özeleştiriyi yok eder, bu insanları istediğin gibi kontrol edemezsin ve gelişimi sağlayamazsın, verim elde etmek için teknolojiye uyum sağlamak esastır ve bu insanlar o uyumu sağlayamazlar çünkü ters düşülecek. New age tabir edilen bir inanç olayı olarak piyasaya uzaylı işini sürdüler, prometheus falan propagandası devam etmekte.Siz arkadaşlar şunu göremiyorsunuz sağ gösterip düz vuracaklar, insanları tek bir çatı altında toplamak için felsefenin en kolay yolunu seçiyorlar, tüm yargıları yok etmek, tüm çeşitliliği zaten holywood filmleriyle, global ekonomi, internet, televizyon ve sinema, global tarım ve eğitim sistemleri ile yok ettiler, son darbe tüm değerlerin yıkılmasıdır. Tüm değerler yıkıldığında insanın elinde 2 değer kalacak, canlı olmak ve varolmak.
Dediğim gibi oyunlar oynanır problem yok, senin benim yerime seçilmiş insanlara propaganda yapması için para dökülürken zaten anlaman gerek, şirket çalışanlarına yatırım yapıldığını. İktidar olmak veya marka olmak için reklam ve propaganda esastır, bu esas ise iyiniyetin zıttıdır. Bu nedenle parti ismi bile saymayın, açıkça alman yeşiller partisi bile iktidar olsa ne yazık ki kötü niyetli olacaktır. Burada esas şu, iletişim kurmak, biz vasıflı insanlar bilgilerimizi ve ürettiklerimi paylaşabileceğimiz bir ortamı hazırlarsak ne oyun oynanırsa bize vız gelir,
o nedenle tavsiyem aileniz olsun, arkadaşlarınız olsun daha dürüst ve imkan varsa üretim yapıp paylaşılacak şekilde ilişkiler geliştirmeniz, bu oyun devam eder, şekli değişir, kuklası değişir, bu seferde kölesi değişsin, anlasınlar. -
uzun zamandır böyle bir post görmemiştim klavyene sağlık hocam.. hala mail listelerinin kullanıldığı bir dünyada olsak fw rekoru kırardı bu gönderi helal .
-
aliyk bunu yazdı
Ya bi siktirsin mk.
Günah yapılır tövbe edilirmiş. Canlıları kaldır kaldır sonra beni affet. Siktir lan.
-
Çok fena köşeye sıkıştılar artık ne diyeceklerini şaşırdılar gördüğünüz üzere. Bi ara Einstein ve Allah kelimelerini aynı cümle içerisinde kullandığı anda kapattım sekmeyi, beyin yoksulları.