Operatörlerde Ne Kadar Paranız Kalmış Öğrenin
-
Benim adıma 30 35 hat açılmış iptal ettirdiydim. sonra bidaha açmışlar. hem de seri açmışlar mk. bi de yasal takip diyor. benim göte mi kaçtı acaba bunlar?
bu arada listede yaklaşık 6 yıldır kullandığım he hala aktif olan kendi üzerime olan hat yok. bu nasıl iş.
-
joe_black bunu yazdı
Benim adıma 30 35 hat açılmış iptal ettirdiydim. sonra bidaha açmışlar. hem de seri açmışlar mk. bi de yasal takip diyor. benim göte mi kaçtı acaba bunlar?
bu arada listede yaklaşık 6 yıldır kullandığım he hala aktif olan kendi üzerime olan hat yok. bu nasıl iş.
En baştakinin borcu var.
-
Turkcell
Turkcell işletmecisinde 2 tanesi aktif, 4 tanesi pasif olmak üzere
toplam 6 adet abonelikbilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı50,99 TL'dir. Detaylı Bilgi alacağım var tıklıyorum turkcellin sitesinde yok gösteriyor
-
Turkcell 56 lira akar,eyvallah kardeş:D
-
Digiturkden varmış benimde alayım bari :)
-
Usta illa e devlet girmek gerekiyor tc yazsak çıkmaz mı
-
O kadar para çektiniz biriniz bi yemek ısmarlayayım demedi. Küstüm amk. :(
-
mkyb bunu yazdıEn baştakinin borcu var.
hacı gördüm var da o bana mı girmiş bulunuyor? hiç bildiri filan da gelmedi. mektup yollayan da olmadı. arayan soran da yok. öyle bi hat da yok ortada zaten.
sanki bana girdi gibi :/
-
Burdaki abonelik ilginiz bulunuyor ne demek?
avea ile 29 tane diyor ne alaka amk benim avea ile hiç işim olmadı ki taa 2005 de bi kere 3-5 aylıgına geçtim sonrada vodafone geçmiştim :S
-
sabah bir bakalım :)