Ortadoğuda Yeni Bir Savaşa Doğru Mu?(İsrail-Suriye)
-
olum bu nasıl iş la ? konuda iki üç kişi israil - yahudi lehine laf ediyor. kimse sesini çıkarmıyor :S hayret...
olm burası tr' biz de müslümanız lan. öyle değil mi? :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------olum bu nasıl iş la ? konuda iki üç kişi israil - yahudi lehine laf ediyor. kimse sesini çıkarmıyor :S hayret...
-----------------------------
Baron geç olmadan sende gel kardesim :) -
TorNaVida bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------olum bu nasıl iş la ? konuda iki üç kişi israil - yahudi lehine laf ediyor. kimse sesini çıkarmıyor :S hayret...
Baron geç olmadan sende gel kardesim :)
-----------------------------hacı yahudilerin hepsi lanetlenmiş bir ırk olmasına rağmen işlerini biliyo herifler, fakat benim onların yandaşı yada özentisi olmaya niyetim yok, Tanrı yakında kıçlarını tekmelicek onların ya hayırlısı
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------hacı yahudilerin hepsi lanetlenmiş bir ırk olmasına rağmen işlerini biliyo herifler, fakat benim onların yandaşı yada özentisi olmaya niyetim yok, Tanrı yakında kıçlarını tekmelicek onların ya hayırlısı
-----------------------------haklısın hacım ;
exca ve tornavida kıçınızı kollayın :D
-
TorNaVida bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
Yakınmı kaldı amk :) 100 yıl sonra insanlık yok olacak. -
-----------------------------amk israil suriyeye savaş açarda, mısır cart curt israile saldırırsa, abdnin işiniçine gireceğini sanmıyorum ıraktaki yaralarını saramadı daha zibidiler amk :D zaten suriye çük kadar yer amk, yanında destek verecek ülke olmadan iran-mısır-surie ye karşı savaşamaz, tabi öyle bi savaş çıakrsa avrupa israilin yanında yer alıp yine israile bidalga olmaz,
-----------------------------abdnin karısmasına gerek yokki zaten. israil tek basına ezebilir hepsini. arap-israil savaslarına bi goz gezdirirsen zaten hepsinin birlik oldugunu ama cuk kadar israile şamar oglanı olduklarını gorursun. israil neredeyse mısırın yarısını işgal etmişti olmayan ordu ve silahlarıyla. suanki ordusuda teknolojik acıdan ve egitim acısından butun ortadogu ulkelerinden cok daha yuksekte. gule oynaya ezer gecer hepsini. araplarda cezalarını cekmis olur birkez daha. İsrail ftw
-
olan gene mazlumlara olur...
-
yapmışsın coniye uymuyor aliye veliye. israil şerefsiz bir devlet şerefsizce yaşamaktansa şerefimizle ölürüz daha iyi
-
israilin amerikalı dayısı var, israilin yanında savaşa girer abd, suriyeye korkak araplar destek vermez, belki iran, yine bizim ülkemizde yokluk çekmeyelimde, ne yaparlarsa yapsınlar.
-
israilin tüm herşeyi para Allah cezalarını versin.
haberleri vs izleyemiyorum ama yakında sanırım israilin ağır darbe almasını istiyorum.
bizim k. ıraka girip silahlı kuvvetlerimizin zayıflamasını ister hep.
suriye zayıf kalır. iran girerse ayrı.
bence iran rusyaya karşı böyle bişey yapıyor.
kritik süreçten geçiyoruz.