Osman Pamukoğlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Biyotbt bunu yazdı:
    -----------------------------

Prometheus bunu yazdı:

sağlıktır ulaşımdır hepsiyleigili projeleri planları var ama aramayı sormayı sevmediğiiz için bilmiyorum adamı bi kalıba sokuyoruz

adama kalıba falan sokmuyoruz hocam varsada ben denk gelmedim.Emekli asker sokaktaki vatandaştan daha fazla nasıl bir proje sunabilir sağlıkla ilgili orasıda muallak ya neyse

ilk cümlemi tekrarlıyorum

okumuyoruz aramıyoruz sormuyoruz sonra da bilge zannediyoruz kendimizi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Osman Paşa değil Gazi Osman Paşa yı diriltip ordunun başına geçirsen ağabeyin ABD izin vermiyorsa terörle mücadeleymiş vs boş laflar bunlar. Terörist hedefler belli mi değil mi? M.Karayılan la sözde kurmayları hangi kamplarda ikamet ediyor biliniyor mu bilinmiyor mu? Kendine dünyanın en muharip kara ordusuyum diyebileceksen gidip vurup geleceksin tabi ordu kendi kendine bu yetkiyi alacak değil operasyon izni hala bop eş başkanı rte nin elinde sen daha neyin terörle mücadelesini yapacan aq.

Bakın beyler sıfır noktasında bir askerimiz karşıda teröristi gördüğü zaman o erimizin tekrar içeri kaçan namussuzu takip etme yetkisi yok elinde ancak tüfekle onların saldırmasını bekleyebilirsin böyle bir mantıkla nasıl bu kırma kelplerle mücadele edilecek? İşte burda görev TSK nın değil devletin hükümetinindir. Çekeceksin restini batıya gireceksin içeri..

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

Tabi pardon. Ben açıkcası Osman Pamukoğlu nun gelirse cidden terörü bitireceğinden eminim yani bu konuda büyük adımlar atacağından. Ancak kardeşlerim terör bu ülkede bitirilmez bitirtmezler hep diyorum küresel gözünüzle bakmalısınız olaya. Ortdoğudan avupaya oradanda amerikaya büyük bir uyuşturucu ağı var. bu uyuşturucu ağı batıya her türlü doğal kanaktan petrolden falan çok daha ffazla para kazandırıyor. Bunun büyük ayaklarından biride Türkiye den geçiyor. Afganistanda imal edilen uyuşturucu afyon vs.. ırak a ulaştıktan sonra pkk ile hakkariye geliyor buradanda avrupaya çıkıyor. Afganistanda 1 kilo eroin 100 doların altında ancak bu avrupaya girdiğinde hele ki amerikjaya ulaştığında yüzbinlerce dolar oluyor. Ayrıca afganistan daki afyon üretimide yine %99 u talibanın elindedier. taliban amerikanın paravan bir terör örgütüdür aslında böyle birşey yoktur amerikanın afganistana girişinde kullandığı pahalı bir bilettir.

PKK amerikanın kuryesidir kısacası bu puştlar ortadna kalkarsa uyuşturucu sevkiyatı biter. bunlardada beyşn yok düşünemiyorlar (kendi aralarında düşük rütbeli olan salakalrı) ama tabiki büyük liderleri biliyor bunu ve cafasını sürüyorlar. terör örgütünde sefalet içinde yaşayan salaklar varken birde varlık içinde avrupada fink atanlar var :).

Bu yüzdendir ki türkiyede amerika kimin başa geçmesini isterse o gelir. Amerika nın finans yatırımcıları gelir hükümete sorar hacı der bizim amerikan politikamız bellidir der bunlara uyar dediklerimizi yaparsan ailen çok zengin olur ancak yapmazsan seni indiriirz(indirir lerde darbeler boşuna olmadı) abd nin de satın alabildiği askerler var malesef albaylar var satın aldıkları cunta oluşturup darbe yaptırdıkları :(. 

kısacası pamukoğlunun gelmesine izin vermezler şayet gelse çok iyi iş yapar ama.... :(

Açıkçası gelsede yapamaz diye düşünüyorum bazen.türkiye'de terör sorunu bi balon gibidir.Sürekli sıkılan bir balondu aslında havasını dahi almaya tenezzül etmediler.gerçek şudur ki kürtler hep ezilen kesim oldu.dersimde öldürüldüklerinide biliyoruz yani ezildikleri inkar edilemez birşeydir aslında.Ben bunu başı boş bırakılan çocuga benzetirim;sen sahip olmazsan evladına birileri gelir beynini yıkar pis işlerini yaptırır..kürtler bu ülkenin hep üvey evlatları oldu ve biz onları üvey gördükçe birileride çıkıp kullandı..Ve şimdi biz bu kullanılanları vurarak öldürerek bitiremeyiz diye düşünüyorum.

tansu çiller kadar micadele eden olmadı ancak onun bitirme noktasına getirdi dediği noktalar bence çok büyük direnç kazandırdı.köylere askerin girip kürt oldukları için insanlara türlü işkenceler yaptıkları hayal ürünü değil malesef.babam bingöl dogumludur hep söyler;çocugun gözü önünde babasını tekmediler şimdi indir dağdan indirebilirsen,vururuz mu diyorsun sen babasını gözünün önünde dövdüğün an onu zaten öldürdün..

galiba bende konu dışına çıktım ama kaptırınca gidiyor bu konularda.

Arkadaşım üzülerek söylüyorum ki sen maalesef terör örgütünün halka dayatmak istediği fikirleri çoktan benimsemişsin. Dersim isyanı hakkında bildiklerin yanlış konu sana ait ancak burda diyeceklerimi yazarsam konunun seyri değişir. Ama şunu söyliyeyim devlet arşivlerinde seyit rızan ın ayaklanma başlatmak üzere ingilizlerden yardım aldığı belgelenmiştir.

Ayrıca Tansu çiller kadar bu ülkenin içine sıçan olmadı çünkü bizi gümrük birliğine soktu bütün ihraçatı bitirdi. Bir de üstüne avrupa birliğine büyük adım diye kutlamaz düzenlendi hatırlıyorum ben :)

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Biyotbt bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

sağlıktır ulaşımdır hepsiyleigili projeleri planları var ama aramayı sormayı sevmediğiiz için bilmiyorum adamı bi kalıba sokuyoruz

adama kalıba falan sokmuyoruz hocam varsada ben denk gelmedim.Emekli asker sokaktaki vatandaştan daha fazla nasıl bir proje sunabilir sağlıkla ilgili orasıda muallak ya neyse

ilk cümlemi tekrarlıyorum

okumuyoruz aramıyoruz sormuyoruz sonra da bilge zannediyoruz kendimizi

çok okuyorsan yaz öğrenelim hocam

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu adam ekonomiden çevre sorunlarana kadar projeleri olduğunu defalarca söyledi hala tek sorun pkk mı pkk bitti sonra ee diyenler var en azından bu adam çalıp çırpmaz ayrıca adam herfırsatta ne diyor karnı aç olan adamdan asil duygular beklenemez oyüzden en temel hedeflerimizden biri yoksulluğu bitirmek ama bunlar hep göz ardı ediliyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

yahu adam ekonomiden çevre sorunlarana kadar projeleri olduğunu defalarca söyledi hala tek sorun pkk mı pkk bitti sonra ee diyenler var en azından bu adam çalıp çırpmaz ayrıca adam herfırsatta ne diyor karnı aç olan adamdan asil duygular beklenemez oyüzden en temel hedeflerimizden biri yoksulluğu bitirmek ama bunlar hep göz ardı ediliyor

elimde 25 adet partinin ne yapacağına dair halkı bilinçkendirmek için basılmış kitapçık var. gecen aksam okudum adam gercekten güzel şeyler düşünmüş. düşündüklerinin %75 i iyi gercekten. %25 i yapılamaz seviyesinde.. ve bazılarıda sacma acıkcası. Ama eger o kitapçıkta yazılanların %75 ini yapabilirse Türkiyede çoğu şeyler düzelir gibime geliyor...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi insan ya askerdir yada siyasetçidir.

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

----------------------------

Mustafa Kemal Atatürk .

Osmanlı padişahları?

Osmanlı önce Türk Tarihindeki devlet adamları?

hadi eyvallah.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

Atatürk neydi peki. Asker mi Siyasetçi mi ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

Atatürk neydi peki. Asker mi Siyasetçi mi ?

Atatürk eşsiz biriydi :)

Toplam Hit: 5210 Toplam Mesaj: 41