Osman Pamukoglu Pasa Kaza Geçirdi
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
Osman paşa'ya karşı tayyip konulmuş ve olay tamamen siyasi boyut kazanmış. Bu konuda şahsi olarak uyarıda bulunmak istedim. Buradan bakıldığında insanlar Osman paşa hakkında bilgi sahibi değil. Edilen hakaretleri onaylıyor görüntüsü var. Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz. Olmaz. Bu insan bu ülkeye en çok hizmeti geçen kişilerden birisi. Onun sayesinde kimbilir kaç can kurtuldu. Herşeynden önce vatanın hayatı pahasına her şartta namusunu korudu. Yukarıda arkadaşın ettiği laflar kendi ayıbıdır. Şikayetçi olanlar adminlere pm atabilir.
Ben tayyibi korumadım kılıçdaroğlunu da korumadım ha bi tane post bulursunuz database de o da bugün sanırım seçim konusuna yazdım onuda sanırım..
Herneyse benden alıntı yaparak "
Sanki siz tayyibe hakaret ediyorsunuz biz de kılıçdaroğluna ederiz gibi Osman paşaya sıradan bir parti başkanı gibi hakaret ediyorsunuz
" diyemezsin yani :) ki diğer elemanın tayyibe sövdüğü postları ben bulup çıkartmadım.. osman paşaya da hakaret ettiğim yok yine bakıp bulabilirsin..
Yani benim demek istediğim de o kim ne demişse şikayet edilir forumun ortasında mal, malak gibi tabirler bu tip konularda bana göre yersiz.. Bu son mesajım umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :) kimse kimseye hakaret etmek zorunda değil.. Tahribat zaten sürekli gündemde durup dururken telekom olayında bile google araması yüzünden mahkeme kararı gelmedi mi? Bu tarz şeyler alkışlanırsa benzeri olaylar yine başa gelir. Dikkatli olmanın kime ne zararı var.
Örneğin; geçen zamanda içinde ben yine bi oy konusuna post atmıştım.. belediye seçimlerindeydi sanırım. yazdığım bişey yüzünden konuyu açan beni uyarmıştı. Ben de düzenlemiştim sonuç olarak tartışma çıkmadı konu boyunca.. Yani direk hakaret yerine daha mantıklı bir şey yapmamak neden? Bunca şeyi yazmamda ki temel neden budur.. A ya da B kişi ya da partisini savunmak değil :)
-----------------------------Ben zaten sana doğrudan birşey dedim mi ona bak. Sen üstüne aldın gelip kendin mesajımdan alıntıladın. Orada ben genel tablodan bahsediyorum. Kılıçdaroğlu Tayyip karşılaştırması yaparak örnekledim. O cümlenin sonunda "gibi" koydum. Onu silmişsin. Hangi partiden olduğun, hangi görüşten olduğun beni ilgilendirmez. Kimsenin çetelesini tutmuyorum. Ben işin askeri boyutundan bahsettim. Osman paşanın siyasi konumu beni ilgilendirmez. Sana tavsiyem iki defa oku, düzgün oku.
-
FireX bunu yazdı:
Siyasi lider olarak tabiki beğenilmeyebilir, saygı çerçevesinde eleştirilebilir. Olayın siyaset yönü var, askeri yönü var, şahsi yönü var. Şahsına hakaret edildiğinde olay başka yerlere gidiyor. Siyasi yöndne çok kötü bulabilirsiniz. Saygı duyarım. Diğer konu Tayyip'e edilen hakaretleri onaylayan birşey de demedim. Yer, mevki sahibi olabilmiş herkes saygıyı hak ediyor tabiki.
-----------------------------İşte ben de onu diyorum hocam.. Burada Osman Pamukoğlu'na "Mal" dendi diye kıyameti koparan saygı gösterilmesini isteyen arkadaş bi kaç konu önce gidip de bu ülkenin Başbakan'ına "O... çocuğu" diyebiliyorsa ortada büyük bir saçmalık var demektir. Dediğim gibi ben sadece bu noktaya dikkat çekmek istedim..
Neyse anlaşabildiysek ne ala :)
-
NmC bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Siyasi lider olarak tabiki beğenilmeyebilir, saygı çerçevesinde eleştirilebilir. Olayın siyaset yönü var, askeri yönü var, şahsi yönü var. Şahsına hakaret edildiğinde olay başka yerlere gidiyor. Siyasi yöndne çok kötü bulabilirsiniz. Saygı duyarım. Diğer konu Tayyip'e edilen hakaretleri onaylayan birşey de demedim. Yer, mevki sahibi olabilmiş herkes saygıyı hak ediyor tabiki.
-----------------------------İşte ben de onu diyorum hocam.. Burada Osman Pamukoğlu'na "Mal" dendi diye kıyameti koparan saygı gösterilmesini isteyen arkadaş bi kaç konu önce gidip de bu ülkenin Başbakan'ına "O... çocuğu" diyebiliyorsa ortada büyük bir saçmalık var demektir. Dediğim gibi ben sadece bu noktaya dikkat çekmek istedim..
Neyse anlaşabildiysek ne ala :)
Evet aynı noktadayız. Fakat arkadaşla alakam yok. Dediğim gibi yaptıysa kendi ayıbıdır. Yönetim zaten gerekli cezaları biz tartışırken dağıtmış. -
paşamızın dediğine göre ab raporlarında parti adı geçiyormuş ilerliyo bunlar dikkat edin gibisinden.o rapor nedir,ne değildir, varsa paylaşabilcek varmı yada aydınlatabilcek
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------ben silmedim bişey hocam ha o sırada editlemişsen onu bilemem her neyse işte olay en sonunda demek istediğim gibi.
edit: zaten kopyaladım o kısmı ama yazarken sallamasyon yazmadığımdan editlemişsen zaman geçmiştir ;)
-
tarzan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------ben silmedim bişey hocam ha o sırada editlemişsen onu bilemem her neyse işte olay en sonunda demek istediğim gibi.
edit: zaten kopyaladım o kısmı ama yazarken sallamasyon yazmadığımdan editlemişsen zaman geçmiştir ;)
-----------------------------gibi kısmını içine almamışsın. Anlam değişiyor ve bu çıkarttığın anlam üzerinden yorum yapmışsın. Okurken görmen, anlaman lazımdı. O mesajda herhangi bir düzenleme yapmadım.
-
FireX bunu yazdı:
gibi kısmını içine almamışsın. Okurken görmen, anlaman lazımdı. O mesajda herhangi bir düzenleme yapmadım.
bende silmedim hocam kaç yalında adamım bi gibi kelimesi yüzünden yalan mı konuşayım :) ilginçsin ha. neyse işte sonuç olarak doğru noktadaysak problem yok ben sana kırgınlıktan ya da kızgınlıkdan yazmadım onu. yanlış anladığını düşündüğümden yazdım. doğru anlamışsak sorun yok :)
edit: boşluğu düzenledim yazarken ama chrome işte boşluğu sileyim derken silmişde olabilirim ama dediğim gibi sana art niyet olarak yazmadım zaten..
-
tarzan bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
gibi kısmını içine almamışsın. Okurken görmen, anlaman lazımdı. O mesajda herhangi bir düzenleme yapmadım.
bende silmedim hocam kaç yalında adamım bi gibi kelimesi yüzünden yalan mı konuşayım :) ilginçsin ha. neyse işte sonuç olarak doğru noktadaysak problem yok ben sana kırgınlıktan ya da kızgınlıkdan yazmadım onu. yanlış anladığını düşündüğümden yazdım. doğru anlamışsak sorun yok :)
-----------------------------Bu mesajdan yalan söylüyorsun dediğimi nereden çıkarttın? O cümlenin içerisinde o sözcük bulunmayınca anlam değişiyor ve bu anlam üzerinden yorum yapmışsın dedim. Neyse yanlış anlaşılma olmuş.
-
Ben editledim onu ama boşluk düzelsin diye. sanırım o şekilde algılamışım sonrada kusura bakma FireX
-
tarzan bunu yazdı:
Ben editledim onu ama boşluk düzelsin diye. sanırım o şekilde algılamışım sonrada kusura bakma FireX
-----------------------------Tamam. Neyse. Yanlış anlaşılmalar olduysa sizler de kusura bakmayın.
Osman Paşa'ya da acil şifalar diliyorum. Bu konu bu kadar yeter :)