Oss Ban İstiyorum:)
-
valla zor iş allah kolaylık versin .Ben bu sene kazandım çok şükür darısı size fazla kasmayın isteyince herşey olur günde bilmem binlerce soru çözmenize gerek yok dersi iyi dinleyin tekrar yapın üstüne soru çözün mis gibi ...
-
TorNaVida bunu yazdı:
yunus yusufyusuf seni çoook ama çoook özlicem amk :D
-----------------------------valla mı laaa duygulandırdın beni :D
neyse 8 ay sonra inş kovuşcaz öpüşcez
-
Bence 1 yıl diş sıkmak o kadar sorun olmaz. Başta gerçekten çok zor gözüküyor ama daha sonra ,biraz mazoşistçe olacak ama, eğer bir rekabet ortamındaysanız zevk bile verebilir. Bende geçen bu kurtuldum bu beledan; ama değdi, Odtü Makina'dayım bu yıl. Darısı sizin başınıza.
İyi günler.
-
aboooooo hoca sen ne ettin otdü diyon :D
helal olsun sana bize bi taktik ver :D
-
ark şu saatden sonra yokum artık bildiğiniz gibi öss belası artık bu sene kazanmam lazım onun için 8 ay inek olucam ders ders diye mööliycem
inş 8 ay sonra bi yerleri kazanmış olarak dönerim arada bir girerim inş sizleri özliycem
elveda herkeze inş beni tanıyanlar unutmaz herkezeeee hoşçakalın Allaha emanet olun
yunus emre -16-09-2007
-
La ugur ben seni gecen senede banladim oss icin :)
-
Vatan saolsun :/ Tbt bir bir şehit vermeye ba$lıo okullar açıldıkça .. Hükümet okul terörü konusunda hala adım atmıo böhüü :D
-
la compu oss yds dgs yada universite ile net in ne alakası varrr ne alakasııı varrrr
bak beni bilion sen bütün yıl ders yüzüne bakmadık iş güç uğraştık netten kalkmadık:D 2 kontenjanlı bölüme girdik:D
kendinizi hiç kasmayın kool olun.... kasarsanız tökezlersiniz..
-
Abilerim kardeşlerim cümleten başarılar :D bu sene deil seneyede ben hazırlanıp girecem össye Allahın izniyel :D Hepinizi seviyom :P Başarılar,Allah zihin açıklığı ve şans versin cümlemize :) (Amin deyin ulen :D)
-
Arkadaşlar bende yokum.Kendinize iyi bakın 1 senemizi harcadık öss şeysine.1 senemiz daha gitmesin kendinize çok çok iyi bakın.inşşllh herşey daha güzel olarak gelicez.. elvada tbt (ey gidi günler:)