"ÖSS Hazırlık" Sürecinde Yapılması Gerekenler
-
sana tek bişey diyim hacı yok yok 2 şey 1.si hedef 2.si öküz gibi çalışmadır burada duyacaklarını sabah uyandığında unutmuş olacaksın ve hiçbirini benimsiyemezsin eğer sen öküz gibi çalışırsan o kadar çok taktik bulursun ki hangisini uygulayacağın konusunda şüpheye düşersin kısacası öküz gibi çalış yolunu bulursun
-
hedef,hırs,çalışmak.Bütün eglencelerle bırlıkte.
-
mastırbasyon günde en az 2 kere :|
-
ÖSS e hiç girmedim ama okulda çok güzel bi yazı okumuştum hoşuma gitti şöyleydi :
'' Hayatım boyunca eşşek olmaktansa , 1 yıl boyunca inek olmayı yeğlerim. ''
-
ben hazırlanırken tercih rehberlerini, taban puanları, meslek tanıtımlarını vb. şeyleri elimden düşürmezdim. boş hayaller kurardım ancak bunları gerçeklestirmek için oturup iki dakaa çalışmazdım. ne oldu sonunda, ben kaybettim :) bida girersem (ki girecem seneye bu sene puan düşüo) oturup adam gibi çalışcam. puan elime gelince de ne yazcama o zaman karar vercem...
-
Sağolun arkadaşlar konu güncel
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------
ÖSS e hiç girmedim ama okulda çok güzel bi yazı okumuştum hoşuma gitti şöyleydi :
-----------------------------evet bu söz her şeyi çok iyi açıklıyo, bi sene sabretcez napalım artık =)
-
Analitik bunu yazdı:
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------evet bu söz her şeyi çok iyi açıklıyo, bi sene sabretcez napalım artık =)
-----------------------------Ödtü'yü kazanmış bir arkadaşım şunu demişti;
Facebookda çimenlere yayılmış resim vardı konuyu ordan açınca
"Yıllarca otladığım yeşilliklerde şimdi dinleniyorum" herşeyi açıklıyor bu laf.
-
Sevgili müritler hepsi hikaye bunların. Rant sağlamak için yapılan hareketler bunlar. Öss'yi kazanmak mı istiyorsun ? Alacan kitabı eline çalışacaksın güzelce, çözeceksin soruları bitti bu kadar! Çok fazla uğraşıpta kafanızı bulandırmayın!!
-
TeRRoR bunu yazdı:
Analitik bunu yazdı:
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------Ödtü'yü kazanmış bir arkadaşım şunu demişti;
Facebookda çimenlere yayılmış resim vardı konuyu ordan açınca
"Yıllarca otladığım yeşilliklerde şimdi dinleniyorum" herşeyi açıklıyor bu laf.
-----------------------------evet bu söz de iyiymiş :D