Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'
-
hocam aklıma gelmişken sorayım emekli sandığı bu ilacı karşılarmı
-
SeriousMurder bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuda sağlam bilgisi olan birine danışmak lazım (dr-eczane vs) etkileri buysa bende kullanmayı düşünüyorum tabi danıştıktan sonra :)
-----------------------------Danıştıktan sonra buraya da not düşersen sevinirim :)
-
Ben bir kutuyu kullanmama rağmen bir yarar görmedim
-
RootB bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
hocam ben kullandım öküz gibi kilo aldırıyor yapmayın etmeyin :)
-----------------------------vay amk eğer böyle bişe varsa almam :W
-----------------------------öyle bişe varsa ben alayım onu :D
-----------------------------Harbi Banada Lazım :D
-
para bulduğumda çiziklikten çıkacak
çizik.
-
- Değil bu ilacı kullanmak doping bile yapsanız hiç bir ilaç size enerji vermez. Sadece duyarlılığınızı azaltır. (yorulmama gibi) Dolayısıyla reklam daha baştan YALAN!
- Bi aldım 3 gün uyumadım eywallah 3 günün sonunda kaç gün uyudun? Uyandıktan sonra zaman kavramın ne zaman tekrar düzeldi. (ileri derecede gündüzü gece, sabahı akşam gibi hissetme yada 10 dk sonra şunu yapacam dediğin şeyi 2 saat sonra yapmaya kalkmak gibi)
- Bu ilacı aldığınızda deliler gibi ders çalışacağınızı zannetmiyorsunuz değil mi (:
- Dikkat ve algı o kadar kapsamlı komlex bi olaydır ki bu iki kıçı kırık vitaminle ölçülüp değerlendirilemez ki bu da YALAN! Aksini idda eden varsa psikolojik der geçerim hiç yoramayacam kendimi (:
Doktora başvurmadan ilaç kesinlikle kullanmayın hele ki öss gibi bi sınava hazırlanırken...
Bu tarz satışları baltalama gibi bi niyetim var mı? Evet var, bu tarz ilaçlara bel bağlayan insanların içinde bulunduğu durum, senin 25 liraya sıkışmışlığından daha fazla önemli benim için. 100 pm ye cevap attım 2 tanecik satış oldu demişsin, çok hoş (: İsabet olmuş.
-
hoca öss'yi atlattık da dikkatsizlik her zaman başa bela :) neleri denemedik bunu mu denemeyecez.:) pm attım istiyorum bi tane
-
kaç günlük var bi şişede?
para bulayım almak istiyorum
-
@HolySeclorum
hocam kullandığın ilaçın yanında bunu kullanman pek iyi olmaz aşırı dozda tepki verebilir yan etki olabilir
@GokYeleliBozkurt
60 capsul 45 lira hocam
@bambam66
diyetisyene danışmak lazım ve kullandığın ilacı araştırmak lazım ayrıca hiç bir kurum karşılamaz bu ilacı ve bu türden ilaçları
@SeriousMurder
etkileri yazdığım gibidir zaten satan adam(yani ben) 8 yıldır eczane işimdeyim :)
@ZeroLoss
arkada bahçede ekiyorum :W bazen orda kalmayınca eczanemizden depoyu arayıp sipariş vererek :W sanırım niye ucuza verdiğimi düşünüyorsun ben geliş fiyatına satıyorum hocam depodan bana gelen fiyata
@Gecement
hocam belki kaygıların var belki de sadece para için yaptığımı sanıyorsun gerçi umrumda değil ama ben orda deli gibi çalışacaksınız diye vaat vermiyorum dikkati arttırıyor diyorum birşeyle uğraşırken başka tarafa dalmanısı önlüyor böylelikle verimli ders çalışma imkanı oluyor geçen sefer ki satışım farklı birşeydi geri kalan herşey için OKEY :W
@ Prometheus
30 tane vardı prom günde 1 tane alıyorsun günde 1 ay sürüyor
-
Hap var cigara var..
Abi bişey lazım mı?