Öss Sınav Giriş Yerleriniz!
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
hepinize başarılar dilerim ve geçmiş olsun :D çok sikik bi durum.ama tavsiye kız arkadaşınızla gidin. sınava girmeden 10-15 dk önce güzel bi sevişin hiçbir stres kalmıyo :D test edildi onaylandı :D
-----------------------------askerdeki adam başka ne düşünebilir ki =)))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
hepinize başarılar dilerim ve geçmiş olsun :D çok sikik bi durum.ama tavsiye kız arkadaşınızla gidin. sınava girmeden 10-15 dk önce güzel bi sevişin hiçbir stres kalmıyo :D test edildi onaylandı :D
-----------------------------askerdeki adam başka ne düşünebilir ki =)))
-----------------------------abi size şap vermıyorlar mı ya :F
-
@yeah
lan ibne askerden önce sınava girdim ben (: kızın gönderdiği mesajlarıda hatırlıyosundur ;)
@headbanger
valla atmıyolar heralde. yada bende işlemiyo :D
-
Atatürk Üniversitesi Kampüsü Merkezi Dersaneler
Dün gittim gezdim bayağı güzel bina yeni yapmışlar ...
-
Ankara / Yenimahalle Zeynep Saliha-Alp Kız Teknik Anadolu Meslek Ve Meslek Lisesi 2. Kat 214 Nolu Sınıf :) İyi ya yakın yer çıktı bari :D
-
siz sınava girerken ben akdeniz in serin sularına gireceğim:] sınava girecek arkadaşlara başarılar.
Önemli Not: sakın ha lan benim sıram sallanıyor gıcırdıyor eski şu bu gibi nedenlerden dolayı sınav salonunda bulunan başka bir öğrencinin kullanacağı sıra ile değiştirmeyin.Yakın arkadaşımla sınavdan 2 gün önce sınıfını kontrol etmeye gittik çocuk sıram sallanıyor diye başkasının sırası ile değiştirdi boğaziçi beklenen çocuk anca haftaiçini kazandı:| benden söylemesi
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@yeah
lan ibne askerden önce sınava girdim ben (: kızın gönderdiği mesajlarıda hatırlıyosundur ;)
@headbanger
valla atmıyolar heralde. yada bende işlemiyo :D
sana atmıyolar abazanlıktan kırıl diye ajanım :P
-
istanbul üniversitesi iktisat fakültesi ek binası (beyazıt).
aynı olan varsa görüşebiliriz belki :)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------siz sınava girerken ben akdeniz in serin sularına gireceğim:] sınava girecek arkadaşlara başarılar.
Önemli Not: sakın ha lan benim sıram sallanıyor gıcırdıyor eski şu bu gibi nedenlerden dolayı sınav salonunda bulunan başka bir öğrencinin kullanacağı sıra ile değiştirmeyin.Yakın arkadaşımla sınavdan 2 gün önce sınıfını kontrol etmeye gittik çocuk sıram sallanıyor diye başkasının sırası ile değiştirdi boğaziçi beklenen çocuk anca haftaiçini kazandı:| benden söylemesi
-----------------------------Ne alaka hacı :D
-
evime 3.5 dk mesafedeki ilkokulda giriom :|
gecen yılda kendi okudugum lisede girmiştim :D