Öss Sistemi Değişti Öys Geldi. (Görüşleriniz)
-
çalışınlan dallamalar. burda geyik yapacağınıza gidin ders çalışın.
-
yaw tam konularımı bitirdim dedim bi de baktım öys dahil edilmiş... sonra bi güzel küfür ettim o.çocuklarına... akıllarınca değiştiriyorlar, nasılsa onlar sınava girmiyor... neyse çalışmaktan başka şansımız yok... görüyorum ki çoğu kişi şimdiden pes etmiş bence bu güzel bi avantaj ... hiç beklemediğiniz yerleri tutturabilirsiniz... en azından ben böyle düşünerek daha asılıyorum derslere:D
-
en sonunda bir tane akıllı adama denk geldik forumda.
-
ben iki kere girdim Öss'ye ikisinde de farklı sistemdi. İkisinde de kazandım... Çokzor birşey değil, yapmanız gereken tek şey adam gibi çalışmak... Şu anda bu foruma yazı yazmak için harcadığınız vakit bile sizin için çok değerli. Bunu anlamak için kaybetmeniz gerekiyor herhalde!!!
-
a.q trde okumakta bi sorun
-
ÖSS: Öğrencileri Sevme (Sansürlü ) Sınavı
ÖYS: Öğrenciye Yerleştirme Sınavı
-
4got10 bunu yazdı:
ÖSS: Öğrencileri Sevme (Sansürlü ) Sınavı
ÖYS: Öğrenciye Yerleştirme Sınavı
ben oss 2004 de girdim...sonucta bir sey degismiyor zor olsa da kolay olsa da alacagı ogrenci sayısı aynı ve sana zor olan herkese zor!!!asıl is sınawdan sonra baslıyo belanı zi.iyorlar....tum oys e gircek arkadaslara basarılar!!!! -
-
-
Valla ben ek kontenjanla kurtuldum çukurova bilgisayar sistemleri ve teknolojilerine daldım en sonunda...adana dışını istiyordum ama ne yapaq....Yeni sistem içinse çalışmaktan başka çare yok...benim bir görüşümde birkaç yıl sonra eski sisteme tekrar geçilecektir...
-
Liseyi bitirik,üniyi yazandıktan sonra döküman yazacam
Kitap defter açmadan üni nasıl kazanır sınıf nasıl geçilir die.)
Toplam Hit: 5834 Toplam Mesaj: 32