ÖSS Ve MYO Hakkında
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
-----------------------------evet 0.3 le çarpılır diye biliyorum bende...
ama bende okuldan 56 puan almıştım, gözlerimi yaşarttın =)))
-----------------------------Vayy Puandaşım feLan xD
Hacı ya 183 aLırsam 56x0,3 17 puan yapıyor buda = 200 puan yapıyor 200'Le 2 yıLLık biyere kendi böLümüm yani sözeLden ek kontenjandan biLe yerLeşemem heraLde,çok pis döte geLdim 0,8 oLsa rahat yerLeşirdim biyere yine sıkıntı yine dert =S
-----------------------------56 puan normal puanın mı yoksa 0,8 le çarpılmış halimi? 0,8 le çarpılmış hali 56 ise
56.10/8.3/10 yapceyz :W oda 21 puan eder :) biraz teselli olsun diye şeyttim :D
Bunun yanında daha büyük bi sürpriz. Benim bildiğim 2 yıllıklarda 0,8 le çarpılıyor. Ben yinede senin için bi araştırayım :W
-
@Sirpence
Hocam harbiden 0,8 iLemi çarpıLıyor? Bende senin gibi biLiodum ama öğrenciLer konuşurken duydum nette de baktım bir kaç siteye; kimisi 0,3 diyor kimisi 0,8 tam bi biLgi edinemedim herkes kafasına göre bişeyLer söyLüyor..
Buarada DipLoma notum 56,84.. 0,8 iLe çarpıLmış haLimi yoksa ham haLimi onuda biLmiyorum stres hat safhada =))
-
Barajı geçtiğin takdirde alan dışı tercihlerde katsayı 0,3 e düşer. kendi alanınla ilgili myo ları yazarsan katsayın aynen yani 0,8 olarak kalır.
Önlisans için baraj 145
Lisans için baraj 165
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------Barajı geçtiğin takdirde alan dışı tercihlerde katsayı 0,3 e düşer. kendi alanınla ilgili myo ları yazarsan katsayın aynen yani 0,8 olarak kalır.
Önlisans için baraj 145
Lisans için baraj 165
-----------------------------Hocam büyüksün yeminederim çok pis rahatLadım,Allah'da bana verdiğin gibi mutlu haberLer göstersin sana inşaLLah =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------evet 0.3 le çarpılır diye biliyorum bende...
ama bende okuldan 56 puan almıştım, gözlerimi yaşarttın =)))
-----------------------------banada o civarlarda gelecek bu sene. össden 260 mı yapcam ben ne iş bu akm.
ama seneye okul puanları kalkıyor :) %21 den % 5 yada %2 ye kadar inecek herkes işaretlediğiyle üniye girecek diyorlar... bende böyle kendimi rahatlatıyom akm
-
Amin cümlemize
-
Hocam okuldan 90 ile 100 arası puan gelicek :) Teknik liseyim ancak össye eglence olsun diye giriyorum :D Bulgaristan yolları gözüktü bana :):)
-
seneye gir la senedeye okul puani yoq denecek kadar aza dusuruluo bu da isine yarar
-
kesin ve net söylüyorum 0,3 le falan çarpılmaz 0,8 le çarpılcak rahat ol
-
Yaw buradaki yazıya göre 0,3 iLe çarpıLan puanLa giriLebiLiyor 2 yıLLık MYO'lara :S Ne iş ??