ÖSYM Protestosu
-
http://www.facebook.com/event.php?eid=202195509801017#!/event.php?eid=202195509801017
Arkadaşlar bugün bize yapılan bu haksızlık yarın siz sınava girdiğinizde size de yapılacak en kötü bir akrabanız yakın dostunuz bu durumdan mağdur olmuştur. Gelemeyecekseniz bile geleceğim diye işaretlerseniz sevinirim kalabalık gözükelim. Mümkünse etkinlik linkini yayalım. En kötü sadece bir basamak sınavı olsun asıl sınav 2. sınav olsun.
LÜTFEN ELİNİZİ SİZ DE TAŞIN ALTINA KOYUN.
-
yüzlerce kişi tarafımdan davet edilmiştir.. sesinizi duyurun başarılar.
-
-
hep destek tam destek ;)
-
sonuna kadar destek. Bir şey yapmalı!!
-
az önce haberleri dinledim cumhurbaşkanı ösym başkanın verdiği cvplar tatmin etti demiş beni .
bakanlarda onay vermiş
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.facebook.com/event.php?eid=202195509801017#!/event.php?eid=202195509801017
Arkadaşlar bugün bize yapılan bu haksızlık yarın siz sınava girdiğinizde size de yapılacak en kötü bir akrabanız yakın dostunuz bu durumdan mağdur olmuştur. Gelemeyecekseniz bile geleceğim diye işaretlerseniz sevinirim kalabalık gözükelim. Mümkünse etkinlik linkini yayalım. En kötü sadece bir basamak sınavı olsun asıl sınav 2. sınav olsun.
LÜTFEN ELİNİZİ SİZ DE TAŞIN ALTINA KOYUN.
-----------------------------kardeşim iyi güzelde bak kendinle çelişmiyormusun?
gelmeyecekseniz bile gelicek işaretleyin kalabalık gözükelim nedir????
buda bir sahtekarlık işte.
zaten ordan burdan boş yığınlar olucağına 2 3 sağlam kişi zekice bir protesto yapsanız oda yeter.
yanlış anlama sana hak vermiyor değilim.
fakat kendi protesto ettiğin şey zaten sahtekarlık üzerine birşey.
-
Konudan bıraz uzagım bunun gercek oldugu yada olmadıgı kanıtlandımı?
-
Twitter bunu yazdı:
az önce haberleri dinledim cumhurbaşkanı ösym başkanın verdiği cvplar tatmin etti demiş beni .
bakanlarda onay vermiş
-----------------------------Halk tatmin olmadıktan sonra ? Gerçi sende haklısın bu ülkenin cumhurbaşkanı(akp), başbakanı(akp), bakanları(akp), yani kısacası akp tatmin olduktan sonra bize laf söz düşmez ki.
-
emreslmn bunu yazdı:
Konudan bıraz uzagım bunun gercek oldugu yada olmadıgı kanıtlandımı?
birde basına dağıtılan ve şıkları sırlamaya göre cevapları bulunuyor denilen kitapçık sınavda kullanılmamış diye duydum,ve kişiye özel kitapçık muhabbetleri vardı.O ne ayak? -
zamanında polis MYO sınavları icin felan bir ton şahitli açıklamalar yapıldı ama sonuç?
Ne kadar etki edecegini zannediyorsun? bu şekilde olmaz.Olabilecek olayı soyleyim.Polis gelecek dagılın diyecek bitecek.
Yetkili bir mevkiideki adam karşı cıkmadıkca.Yada dava açmadıgın sürece birşey olması güc bizim ülkede.
Ayrıca kazanan birşekilde kazanıyor arkadaş.Benim girdiğim senede zor diyordu herkes.Çelişkili sorular vardı.Ama giren girdi bogazicine.
tutarsın 2 avukat verir 50 farklı kişi mahkemeye,o zaman sonuc alabilme ihtimalin var.