ÖSYM Şifreyi İtiraf Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

cracker bunu yazdı:

itiraf etti değil,açıkladı. zaten  bunlar belirli bir şifreleme tekniği kullanılarak yapılan şeyler ki gayet doğal.

eski kafa usulu şu b olsun şu a olsun diye oluşturulma imkanı yok.

Fakat yazılımdaki bir sorun nedeniyle sonuclar bu noktaya geldi. Basit bir hatamı? hayır değil tabiki, o işin ayrı bir boyutu.

Bu gazeticeler yokmu abi, açıklama yerine itiraf derler. yarın bi özür sayfası oluşturup oldu bittiye getirirler,genelde herşey onlar için bu kadar basittir.

Türkiyeyi bolmek isteyen tüm medyanın ve medyacıların  taaaa m.koyayım.

şimdi sana sorsam "Evrim?" diye imkansız dersin. şu olayın yanlışlıkla olma ihtimalini hayal edebiliyor musun?

hocam harun mahyaya soralım o daha iyi bilir inşallah. adamda maşallah süper bir dil var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ya bu şifreyi nekadar büyüttüler aq  

kitapçıkların cevaplarının bilinmesi gerekiyorki sonradan kontrol aşamasında kaç dogru kaç yanlış yaptıgını bulmak için. 

yani soru dizilimleriyle cevap dizilimleri arasında illaki bi algoritma olması ŞART

fakat burdaki asıl olay şifre olup olmaması değil.20 gün önce sınavdaki şiffrenin dershaneler ve sosyal platformlarda konu olmasıdır.Ayrıca buda bence yazılımsal bi hata değil insanları salak yerine koyup bukadar basit bi algoritmayla kitapcıkları oluşturup bunun sınavdan önce ortalıga yayılması bunların sucudur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iptal olsa ne olacak ki kim garanti verbilir yine soruların bir şekilde ilgili kişilere verilmeyeceğini. Aynı tas aynı hamam devam edecek işte.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

şimdi aklıma bi soru takıldı, amaca giden yolda çekilen çile kutsalsa ve günah da değilse, her yol mübahsa; amaca giden yolda zina, fuhuş, cinayet, gasp, tecavüz, rüşvet de günah değil midir? bunların mantığıyla düşünürsek öyle gibi görünüyor. yani iyi düşünüp yapıyı böyle değerledirmek gerekir. uzun zamandır böyle değerlendirdiğim için bana hiç bir zararları dokunmadı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ya ss ya ss iptal edecekler o sınavı....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

şimdi aklıma bi soru takıldı, amaca giden yolda çekilen çile kutsalsa ve günah da değilse, her yol mübahsa; amaca giden yolda zina, fuhuş, cinayet, gasp, tecavüz, rüşvet de günah değil midir? bunların mantığıyla düşünürsek öyle gibi görünüyor. yani iyi düşünüp yapıyı böyle değerledirmek gerekir. uzun zamandır böyle değerlendirdiğim için bana hiç bir zararları dokunmadı.

amacın ne olduğu önemli, şu anda bu yapılan şey kul hakkıdır, haksızlıktır, cezası büyüktür..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

arkadaşlar lütfen doğru yoldan sapmayalım, müslümana kafirin malıda namusuda helaldir , haram iki müslüman arasında olur şimdi bu arkadaşlar mü'min çocuklarını kayırarak kafirun çocuklarının hakkını yemiyorlar aslında zaten kendi haklarından olanı dolaylı yoldan geri alıyorlar ki kafirler yeniden başa geçipte fitne fücutlarına devam etmesin.  şirk düzenleri yıkılsın hem sevaptır mümin bi oğlana durduk yere eğitim yolu ilim irfan yolu açıyorlar. 

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

iptal olmasın bu saatten sonra bidaha o sıkıntıyı çekemem

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

arkadaşlar lütfen doğru yoldan sapmayalım, müslümana kafirin malıda namusuda helaldir , haram iki müslüman arasında olur şimdi bu arkadaşlar mü'min çocuklarını kayırarak kafirun çocuklarının hakkını yemiyorlar aslında zaten kendi haklarından olanı dolaylı yoldan geri alıyorlar ki kafirler yeniden başa geçipte fitne fücutlarına devam etmesin.  şirk düzenleri yıkılsın hem sevaptır mümin bi oğlana durduk yere eğitim yolu ilim irfan yolu açıyorlar. 

yani sen diyorsun ki, allah mümine çalışsın diye değil çalsın diye zeka vermiş, onlar da haklı olarak bu hakkını kullanıyor, vallaha çok gücendim bu sözlerine, duymasınlar küserler :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

iptal olsun fakat bu her adaya özel kitapçık saçmalığını tekrar getirmemek şartıyla yoksa iptal edip tekrardan sınavda kişiye özel kitapçık saçmalığını getirirsen bir anlamı olmaz.. iptal olmasın diyen arkadaşlar sizler için önemli olmayabilir fakat hedefi tıp olan bir öğrenci için 1 sorunun bile önemi çok büyük.. gerçi herkes için önemli bir doğru kaç bin öğrencinin önüne geçmek demek.

Selam ve dua ile(f)
Toplam Hit: 7298 Toplam Mesaj: 57