Otelde Çalışmak İstiyorum Fikir Alalım
-
ahanda sana tolet temizleme işi vercekler hem sen neyi düşünerek istiyosunki kanka ?
hemde aylık ortlama 700 tl fln alcen ne bokuna yarıcak o :D bence girme oda servisi falan yapcam diyosana sıkıntıdan saat 7 gibi bişede kalkcen zaten güzel deil bence o fln dolaşcen :D bence girme.
-
opusdei bunu yazdıcracker bunu yazdı
otelcilik işine girme..bulaşma... git ders çalış , iki yıllık bi sağlık meslek yüksekokulu bitir. 2 yıl sonra devlette %90 memursun.sende 8 saat çalışır, cumartesi pazar yatar, 2bin lirada maaş alır. Salla başını al maaşını yaparsın:)
Hocam bende günde ortalama 8-9 saat kadar çalışıyorum. Otelde resepsiyonum. Küçük bir oteldeyim taksimde biln arkadaşlarımız var. Senin bahsettiğin rakamın üzerinde bir maaşım var ve snin o bahsetmiş olduğun rakamı extra olarak çıkarıyorum. Resepsiyondayken tur satışı yapabilir ve %50 kazanabilirsin. Zaten en ucuz tam gün tur bile 50 €uro. Hesabını yapabilirsin.
Kısacası departman ve tercihler önemli. Bugün 2000 tl maaşa kariyeri veya tecrübesi olanlar bakmaz bile..
Dostum bu adam veya diğerlerinin sen gibi düzen kurması çok zor... Bi arkadaş demiş, ona ilkin tuvalet temizleme işi verecekler...mesele o :)
Bu arada benim işlerden biriside turizm.. otel ortaklığım var. Hatta sana bi ara özel mesajda atmıştım , acenta sitesinin gelirleri hakkında ve bizde bir turizm acentası açalım diye.. Sonradan Çok uzun teferruatları çıktı, 2 adet enformasyan memuru + büro + TURSAB a kayıt vs vs gibi... kalmıştı o iş.. Diyorum ya En iyisi 2 yıllık okusun ve sağlık memuru olsun. en azından kafası rahat eder:)
-
komi olarak gidiyorsan halin yaman :D
-
Bende oraya otel kurmaya gitmiyorum arkadaşlar okumak ıstedigim bölüm turizm otelcilik ön referans olur deneyim olur ayrıca durumlar sıkısık bulundugum yer biraz kırsala kaçıyor burda bulacagım iş 12 saat calısıp 15-20 lira alıcam otelde calısırsam sigortam + 1 milyarı görürüm diye düşünüyorum yok mudur hem fikir olan git diyen bileyim iyi bir şey diyen bu kadar mı kötü ortam yahu ?
-
ortalama garson maaslari 1000 tl + agi+ bahşiş. sigortan maaş üzerinden yatar. çoğu yer 8 saate dönüyor. çalişma bakanliğindan büyük baskı var. geçen hafta benim çaliştiğim yerede geldiler. 8 saate düşüyor ve geriye dönuk 3 yıllık mesai paralarinida toplu odeyecek işletme:) bende tam bırakmayı düşünüyordum iyi oldu bu.
-
blmrt bunu yazdı
Otelde çalışıyorum fotoğrafçıyım aylık ortalama 2 ila 4 bin euro kazanıyorum. otelde çalıştıgın departmana göre degişir otel personelı olursan alacagın ucret fazla olmaz
AHAHA, bizler otel müdürlerinin sinir olduğu tipleriz :D
-
turizim mi hiç bulaşma derim adam bulma olasılığı çok az olan bi sektör,çakalların çok bulunduğu ve 3 kuruşluk adamlara ağız eğmek kadarda gıcık bir iş bence otur dersine çalış başka sektörde iş bul çalış ama turizme bulamşa bacasız sanayi demelerine bakma
-
otelcilikte en güzel para kazananlar satın alımcılar yani ne kadar yemek ne kadar içecek gidecek vb şeyleri hesaplayan adamlardır
AllahinOglu tarafından 15/Haz/13 12:17 tarihinde düzenlenmiştir
en az 2000 tl isterler en son bize gelen adama bu rakamı vermiştik bir bok yaptıkları yok hesaplarlar ve gün boyu gezerler
ama adamların işi bu hakkını vermek lazım başka biri gelse hesaplayamaz zarar ettirir
bu işi öğrenebilirsen sana güzel iş çıkar ama öğrenmen lazım
fotoğrafçı nasıl €2-4k maaş alıo onu anlayamadım bir yanlışlık olmasın :)
fotoğrafçı çektiği fotoları satarsa kendi parasını alır
otel özel olarak aldıysa onu bilemem ama yine fazla maaş
herkes fotoğrafçı olsun o zaman :)
edit şimdi gördümde cidden €2-4k maaş ironik ))))))) http://eksisozluk.com/otel-fotografciligi--3726393 -
bune la 2k 4k euromu bide fotoğrafçı maaşı. Hem tatil yap hem şipşakçılık.
İşyerini neym satıom aq boşa amelelik yapıoz bizde.
-Profesyonele yakın fotoğrafçı sayılırım
-Ekipmanım profesyonel makinam var
-Çok İyi derecede ingilizce - orta düzey almanca
-Girişkenim güleryüzlü yakışıklı orta yaş bay
-Ayrıca tasarım, yazılım, teknik destek veririm. Hade bilgi işlemede bakarım.
İş arıyorum yokmu ege taraflarında hotelciiiiiiiiiiiiiii....
janni tarafından 15/Haz/13 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
janni bunu yazdı
bune la 2k 4k euromu bide fotoğrafçı maaşı. Hem tatil yap hem şipşakçılık.
İşyerini neym satıom aq boşa amelelik yapıoz bizde.
-Profesyonele yakın fotoğrafçı sayılırım
-Ekipmanım profesyonel makinam var
-Çok İyi derecede ingilizce - orta düzey almanca
-Girişkenim güleryüzlü yakışıklı orta yaş bay
-Ayrıca tasarım, yazılım, teknik destek veririm. Hade bilgi işlemede bakarım.
İş arıyorum yokmu ege taraflarında hotelciiiiiiiiiiiiiii....
ben zannetmiyorum bu rakamı verdiklerini belki adam n eve veya hillside gibi oteller veriodur diyecem ama sanmıyorum öyle olsa bütün fotoğrafçı dükkanları dükkanı kapatır otellere gider amk :)