Oto Teyp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

beyler bi tane teyp almayı düşünüyorumda. acemi olduğumdan tam bilgim yok bu konularda. bi kaç sorum var.

clio 2000 hb araba var.

yeni teyp alsam arabanın kumandası teybe uyarmı 

üstte ekran var radyo ekranı görevide görüyor. bu ekran yine aktif çalışırmı.

radyoların girişleri filan standartmı ? yani alırım bi tane büyük-küçük gelme ihtimali varmı? (radyoyu soktuğumuz yer)

arabanın standart hopörlörleri var çok kaliteli değil sanırım. o yüzden aşağıdaki linkteki teyp kalite bakımından yeterli gelirmi?

birde 4x50 demiş. benim arabada 8 tane hop. var. 4 kapı 2 ön 2 de arkada. buna uygun olurmu bu aşağıdaki teyp.

son olarak aşağıdaki markayı kullanan varmı ? ben sırf usb li diye almak istiyorum bide fiyatı gördüğüm en uygun teyp :D

http://urun.gittigidiyor.com/CW-X-9507-USB-KART-GIRISLI-MP3-RADIO-KUMANDALI_W0QQidZZ42704105

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler bi tane teyp almayı düşünüyorumda. acemi olduğumdan tam bilgim yok bu konularda. bi kaç sorum var.

clio 2000 hb araba var.

yeni teyp alsam arabanın kumandası teybe uyarmı 

üstte ekran var radyo ekranı görevide görüyor. bu ekran yine aktif çalışırmı.

radyoların girişleri filan standartmı ? yani alırım bi tane büyük-küçük gelme ihtimali varmı? (radyoyu soktuğumuz yer)

arabanın standart hopörlörleri var çok kaliteli değil sanırım. o yüzden aşağıdaki linkteki teyp kalite bakımından yeterli gelirmi?

birde 4x50 demiş. benim arabada 8 tane hop. var. 4 kapı 2 ön 2 de arkada. buna uygun olurmu bu aşağıdaki teyp.

son olarak aşağıdaki markayı kullanan varmı ? ben sırf usb li diye almak istiyorum bide fiyatı gördüğüm en uygun teyp :D

http://urun.gittigidiyor.com/CW-X-9507-USB-KART-GIRISLI-MP3-RADIO-KUMANDALI_W0QQidZZ42704105

bazılarına bildiğim kadarı ile cevap veriyim :)

arabanın kumandası teybe uymaz. ama uydurabilen yerler var bu anaünite ve araca göre değişiyo.

üstteki ekrandan teyp özelliği uçar gider :)

girişleri standarttır söyleki genel kalıp aynıdır iç uzunluk genişlik kenarları doldurulur. bağlantılarıda standarttır.

o teyibi alacağınıza 25tl ye 2tane mp3 çalar alın onla dinleyin.

4x50 dediği olay çıkış gücü ki sanmıyorum öyleee bir değer verebilsin. 

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

senin teybin o kısmı git komple değiştir cd takılan şekilde yaptır sonra al bi ucuz pioneer tmmdır :) hem usb hem cd ztn kalite ortada

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacılar moralimi bozdunuz :D tam ucuzu görünce gözüm açılmıştı :D

benim teyp iğrenç bişey :D kaset çalar var :D

şu çakmaklara takılanlardan alayım dedim onlarda 40 liradan başlıyo mk. dealextremde 5$ tr de 40 tl

şimdi naapsam acaba :/ almasammı ki :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

hacılar moralimi bozdunuz :D tam ucuzu görünce gözüm açılmıştı :D

benim teyp iğrenç bişey :D kaset çalar var :D

şu çakmaklara takılanlardan alayım dedim onlarda 40 liradan başlıyo mk. dealextremde 5$ tr de 40 tl

şimdi naapsam acaba :/ almasammı ki :/

üstündeki orjinal teypten daha iyi ses alacağınızın garantisi yok hocam :)

hele hele 50-60 milyonluk bir anaünite ile hiç girmeyin bu işe :)

hop. değiştirebilirsiniz ön kapıdakileri veya arkadakileri bi nebze olsun sese katkı sağlıyacaktır.

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hocam aslında benim derdim usb olması :D 

bana usb lazım :/ sanal kasetler var kabloyla filan da onunda ses kalitesi çok düşük oluyor.

usb olsa bari en azından istediğim müzikleri dinlerim :/ bu şekilde kaset zaten yok :D radyo desen uzun yolda çekmiyor :d

o yüzden ben teybi değiştiriyim demiştim. max 100 liraya kadar çıkabilirim aslında. varmı önereceğiniz başka markalar filan

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

orjinal servis takılırsa oyar ama normalın 2 para gider  

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

aracın kendi unitesi başka bir teybe kesinlikle uymaz ama yeni bir sistem tekılmayacagı anlamına gelmez  hoşuna giden bi usb li cd çaları alıp istedigin hoporlerler ile birlikte kendi aracına monte ettirebilirsin yapılmaz diyen olursa gel kayseriye ben yaparım.

bu ürün ise bi boka yaramaz önü güzel bi cd çalar gibi ama arkası kısa sesi igrenç içinde bi radyo birde usb okuyan unite var basit birde ses çıkısı var

aldıgın ürün yerine uymaya bilir orj teybi sökülünce çogunda uymaz yerine başka bir döşeme yapılması gerekebilir

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek

getzliyiz guruluyuz güçlüyüz

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kumandadan umudu kestimde hopörlerlere sıkıntı olur mu ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

kumandadan umudu kestimde hopörlerlere sıkıntı olur mu ?

olmaz hocam sadece sıkıntıdan kasıt sesi cok açtıgında bogulabılır ses bozulabılır yanı :) gönül isterki bir pıooner alasın arabana ama limit 100se bence senin baktıgın tarz bişe bir süre seni idare eder.

...
Toplam Hit: 4690 Toplam Mesaj: 24