Oto Yıkamacı Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

iyi iş elemanlara yıkadığı araç başına bişeyler verirsin, kendinde girişirsin, kodaman müşteirleri kendin yıkarsın kontrol edrsin felan

malzeme olarak iyi bir toptancı ile anlaşıp deterjan sünger bez fırça alırsın. beyaz ilaç sıkan makinadanda alırsın fırçasıız basar geçersin.

tutmaszza makınaları satar arkana bakmazssın sonuçta milyarları yatırmıyorsun denemeye değer hocam. el işi bi sik olmaz bodroya çalış çalış ömür bitiyor. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Hacı hangi şehirdesin bazı şehirlerde kuyu suyu veriyolar yıkamalara su parası derdin olmuyo.

Öncelikle tutacağın yer nerde olucak onu bi kafanda kurman lazım kira ne kadar olucak?

Ondan sonra dedikleri gibi 10-12 bin civarı para yeter fakat işçi maliyetini falan düşün baştan.

20 liradan günde 20 tane araba yıkasan. 12.000 yapar 2 bin dükkan parası desen bin eleman parası olmaz ya hadi olsun 500de malzeme parası desen 8500 para kalır yine ama kışın bakalım işin olucak mı o yüzden dükkan yeri önemli.

Edit: Toptancına göre değişir tabi ama çoğu toptancı boya koruma, pasta vs gibi eğitimlere yolluyo zaten elemanlarını.

MiqRoP tarafından 21/Ağu/13 18:23 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Hocam sadece oto yıkamayla  o tekneden bişey kazanamazsın gibi geliyo bana:) Oto yıkamacı açacaksan eğer en az 10 araç kapasiteli bir park bölümünde olması lazım.Halıda yıkayayım dersen eğer bi araç şart ona.Kurban bayramlarında kasapla anlaşıp kurbanı kendi mekanındada kestirebilir ordanda para kazanabilirsin adamlar gelir 2- 3 tane ufaktan vinçleri var onlardan kurar bi bölümünü hayvanlar için ayırırsınız öyle güzel olur kanımca çoğu insan mahallede kendisi kesmeyle uğraşmıyor artık veriyo kasaba 5-10 kuruş adam parçalıyo veriyo.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

soyle soylıyeyım oto yıkamacı actıgında kıs gunlerı cogunlukla yatarsın yanı tek oto yıkamacı olarak dusunme car care maguılas gıbı blınmıs fırmaların adını alabılırsen super olur alamazsanda boya koruma fln yapsan en azından kıs gunlerı yatmazsın

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam birçok benzin istasyonunda varken niye sana gelsinler bi de. böle alışveriş merkezine yakın falan olman lazım ki adam bi işini görürken sana bıraksın arabayı.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam birçok benzin istasyonunda varken niye sana gelsinler bi de. böle alışveriş merkezine yakın falan olman lazım ki adam bi işini görürken sana bıraksın arabayı.

Şeyh eğer o dönen fırçalı dalgayı diyosan, artık çoğu kişi arabaları çiziyo diye fırça bile kullandırmıyo, he 1 lira atıp tazikli suyu kullandığın makinalaraı diyosan onları kullananlarda senin hitap ettiğin müşteri kitlesi tamamen farklı hala oto yıkamalar deli gibi iş yapıyo yeterki yeri güzel olsun.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hocam oto yıkama değilde bu sonax autowax gibi yerlerin bayiliğini alırsan 2 katı 

para kazanırsın aynı arabayı sonax 30'a normal bi yıkamacı 10 tl'ye yıkıyor

iyi para kazanıyolar  detaylı temizlik,motor yıkama,boya koruma,boya parlatma,çizik giderme gibi çok

yönlü camlara fılm felanda cekıyolar 

maliyet nedir bilmiyorum ama olursa öyle olsun derim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Sen sen ol iyice araştırmadan, neyin nasıl yapıldığını bilmeden hiçbir işe girişme hacı.

Davulun sesi dışardan hoş geliyor ama işin içine girince çıkamıyor insan :)

Daha bilmediğin bir yığın prosedür var, dükkan açmakla ilgili..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Mekan seninse, kira vermeyeceksen düşünme gir. Giderin yok. Giderin varsa gelirin de olcak zaten, başta 1 elemanla başla yetişmediğinde sen de el atarsın sonra büyütürsün veya büyütmezsin. buharla yıkama yapan biri 3 şube kurdu devletten aldığı teşvikle.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.autowash.com.tr/

bu tür yerleri araştır bence

Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 2965 Toplam Mesaj: 29