Otobustegordum.Com
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bi defa yaptim onu hacilar.Otobuste hatun bakiyor ama oyle boyle degil.Hafif gulumsuyor falan , cokta tatli :) ..Neyse dedim indim durakta tesadufen o da ayni durakta indi.Hemen gittim yanina , "merhaba" dedim kiz kipkirmizioldu hizli hizli uzaklasti sonra yanimdan :) Yok eline yuzune bakilmayacak bir tipte degilim :)
-----------------------------bi an gözümde canlandı olay da, ben de gülümsedim :)))
güzel bir anı olmuş ama :D
-
aklıma gelen projelerden beden başka birinin yapasına ayar oldum..sitenin reklama ihitacı var adam akıllı kimse yok sitede :S
-
otobustedayadım.rulz (:
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ben bi defa yaptim onu hacilar.Otobuste hatun bakiyor ama oyle boyle degil.Hafif gulumsuyor falan , cokta tatli :) ..Neyse dedim indim durakta tesadufen o da ayni durakta indi.Hemen gittim yanina , "merhaba" dedim kiz kipkirmizioldu hizli hizli uzaklasti sonra yanimdan :) Yok eline yuzune bakilmayacak bir tipte degilim :)
-----------------------------senden bi cacık olmaz zaten arkadaş kız follow me demiş sen sokak direği gibi beklemişsin olmaz olmaz bu sene gelde ingilzlere ruslara laf atalım... :D
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------:DDPPPBBB
-
abi o kadar reklamı yapıldı sitenin
ekşide,milliyet,habertürk falan adamların siteleri iğrenç
adam gibi becerememişler zaten, sevabına bi site kodlamak lazım :/
edit: yaz yaklaşıyor girişimci varsa
plajdagordum.com u açsın :)
-
www.okuldagordum.com u isterük!
-
otobuste_kestigin_kizin_abisi_seni_ariyor.com
-
bu mahsun'dan sonra yapılan bi proje belli gençlere örnek oldum :)
ama 3-4 şehir var insan adam gibi yapar en azından :W
-
sonrada-abisini-gordum.com