Otomobiller İçin Polis Radarını Tespit Eden Cihaz Radar Bulucu
-
Mrb
www.radarci.com adli siteden temin edebilirsiniz..
cihazlar harika ben aldım 3 radardan kurtulduk..
Sizede tavsiyem..
-
güzel cihaz..ama tabi hız yapmamak paranızıda hayatınızıda size bahşeder..
-
Bir yerde hız yapıLmaması gerekiyosa yapıLmaz radar bunun için var aq.Neden Uymassınız şu trafik kuraLLarına anLamam. BiriyLe kaza yapınca kendi canını değil karşı tarafınkinide düşünmeyi öğrenirsin g.tün tutuşunca . + Yasadışı bu cihaz.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
güzel cihaz..ama tabi hız yapmamak paranızıda hayatınızıda size bahşeder..
-----------------------------aynen..
kargoculuk oyunundaki tırların içindeki radar alayına gider :D o ses verince farları felan acardım hızı düsürürdüm :D
-
hocam polislerde artık radar göstern aleti gösteren alet var eğer bi denk getirirlerse mahkemeye çıkıyosun ve trafikten men ediliyosun bunuda bılıyo muydun ? + para cezası
-
Şu an resmen suça teşvik ediyorsun!!!
--------
Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'nda yaptıkları hız kontrolünde, Mustafa Kemal Palamut yönetimindeki 50 AP 565 plakalı otomobilden radar cihazını etkileyen bir sinyal geldiğini belirledi.
Aracı durdurarak arama yapan polis, otomobilin torpido gözünde, ''radar cihazının olduğu uyarısı'' yapan cep telefonu büyüklüğünde bir cihaz buldu.
Yetkililer, evrakı Kayseri Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilen Mustafa Kemal Palamut'a mahkeme kararıyla 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu 51/5-B maddesine göre ''Trafik hız kontrolü yapan cihazların yerinin belirlenmesi veya sürücünü ikaz edilmesine muhalefet etmek'' suçundan 963 ila 1449 YTL arasında para cezası ve 4 ila 6 ay hapis verilebileceğini kaydettiler.
-------Aman diyim..
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Cobra-Radar-Detector-ESD-9190-Laser-ESD9110_W0QQitemZ270297333566QQcmdZViewItemQQimsxZ20081104?IMSfp=TL081104114008r26907
US $44.99
-
ürünün özelliklerinde yakalanmaz diyo ama polis durdurursa asırı hızda yapıcak bişi yok bizim pazarlamacı cok şikayet ediodu radarlardan söylim bari bi tane alsın :)
-
arkadaşlar konuyu inceledim o cihazı tanıyom kandırmaca yeni radar cihazları 34ghz yani 34000 mhz frankansında onu algılayacak transiztör pahalı 1500 1600 metreden radar görüntüye kayıt ediyor ve bu cihazlarda sinyal bozucu bir frekans algıladımı ikaz veriyor sonucu malum mahkemelik satılan cihaz palis telsiz frekansına göre ayarlı biz denedik radarı tespit etmiyot polis telsizi frankansı tespit ediyor telsizi kapattınmı okumuyor gene radara düşüyon resmen vatandaşı sögüşlemek için eski radarlar için yapılmış cihaz onların frekansı düşük aletinde gücü küçüktü kanmayın
-
Bu konuda bizi bilgilendirebilecek yok mu? Satıcı fahiş fiyat veriyor ayrı mesele de...
Benim bildigim de o cihaz polisteki radari haber veriyor ama o bunu yaparken polisteki de onu görüyor. Yani karşılıklı :)
Bunun için de cihazı satan polisten gizlenme özelliği mevcut demiş ama abdullahozcan arkadasimiz bu ozellige ragmen verirler eline diyor.
Kime inanalım? Bu cihazlarin calisma mantigini iyi bilen arkadas var mi ???
-
bence adamın koydugu videoyu izle sitesindeki ... duyduklarına degil gözünle gördüklerine inan demişler her zaman.