folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder OYLARINIZI BEKLİYORUMMM....( Beni Yalnız Bırakmazsınız Dimi.)

OYLARINIZI BEKLİYORUMMM....( Beni Yalnız Bırakmazsınız Dimi.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Benden bir oy,inşallah işe yarar.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Erkek
    Neye gore degerlendiriliyo ki bu yarismada Spaceler renklere goremi Gerci oy verdim ama sacma geldi yarisma olayi

Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Evahappy
    Evahappy's avatar
    Dişi

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR DÜN GECEKİ ARA OYLAMA SONUÇLARINA GÖRE EN İYİ BAYAN SPACER DALINDA EN YÜKSE OYLAR BENİM.... AMA OYLAMA BİTMEDİ DEVAM EDİYOR ...

YANİ HALA OYA İHTİYACIM VAR...

NOT: EĞER BEĞENMEDİYSENİZ OY VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.... BUNUDA BELİRTEYİM KİMSENİN HAKKINI YEMEYELİM ...:)))) EMEGE SAYGI LÜTFENN...

TEKRAR OY VEREN VERMEYEN SAYFAMI DOLAŞAN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDİYORUMM... (bu sayfa eski sevgilime hitafen yapıldı ve en büyük ilham kaynağım o oldu ayrıca ona burdan çok teşekkür ediyorum BU YAZIYI OKUDUĞUNU BİLİYORUMM.... HER ŞEY İÇİN SAOL...

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat unutma bazıları için sen bir dünyasın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

OOH NE ALAA OYLARI BİZ VERELİM HANIMEFENDİ SEVGİLİSİNE İTAFEN YAPSIN YOK KARDEŞİİM SEN NEZAMANKİ TAHRİBAT USERLERİNE BİR SPACES SAYFASI YAPTIN İŞTE OZMAN OYLARI GÖR

VALLA DARILDIM BENCE SEVGİLİN BU SPACES SAYFASINI HAKETMİYOR BAK BİR TESEKKÜR CVBI BİLE YAZMADI (hani okumuştu yazını sen bana bunun cvbını ver önce Evahappy ) AMA bak MÜRİDLERE YAAAAA artık iyiyi kötüyü ayırırsın ve kime hitapen yapacano analrsın  (eheuehue aralarına girecem aralarını bozacam ha ha haaa dur birazdaha sallayayım)

bu nasıl sevgilidir ya arkadasını sanal alemde yanlız bırakıyor bir tesekkür bile etmiyor,allah bilir oy bile vermemiştir yuh be yuhhh ikili ilişkiler bu kadar ucuzladımı bee :)))))

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Evahappy
    Evahappy's avatar
    Dişi
    No_ProbleM bunu yazd?width=%90>

OOH NE ALAA OYLARI Bݚ VERELݍ HANIMEFENDݠSEVG݌ݓݎE ݔAFEN YAPSIN YOK KARDEޝݍ SEN NEZAMANKݠTAHR݂AT USERLERݎE Bݒ SPACES SAYFASI YAPTIN ݞTE OZMAN OYLARI G֒

VALLA DARILDIM BENCE SEVG݌ݎ BU SPACES SAYFASINI HAKETMݙOR BAK Bݒ TESEKKܒ CVBI B݌E YAZMADI (hani okumu??n bana bunun cvb?r ? Evahappy ) AMA bak Mܒ݄LERE YAAAAA art?yi k???ve kime hitapen yapacano analrs?p; (eheuehue aralar?recem aralar?zacam ha ha haaa dur birazdaha sallayay?>

bu nas?gilidir ya arkadas?nal alemde yanl?ak?ir tesekk?e etmiyor,allah bilir oy bile vermemi?h be yuhhh ikili ili?bu kadar ucuzlad?e :)))))

ama atladığın bir yer var eski sevgilim diye yazmıştım .... ESKİİ

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat unutma bazıları için sen bir dünyasın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    No_ProbleM +1

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_ProbleM
    No_ProbleM's avatar
    Erkek

eski hee yani birde utanmadan eski diyorsun vay anasını satayım ne şanslı herifler var su sanal alemde beaa.bana bugüne kadar bırak web sayfasını adıma bir mail alan bir kız olmadı :(

eskisi için bunları yapıyorsan artık yenisine flash tabanlı aktiv sayfalar yaparsın (bu arada eski dediğine göre müridler sansımız var ha,yani birimizin flash sayfası olabilir :)

demekki o seni terk etti ki bittikten sonra bile unutamayıp sana bunları yaptırtabiliyo (kenan imirzaliogluna benziyodur kesin)

haa bide 1. olup neyapacan ödül olarak ne veriyorlar (not  ödül:eski sevgililerinizi kazanacaksınız heueheu) 

neyse bu arada 4 arkdasımda sana oy verdi birde ben,etti 5. değerimi bil

hile ile iş yapan,minnet için can verir,namusa hürmet eden,NESLİNE ŞEREF VERİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    not: en güzel spaces benimkidir. bunu bilin de :D

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Evahappy
    Evahappy's avatar
    Dişi

no_problem oyların için teşekkür ederim ..:) neden sevgilin cevap yazmıyor demişsim artık bittiği için kendini deşifre etmek istemiyor..

çünkü şu anda güzel bir arkadaşlığımız var..

biz aşk bittikten sonra o dostluğu yakalaya bilenlerdeniz...

tekrar oyların için teşekkür ederim..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    kazandın mı ?..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 4850 Toplam Mesaj: 25