Oysa...Neyseee

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir fırtına var derinlerde hissediyorum.Beni benden almak üzere ve savuracak farkındayım en olmadık yerlere, ama gel gör ki uçamıyorum.Kırılmış iken bütün umutlarım ve ben bütün umutlarım yapmış iken kanatlarımı, uçmayı hayal eder iken en uçsuz en yüksek karlı tepelere, şimdi burnumun üstünde sürünüyorum..

Gözlerimden akan küskün iki damla yaşım var hala.Sen gittin gideli silemiyorum.Onlar cansız iki su damlası olmalarına rağmen onlar bile farkındalar halsiyetsizliğinin... Bir azrail edasıyla mendilimi uzattığım ve sildiğim yaşların kayıp gidişlerini gösdükçe senin için ne kadar büyük şeyler feda ettiğimi hatırlıyorum ve her hatırladığımda  bir kez daha kahroluyorum acizliğime...

Yaşamak istemediğim oldu bazı bazı.Uçmak istediğim o uçsuz maviliklere bıraktım kendimi ama toprak senin gibi sıcak değildi.Kucaklamadı beni, üşüdüm.Oysa... oysa ne de düşkündüm sana ve ne kadar taparcasına severdim seni.Şimdi bak ne haldeyim.Doğru söyle mutlumusun bir yabancının  koynunda?Neysee

Ben ateş topunu andıran koynunda sabahlamak istiyorken, hiç uyanmamayı bile almışken gözüme; tatlı sevişmelerimizinden sonra sırtıma takacağın tırnaklarının bende açacağı yaraları dezenfekte etmek için hazır tuttuğum tendürdiyot şişesiyle şimdi kalbime pansuman yapıyorum.Lütfen söylermisin seni benim sanmamın bedeli neydi?Oysa ben hazırdım bütün bedelleri fazlasıyla ödemeye, kredim bitmişti ama olsun çek yazardım,olmadı borçlanırdım yüreğine.. Neyseee

Beni bilirsin pek sevmem kalabalık ortamları, gelemmem gürültüye.Zaten eksik iken kafamda ki tahtaların 3ü 5i, cıngar çıkarırım, malamat olur ortam.Neden bilemem  ilk defa bir kalabalığa girmek istemiştim o gün.Çünkü o kalabalık benim cenaze törenimdi ve senin nikah törenin.Sana beyazın yakıştığını söylerdim ya;Vazgeçtim.Sana o an yakışan beyaz, gelinliğin beyazı olamazdı.Ben hiç edilmenin daha doğrudu piç gibi ortada bırakılmanın akabinde kendi cenazemi seyrediyordum.Oysa ne kadar yakışırdın o beyazlarla yanıma...Neyseee

Şimdi karşımda oturup düşünen bir heykeli alıp karşıma anlatıyorum bunları.Sanki seni hiç sevmemişim, sen hiç şerefsizce terketmemişsin, hiç evlenmemişsin onursuzca ve hiç açmamışsın kafana 7,65'lik değiliği...Oysa, oysa neler hayal etmiştim. Şimdi anlıyorum sen hiç sevmemişsin.Neyseee DEYMEZMİŞSİN!

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    belliki aşıksın. :)

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek
    senden mi çıktı bu yazı bilmiyorum ama güzelmiş gerçekten...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elminster bunu yazdı:
    -----------------------------
    senden mi çıktı bu yazı bilmiyorum ama güzelmiş gerçekten...
    Az önce kalame daha doğrusu klavyeye aldım...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek
    o zaman tebrikler hocam kalemine klavyene sağlık...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    elminster bunu yazdı:
    o zaman tebrikler hocam kalemine klavyene sağlık...
    Eyvallah kardeşim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    kalvyene sağlık guzelmışşş

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    gerçekten çok güzel bilader :)

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

benim gibi psikolojisi bozuk adamlara okutmamak lazım

içinden bi kaç cümle alıverdim hocam :)  tuttum bu yazını...

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    hocam yeni sıgarayı bıraktıydım sayende yeniden elime aldım güzel olmuş :)

Emekli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    usta yüreğine sağlık..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2972 Toplam Mesaj: 25