Oyun Önerisi Olanlar
-
cyrsis 1 ve warhead den nefret eden biri olarak söylüyorum eğer fps seviyosan durma ve crysis 2 yi indir.Silah sesleri,konuşmalar,oyun müzikleri mükemmel..
-
hocalar konuyu baltalamak gibi olmasın ama ati x1300 series 512mb ekran kartım var. crysis warhead oynarken çevrede herşeyin sadece silüeti görünüyo. crysis 2 de ise aşırı kasıyo birde karanlık görünen yerlerde kırmızı benekler oluyo. crysisi çok rahat oynamıştım. ekran kartım artık yetmiyomu yoksa driverını filan mı güncellemem lazım?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
Prototype
---------------------------amuhohahahaahah.!
-
GICIKCAN bunu yazdı:
-----------------------------
crysis 2 oyna arkadaşım ben şuan iki gündür oynuyorum. En son bir tane biyoloji analiz et kısmını geçtim sonra canavarları öldürmeye çalışıyorum oralarda takıldım seçenek olarak zoru seçmiştim tek eksiği oyuna kaldığın yeri kaydedemiyorsun :( hepsini öldürüyorsun kapıya kadar yani haritada gideceğin noktaya tam ulaşmışken bir canaavar veya asker çıkıyor vuruldunuz mu tekrar başa sarıyor. Bende inat oynuyorum eğer yemek, içecek veya tuvalet ihtiyacınız oldumu önce esc sonra ALT + TAB tuşuna basın simge durumuna küçültün yoksa esc tuşunda ikende oyun devam ediyor. askerleri en kolay yoldan öldürmek için kafasına sıkman yeterli kolay gelsin :)
-----------------------------cok guzel oyunda nano puanların silinmesi ayar edio beni topla topla siiliniyor. silinmese bütün özellikleri açmıştım :S
-
assasin creed ;)
-
crysis 1 - 2 olay budur
yada
mafia 2
yada
angry bird :):) -
crysis 1 - 2 olay budur
yada
mafia 2
yada
angry bird :):) -
Mafia 2 öneririm. Ama sonunu bok gibi bitirmişler.
-
simülasyon arcade arasında gidip gelen The Race Driver : GRID öneririm yine aynı üreticilerin Dirt 1ve2
The Saboteur - Prototype'de eğlencelidir. -
burası altın madeni olmuş çizelim