Oyun Oynarken Mide Bulantısı..
-
Dalga geçmek gibi olmasın ama konudaki mesajları okuyunca başım ağrıdı bendeki sorun ne :|
-
arkadaş doğru söylemiş karakterin gözünden oynanan oyunlarda böyle ben bi doktora gideyim yoksa bu gidişle böyle oyunlar oynayamacam.
-
aha benden bi tanede burda war. Hacı bendede aynı sorun war yemin ederim. Bak başımdan geçen bi olayı anlatıcam sana belki saçma gelebilir. Ablamlara yeni bilgisayar aldık tamammı daha sonra monitörleri lcd 19' bişey. Ama ne hakkın hikmetidir kim o monitörün başına geçse miğdesi bulanıyo ablam geçti hevesle yarım saat oynuo midesi bulanıyo 1 saat baygın yatıo. Ondan sonra bidaha kalkıyo belki geçer hesabı bidaa geçio yine aynı miidesi bulanıo 1 saat daha yat. Belki onda oluyoduk diye ben gittim evlerine birgün , bende az oynadım bendede aynı harbi diyorum bazen oluyo böyle şeyler. Hele sen bi quake 3 oyna o zaman gör kusmaları baş dönmelerini :D
-
görünüşe bakılırsa COD isimli oyunda virüs var.. sen oyunu açınca bu virüste aktif hale geciyor.. dur şimdi biraz düşiniyim bilgisayarla sendeki virüsün alakasınıda kurucam :)=
-
rhodostethia bunu yazdı:
-----------------------------
görünüşe bakılırsa COD isimli oyunda virüs var.. sen oyunu açınca bu virüste aktif hale geciyor.. dur şimdi biraz düşiniyim bilgisayarla sendeki virüsün alakasınıda kurucam :)=
-----------------------------çok düşünme devreleri yakarsın bak.
-
göz bozukluğuyla bi alakası yok. benim gözler taş gibi. ( biri 0, diğeri 0. küsur bişey ama doktor önemsiz dedi)
benim de call of duty türü oyunlarda acayip miğdem bulanıyo.
garip...
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
Benim arkadaş vardı.
Battlefield'da tank ile giderken midesi bulanmıştı inmiştik.
Onun yüzünden operasyona koşarak gittik.
-----------------------------Ahahhahha süperdi hocam :D :D
-
oyun oynarken ölen var çok oturuyondur hoca başında :) beyin yoruluyodur haliyle
-
Aynı sorun yüzünden yıllardır oyun oynayamam. En son Modern Warfire 2 oynadım
1 saat sonra başladım soğuk soğuk terlemeye. midem bulandı. Bıraktım
Gözle alakalı
benim sağ göz yakını görmüyor. solda sıkıntı yok. iki göz aynı noktaya odaklanamıyor.
-
Midesi bulanan, kalbi kaldırmayanlar oynamasın bu oyunları =)