Oyunlar İçin Alışveriş Yaptığınız Siteler Varmı ?
-
Oyunlar için alışveriş yaptığınız siteler varmı beyler(m-silk-bot,)falan online oyunlar için güvenilir site ve şirketler arıyorum.
-
Tam anlayamadım kast ettiğini ama, oyunlarımı http://store.steampowered.com/ sitesi üzerinden alıyorum uygun fiyata.
-
sultangame.com
-
Oyunlarımı Steamden alıyorum,kampanyalarla oldukça uygun fiyata geliyor.
-
o konuda websitesinin fiyatına ve biraz ufak araştırmasına bakıyorum.
wow için dün en son update'ini satın aldım (cataclysm) milyon tane site içerisinden en ucuzunu buldum birazcık yorumlara baktım aldım.
bence web sitesinin online desteği var mı ona bak.
ayrıca gitti-gidiyor mağazası varsa ordan satın al. ürün eline ulaşmadıkça onay vermiyorsun yani para karşı tarafın hesabına geçmiyor.
-
Teşekkürler.
-
Ama Ben Silkroad,Knight Online gibi oyunlar için M-Silk gibi şeylerden bahsediyorum.
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
Ama Ben Silkroad,Knight Online gibi oyunlar için M-Silk gibi şeylerden bahsediyorum.
-----------------------------tamam hocam yaz google a silk mi istiyorsun yaz çıksın.
-
Steam den alirim oyunlari
-
angelofhope bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------tamam hocam yaz google a silk mi istiyorsun yaz çıksın.
-----------------------------Farkındaysan güvenilir varmı dedim kullandığınız tavsiye edebileceğiniz varmı dedim bende bilirim googledan bulup bir tane yatırmak parayı, 200 lira ya yakın yatıracağım için bir tavsiyenizi alayım dedim.
-
UP