Oyun.Tahribat.Com Nasıl Olur Müridler Burada Daha Çok Kaynaşır
-
olm ayarlanır lan siz yeterki isteyin müridler olarak yapılması o kadarda zor bişey deil yani bu
-
Go da güzel olur hatta turnuvalar bile düzenlene bilir yani buişin ucu açık güzel olur bence bu işin üzerine düşülmeli bi admin abilerimiz yazarsa bişeyler sewiniriz
-
Bravo kreston bize böyle atılımcı gençler lazım
-
soldat açıcaz yakında bi ara wardı taribatta en ii ben oynuom turnuwa neyim yaparız
-
wallaha hocam dediğim gibi güzel olur yani satrançta rakip tanımam :)))
-
satranci değilde damayi dusunuyorum bu ay sonuna dogru sinavin waer sinavim bittiğinde bir deneyecem yazmayi bilmiyorum becerirmiyim ama tahminimce beceririm. oyun.tahribat.com olarak olmasada yayinlariz bir yerde bug mug [beli hile arada =D ]
Tabii boyle oyunlar yerine soldat tercihimdir daha cok yeniyim ama eylenceli
-
satrancı niye yapaman hocam?....
-
dama bile zor ki satrancta daha fazla algoritma tanimlanacak daha fazla ozelik her sey daha fazla ki o kadar seyin altindan kalkmak zor en iiisi basit olsun bizim olsun mantiği olur bence.
-
hocam bilmeem ki yani dama ne kadar çekici olur ama bi satranç yüzyıllardan beri insanlar bu 64 karenin önünde kafa patlatıyo bence imkansız yoktur sen bu işin altında kalkarsın :)))
-
hazirda site uyeligine entegre satrancimiz var fakat yayın zamanı birkac ayi bulabilir.
Toplam Hit: 5519 Toplam Mesaj: 27