Ozaman Bir Dizi Önerisi Please.
-
marad10a bunu yazdı
Internet ortamında gördüğüm kadarıyla unbalancedin yazdiklarina ek olarak ezel behzat ç(ikisini de izlemedim 1 bölüm dahi) ve leyla ile mecnun(bitirdim gercekten cok sevdim) en çok sevilen türk dizileridir.
Edit: arka sokaklar ve akasya duragi konusunda ciddimiydiniz muritler?
akasya durağı candır
-
marad10a bunu yazdı
Internet ortamında gördüğüm kadarıyla unbalancedin yazdiklarina ek olarak ezel behzat ç(ikisini de izlemedim 1 bölüm dahi) ve leyla ile mecnun(bitirdim gercekten cok sevdim) en çok sevilen türk dizileridir.
Edit: arka sokaklar ve akasya duragi konusunda ciddimiydiniz muritler?
Arka sokaklarında 10 yıldır devam eden sağlam bi dizi.
-
Türkçe dil kurallarına ve tahribat kurallarına uyalım.!
-
EZEL.
-
0 1 adana guzel
Yabanci
Misfits
-
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
Evet EZEL'e tekrardan başlamayı düşündürdün bana :) Seçenekleri değerlendirirken behzat ç yi de bitirmek üzereyim. son 4 bölüm bakalım Ezel üzerindeki kararım değişecekmi. Teşekkür ederim.
-
Dizi yerine yan ekranda TRT belgesel izliyorum hacı tavsiye ederim
-
Arayışlarımızı duymuş olacak Gülse ablamız bir dizi yazıyormuş. Özlemiştik, çok güzel bir iş çıkaracağına eminim :)
Gülse Birsel, yeni projesinden bahsetti. Yeni dizi projesinin Ocak ayında yayına başlayacağını ifade eden Birsel, Şu anda ilk bölümü yazıyorum. Tam bir aile komedisi olacak. Şu an için isimleri belli olan oyuncularımız Çağlar Çorumlu, Derya Karataş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt ve Bartu Küçükçağlayan. Her bölümde farklı bir oyuncumuz başrolde olacak dedi.
-
Leyla ile mecnun
Behzat Ç
Yalan dünyaAvrupa yakası
Kurtlar vadisi 2013'e kadar.
Prison break
Filinta mustafaPayitaht abdulhamid
01 Adana
Ramiz Karaeski (6saat)