Özel Güvenlik Görevlileri Ölünce Neden Şehit Sayılmıyor ?
-
Özel Güvenlik Görevlileri ölünce neden şehit sayılmıyor ?
istanbul leventte Hsbc Bankası Yasadışı el kaide militanlarınca patlatılan bomba yüzünden o anda görev yapan 4güvenlik görevliside görevini ifşa ederken can vermişlerdir sonuçta onlarda güvenlik görevini sağlıyorlar ve yasa gereği bulundukları görev yerinde Memur statüsündelerve görev yerlerinde polisle aynı yetkiye sahip kişiler vapurdan denize düşen bir polismemuru üzerinde sırf üniforması var diye şehit olarak naaşı kaldırırken teröristlere kurban giden Güvenlik görevlileri şehit sayılmıyor bankalarda ölen güvenlik görevlileri şehit sayılmıyor yetkiyse yetkikanunsa kanun bir farkları yok görev alanlarında nedeni bana öyle geliyorki devletin ölen Ö.G.G ardında bıraktığı ailesine maaş bağlamaktan kaçınması siz ne dersiniz ? -
habere boğdun hacı be :)
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eehit
-
haber değil ki bu düşüncelerimi kendim yazıyorum hiç bir yerden alıntı bilmem ne değil asla haber c/p yapmam
-
parayla yapıyorlar çünki
-
tam senn verdiğintanıma gelelim
vapurdan denize düşen bir polismemuru üzerinde sırf üniforması var diye şehit olarak naaşı kaldırılması senin şehitlik tanımına uymuyor buda sonra yanlışlıklasilah patlaması sonucu ölenler falandı filnadı hatta biremniyetmüdürü eceliyle kalpkrizi sonucu karakoldaölüyor yine şehit oluyor
konu kimeşehit denir kime denmeze dönsün istemiyorumkonu dedğimgibiögglerin nedne şehit sayılmaması -
Her ölen polis şehit dğildir, her ölen asker de şehit değildir.
Şehitlik çok farklı bir durum..burada şehitliğin ne olduğunu anlatacak değilim ama, yok güvenlik görevlisiymiş de, yok polis düşmüşölmüş şehit olmuşta, yok asker taburdan kaçarken vurulmuş şehit olmuşta.. hikaye..
-
TnGu bunu yazdı:
-----------------------------
parayla yapıyorlar çünki
polis bedava çalışıyor değil mi babasının hayrına
-
ayrıca özel bir güvenlik görevlisinin ölmesi nasıl şehitlik sayılabilir onu anlamıyorum..
o zaman kapıcılarda şehit olsun onlarda binadaki insanları koruyor.
ya da bekçiler..
aynı kapı yani...
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca özel bir güvenlik görevlisinin ölmesi nasıl şehitlik sayılabilir onu anlamıyorum..
ya da bekçiler..
aynı kapı yani...
kapıcılar apartmandaki insaları korumaz googleden kapıcı kanunu araştır öğren görevleri orada yazıyor ;) kapıcılarpolisle aynı yetki ve kanunlaramı sahip apartmanlarda :D yani düşünmeden yazmayın emniyete bağlı bekçiler zaten şehit sayılır
-
Konuya başka bir boyut getireyim; çoğumuz duymuşuzudur, doğudaki bir okulu basarlar ve okul öğretmeni şehit olur..
uçak düşer, pilot ölür ve şehit pilot derler..
-
SeRDaR bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca özel bir güvenlik görevlisinin ölmesi nasıl şehitlik sayılabilir onu anlamıyorum..
ya da bekçiler..
aynı kapı yani...
kapıcılar apartmandaki insaları korumaz googleden kapıcı kanunu araştır öğren görevleri orada yazıyor ;) kapıcılarpolisle aynı yetki ve kanunlaramı sahip apartmanlarda :D yani düşünmeden yazmayın emniyete bağlı bekçiler zaten şehit sayılır
-----------------------------öğrenmek için google amcaya başvuracaksak yandık..
senin mantığınla cevap veriyorum..kimse kimsenin şehit olup olmadığı konusunda bişey bilemez. bildiğini düşünenlerde sıkıyodur zaten.. her birilerini koruyan şehit mi olcak ya..
öğrenmek için google amcayı kullanıyosan bi gir bak bakim şehitlik ne demekmiş?
zaten profilinden bu konuyu neden açtığın anlaşılıyor..güvenlik görevlisi..
şehit olmak mı istiyon sen ooyy ooyyy :D