Panasonic.Com.Au Türk Hackerlar Tarafından Hacklendi
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------redhack denen onun bunun çocuğu devlet düşmanları sikindirik hack yaptığında, şakşakçılık yapanlar, hack hacktir diyenler,
şimdi hack beğenmiyorlar :) dünya böyle bir yer işte...
-----------------------------Güzel yorum. Redhackin yaptığı sikimsonik hackler gibi değil yapılan icraat onlarınkinden çok daha fazla.
2-3 devlet sitesi hacklemek gerçekten çok zor olsa gerek. Tbtdeki üyeleri falan bırak ayyıldız timin bile yarısı girer o sitelere rahat :D
O işlere oo helal diyenler şimdi laf atarlar harbi gıcık bir durum.
Evet elemanların attıkları index saçmalık ötesi :D Panasonic napmışta pil mi kaçmış
-
O karakule başka karakule bizim ki değil
-
Hepinizin birbirinizden komiksiniz var ya ^^
Neymiş efendim index şöyleymiş böyleymiş.. Benim için sıradan bi siteden farkı olmadığı için oturup index bile hazırlamadım.Normalde kullandığım indexi oraya da attım.. Önemli olan indexte ne yazdığı değil,o indexin orda olmasıydı..Şimdi boş boş konuşacağınıza icraat yapın..İndexi mi beğenmiyorsunuz ? Site orda gidin daha güzelini atın Canlarım..
Karakule Selam Eder ;) -
belki çocukça ama sonuçta adamlar index basmış daha iyisini yapın bizde görelim eleştirmek kolay.
-
doLaR bunu yazdı:
-----------------------------Hepinizin birbirinizden komiksiniz var ya ^^
Neymiş efendim index şöyleymiş böyleymiş.. Benim için sıradan bi siteden farkı olmadığı için oturup index bile hazırlamadım.Normalde kullandığım indexi oraya da attım.. Önemli olan indexte ne yazdığı değil,o indexin orda olmasıydı..Şimdi boş boş konuşacağınıza icraat yapın..İndexi mi beğenmiyorsunuz ? Site orda gidin daha güzelini atın Canlarım..
Karakule Selam Eder ;)
-----------------------------panasonic beni uykuimdan uyandirmadi hocam ne diye au uzantisni hazir shelle hackleyim
-
doLaR bunu yazdı:
Karakule Selam Eder ;)
-----------------------------abi bir tane aklı başında çocukluktan sıyrılmış adam yok mu bu işlerle uğraşan. Hep bir memati vari indexler, mesajlar, postlar. Yok mu böyle bilgili,farkında bir adam ? Kaç senedir adam akıllı index görmedim amk.
-
doLaR bunu yazdı:
Neymiş efendim index şöyleymiş böyleymiş.. Benim için sıradan bi siteden farkı olmadığı için oturup index bile hazırlamadım.Normalde kullandığım indexi oraya da attım.. Önemli olan indexte ne yazdığı değil,o indexin orda olmasıydı..
Şimdi boş boş konuşacağınıza icraat yapın..İndexi mi beğenmiyorsunuz ? Site orda gidin daha güzelini atın Canlarım..
Karakule Selam Eder ;)-----------------------------
konuşmaya bak ya " benim için şıradan bir şiteden farklı olmadığı için " görende iştihbarat birimlerinin aradığı bir numaralari hacker şanıcak
bunu banlayın gitşin gerekşizi..
-
doLaR bunu yazdı:
Karakule Selam Eder ;)
-----------------------------yok haci buna panasonic LED TV girmis :)
-
tamam adamlar dünyayı kurtarmaya çalışmamışlar elbette ya da acaip gizli evraklar yayınlamamışlar tabikide hatta yazdıkları acaip komikte olabilir fakat
herhangi bir şey üretmeden bilgisayar başında zaman geçirip yorum yapanların bu kadar eleştirel olması ve hızlı tüketmeleri çok acaip değilmi?
-
daha iyi icraat yapanlar damburdüdük etrafta reklam yapmaz zaten çocukça yorumlar yapmayın buradaki bir çok mrüdi bu tir konularda kendini ispatlamış ve aşmış kişilerdir bilmeden yorum yapma ayrıca bolgs daki açıkla ç.ok rahat direk panasonic.com.au ya direk index atılabiliyor incelediğinizde blogsun son yazılar bölümü ana sayfaya include edilmiş olduğunu görürsünüz her neyse
Not: daha iyilerini yapmamış olsaydım burada bu konuya yorum yapmazdım dilersen pm attığında önceden yaptığım daha iyilerini gösterebilirim sana direk sub.panasonic.com gibi ;)