folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Para Arttırma Hakkında Fikri Olan

Para Arttırma Hakkında Fikri Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

mizahi bunu yazdı:
    -----------------------------
    bn de 206 istiyom bilader ya da 307.deli oluyom onlara

sorma gitsin, hastayım buna ben, 2 tane kutu bass, amfi, teybi, koltuk kılıfları, hella kornası herşeyi var elimde ama araba yok, gözüm döndü valla gidip birini gasp edecem, bu parayı bulmam lazım

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    profesorburak
    profesorburak's avatar
    Erkek

hocam galiba şu helal kazanç peşindesin. eğer borsa içine siniyosa(benim sinmio ama neyse) yarın amerikanın nasıl kapandığına bak. eğer artıysa biraz tiyo alıp pazartesi gir. mesela garantinin kağıtları bi yüzde 15 artar bi azalır. eğer hem borsa iyi olur hemde garanti baya düşüşte olursa hemen gir. ancak eğer kar edemezsen benden bilme. bu işler riskli işler. küçük yatırımcı yüzde 99 zarar eder ama karar senin. sen en iyisi paranın yettiği arabayı al. :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    profesorburak bunu yazdı:

hocam galiba şu helal kazanç peşindesin. eğer borsa içine siniyosa(benim sinmio ama neyse) yarın amerikanın nasıl kapandığına bak. eğer artıysa biraz tiyo alıp pazartesi gir. mesela garantinin kağıtları bi yüzde 15 artar bi azalır. eğer hem borsa iyi olur hemde garanti baya düşüşte olursa hemen gir. ancak eğer kar edemezsen benden bilme. bu işler riskli işler. küçük yatırımcı yüzde 99 zarar eder ama karar senin. sen en iyisi paranın yettiği arabayı al. :D

kardeş tabiki helal olsun istiyorum, bu para 10 yıllık emeğin sonucunda elime geçti, gasp, tefecilik falan şaka diyorum yanlış anlaşılmasın, ben kâr etmek istiyorum sadece bir işten, bu borsadan olsun,vs vs helal olsun yeter, soracam yarın arkadaşlara bu borsa işini de, paramın yettiği güzel arabalarda var ama işte heves biliyorsun insan tatmin olmak istiyor, bulamazsam da borç alacaz artık mecbur

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=83631&session=65613098685106234153&LogID=

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=84044&session=65613098685106234153&LogID=

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=107158&session=65613098685106234153&LogID=

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=110942&session=65613098685106234153&LogID=

hajım şimdi iddaymış , dövizmiş araştırmadan girilecek şeyler değil... al sana kitap :D oku faydası dokunacağından eminim (:

hacım işte burda çok yanılıyorsun asıl kafayı kullanırsan Türkiyede işe yarar bu tür şeyler neden dersen gelişmiş ülkeler zaten biliyor bu meseleleri.. Türkiye gelişmiş bir ülke değil o yüzden düzeni oturtursan her zaman işe yarayacaktır.

Teşekkürler ama o tür kitaplar Türkiye şartları için pek geçerli değil galiba 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

git bankadan kredi al o zmn taşıt kredisi falan

ödersin calısıp veya gel bn veriyim amk ayıp ettin 6 milyarın lafımı olur köpein olsun

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Para kazanman icin oncelikle calisman lazim..

Ornek ben USA da yasiyorum.

bana bakir cezve nazar boncugu gibi daha sonra baska seylerde isterim yasadigin memleketde bunlar varmi fiyati ne kadar arastir bana yaz devamli bir is ..

oldugun yerde UPS veya DHL kargo varmi ogren ayda 1-2 gun harcayarak baslarda $100-$200 :)  kazanabilirsin .

1-cezve her boy bakir (kalayli kalaysiz farketmez)

2-nazar boncugu her boy (cam)

Chicagoan TRTC34
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    zorlauye bunu yazdı:

Para kazanman icin oncelikle calisman lazim..

Ornek ben USA da yasiyorum.

bana bakir cezve nazar boncugu gibi daha sonra baska seylerde isterim yasadigin memleketde bunlar varmi fiyati ne kadar arastir bana yaz devamli bir is ..

oldugun yerde UPS veya DHL kargo varmi ogren ayda 1-2 gun harcayarak baslarda $100-$200 :) kazanabilirsin .

1-cezve her boy bakir (kalayli kalaysiz farketmez)

2-nazar boncugu her boy (cam)

hocam valla içime su serptin desem yeridir.

ben aksarayda (içanadolu) yaşıyorum nazar boncuğunu araştırmam lazım ama bakır cezve kesin var, dayım kalaycılık yapıyor onda çok görmüştüm.

DHL yok ama TNT ve UPS var.

şimdi ne yapacaz? 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    Arttıracak para kalmadı arkadaşlar 98 model modifiyeli setli Hyundai Accent aldık, aslında dediğim gibi gönlüm 206'daydı ama nasip değilmiş seneye inşallah ya 206 yada Getz almayı düşünüyorum, İÇTEN önerileriniz için teşekkürler

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

o dediğin araba da güzel. ALLAH kazasız belasız binmeni nasip etsin. önemli olan bu zaten.

ama gene de keşke kredi çekip alsaydın. 206yı

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

o dediğin araba da güzel. ALLAH kazasız belasız binmeni nasip etsin. önemli olan bu zaten.

ama gene de keşke kredi çekip alsaydın. 206yı

Allah razı olsun güzel temennilerin için, Allah herkesin gönlüne göre versin, nasip değilmiş 206 inşallah o da olur.

...
Toplam Hit: 4258 Toplam Mesaj: 32