Para Degerlendirme..
-
Hocam parayı bana ver. 3 ay sonra 7000 tl olarak al. 3 ayda 1000 tl kar ii değil mi ?
-
İcralık malları almak kolaymı sanıyorsun : )
Ayrıca ihaleye girmeden birşey alamazsın. İhaleye gidersende mermi manyağı yaparlar o parayı hastanede kullanmak zorunda kalırsın.
-
GebesH bunu yazdı
kısa vadeden kastın ne tam olarak bilmiyorum fakat ufak bir öneri.
adın adın anlatayım.
1) muhitinde pos cihazı kullanan bir esnaf ile anlaş komisyon karşılığında
2) etrafında kredi kartı borcu olan tonla adam vardır onlardan birini seç ve tüm borcunu ufak bir komisyon karşılığında kapatacağını söyle.
3) adamın borcunu bankaya keş olarak yatır.
4) tanıdık esnafa götür adamı komisyon oranınıda ekleyerek pos cihazından adamın istediği takside böldür.
5) esnaf gidip bankadan parayı çeksin sende onun komisyonunu ver .
al sana kısa vadede kazanç yöntemi.
etikliği tartışılır fakat kredi kartı borcunun minimum rakamını ödeyen birisini borçtan kurtarıp taksite bağlıyorsun esnafa ve kendine para kazandırıyorsun.
POS u kullandıran dükkanda fiş kesilmek zorunda. %8 o kısımda var. Esnafın komisyonu felanda var. Bu yönteme başvuracağına göre adamın kredi kartı yoktur. Banka borcu olan insan bu yönteme başvuruyorsa uzun zamandır borcunu ödememiştir. Sürecin güvenli olmamasıda cabası.
Geri alım vaadiyle borçlunun aracı vb. şeyler alınabilinir. Mesela 7k lık bir arabayı, 5.5 k ya alıp sonra adama geri 7k dan satabilirsin yada ödemediği zaman aracı satabilirsin. Araç adamın üstüne olmak zorunda değil. Babaı dayısı vb.
-
cocaine bunu yazdı
İcralık malları almak kolaymı sanıyorsun : )
Ayrıca ihaleye girmeden birşey alamazsın. İhaleye gidersende mermi manyağı yaparlar o parayı hastanede kullanmak zorunda kalırsın.
Alakası yok hocam. Taksastamıyız ? tecrüben yok ne duyduysan onu anlatıyosun.
Daha önce hacizlik mal da aldım. Hacizli malın hacizini de kaldırdım. Doğru bu işte şebekeleşmiş kişiler var ama yıllar öncesinde kaldı o tehtidler silahlar vs..
Artık insanlar her tarafta adamını ayarlamış. Veriyor rüşveti sen o ihaleye giremiyorsun. Onun haricindekilere tabiki giriyorsun. Sorun da olmaz.
-
AC KENDINE BIR TANE E-SHOP SITESI UCUZA YUKLE BIR DURU MAL...
FAKAT HIC BIRINI DEPOYA ALMA :)... SIPARIS VERILDIGINDE ISMARLAYIP GONDER...
BOYLECE NE ELDE KALIR NE DE ZARARA GIRERSIN:) YAVAS YAVAS REKLAM OLDUKCA KAZANCIN ARTAR
YIYI CALISMALAR
-
Hocam o parayla tanıdığın, kurumsal firmada çalışan, sağda solda milletvekili/belediye baskanı akrabası olan, yada bir şekilde çıkarın olabilecek herkesi tek tek boğazda yada iyi bir restoranda yemeğe çıkar, kıyak geç falan bence.
-
MaTRiXe bunu yazdıGebesH bunu yazdı
adın adın anlatayım.
2) etrafında kredi kartı borcu olan tonla adam vardır onlardan birini seç ve tüm borcunu ufak bir komisyon karşılığında kapatacağını söyle.
4) tanıdık esnafa götür adamı komisyon oranınıda ekleyerek pos cihazından adamın istediği takside böldür.
etikliği tartışılır fakat kredi kartı borcunun minimum rakamını ödeyen birisini borçtan kurtarıp taksite bağlıyorsun esnafa ve kendine para kazandırıyorsun.
adam için yaptığın ödemeyi nasıl tahsil edeceksin, adamın kartından mı 12 taksite böleceksin ?
abicim adamın kredi kartı borcunu ödemedinmi? artık kredi kartı tam limitli kullanılır vaziyette sende üzerine eklyeceğin parayı hesaplayıp anlaştığın esnafa gidip alışveriş yapıyormuş gibi çektireceksin kredi kartından esnafta parayı çektiğinde kırışacaksınız. bu kadar.
-
PathfindeR00 bunu yazdıGebesH bunu yazdı
adın adın anlatayım.
POS u kullandıran dükkanda fiş kesilmek zorunda. %8 o kısımda var. Esnafın komisyonu felanda var. Bu yönteme başvuracağına göre adamın kredi kartı yoktur. Banka borcu olan insan bu yönteme başvuruyorsa uzun zamandır borcunu ödememiştir. Sürecin güvenli olmamasıda cabası.
Geri alım vaadiyle borçlunun aracı vb. şeyler alınabilinir. Mesela 7k lık bir arabayı, 5.5 k ya alıp sonra adama geri 7k dan satabilirsin yada ödemediği zaman aracı satabilirsin. Araç adamın üstüne olmak zorunda değil. Babaı dayısı vb.
sürecin güvenli olmama durumu kredi kartının asgari ücretini ödeyen tonla adam var bu adamların çoğuda esnaf insanlar yani kredi kartı limitleri 10 bin liranın altında değil ayrı ayrı kartlarına 8-9 bin tl borçları var fakat kartların hepsi kullanılabilir durumda.
sen bankalarda black list e girmiş insanlardan söz ediyorsun zaten o profil kimseye uymuyor hiç borcunu ödemeyen insanla işimiz olmaz tadında bakıcaksın olaya. bu söylediğim yöntem bir çok banka tarafından yapılıyor fakat insanlarımız uğraşmadığı için farkında değil mevzunun ya da bankaya güvenmiyor.
bizim yaptığımız sadece ufak çaplı bankacılık adam asgari ücretleri ödeye ödeye bu borcu kapatamayacak belli sen tek seferde tümü kapatıcaksın ardından tüm borcu komisyon farkıyla taksitlendireceksin.
aslında adam daha önceden yaptığı borcun faizini öderken şimdi faizinin faizini ödeyecek fakat kapatabilecek durumda olacak.
son tahlilde herkes karlı çıkacak.
-
6000 TL parayı değerlendirsen ne değerlendirmesen ne, bi getirisi olmaz, git B tipi likit fon al her an bozup satın alabilirsin, anlık olarak gerekmez diyorsanda vadeli yatır,