Para Transferi En Az Maliyetli Nasıl Yapılır
-
kuzenim londradaydı ziraat bankası hesabına 500 euro yatırdım ordaki ziraatten çekmiş
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
kuzenim londradaydı ziraat bankası hesabına 500 euro yatırdım ordaki ziraatten çekmiş
-----------------------------
kuzenin hesabı bulunduğun yerdeki şubedeyse kesmezler eğer hesabı londradaysa bak ne kesiyolar -
En kolay, en ucuz yol internet hesabından, karşı tarafa göndermektir. Eğer karşı tarafında internet hesabı varsa ordan dilediği hesaba aktarabilir. Yalnız yurt dışı için farklı şeyler uygulanıyorsa bilemem.
-
Hocam burdan cikartilan CitiBank Global Banka kartina yatirdiginiz zaman komisyonsuz cekebilir arkadasin ordan. Biz amerika turkiye arasi ole yapiyoruz
-
Yurtdışına banka üerinden para yollamaya swift deniyor ve 3 iş günü sürüyor işlemin onaylanıp paranın karşıya ulşaması.
Dediğin para yaklaşık 300€, herhangi bi banka maksimum 20 avrosunu alır, karşıdaki banka da genelde biraz daha azını alıyor(5-20).
-
Kesinlikle Paypal...3 günde para hesabına yatar...sen kendi paypalından parayı arkadaşının paypala aktar...arkadaşın oradaki banka hesabını paypala tanıtsın ve böylece parasız ücretsiz şekilde paypalından parayı hesabına aktarsın....hepi topu 3 gün sürüyo...Sürekli kullanıyorum paypalı....Paypal harika bi icat :D
-
misli.com uzerınden. Bir türk bankasından ve türkiye içinden alınan herhangi farketmeksizin iki banka hesabı olması yeterli.580 Tl için
%0 komisyon. Sadece çakmasınlar diye bir 5 liralık kuponuda gonlunden feda edersen oraya aktarım sorunsuz olur.
-
BİLYONER HESABINA GÖNDER.EN KARLI BU.BEN BÖYLE YAPIYORUM :)
-
city bank
-
bu konuyu araştırdım bana da paypal mantıklı geldi...
saçma olcak biraz ama, bu arada bişey sorcam konuyla alakasız, kredi kartımda borç yok diyelim.
ben durduk yere para yükledim karta. ben çekmediğim veya kartı kullanmadıgım sürece o para o kartta durur mu?
tekrar çekince nakit çekme ücreti keserler mi?