Pardus Çıktı Deneyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar biliyosunuz pardus çıktı ben hmn indirdim denedim performansından memnun kaldın(512ram-3.0ghzHT) ilk sürüm olmasına rağmen bi hata ile karşılaşmadım 6 tıklamada kuruluyo gerçekten çok basit windowsla ikisi bi arada kullanılabiliyo benden şimdilik bukadar sizde ilk izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    adresi unutmadan veryim ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/1.0/pardus-1.0.iso burdan indirebilirsiniz kurulabilir cd dir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek
    ben kurdum gayet hosuma gitti bende artık xp le beraber kullanıom pardusu sanırım cozunurlukte sorun var bıraz kısıtlamalı nasıl duzeltılecenı orenmedım usendım bıde lınux oldugu ıcın exe bazı exe dosyalarını tanımıo program kurarken zahmetlı geldı bana >(belkıde lınuxu bılmedıgım ıcındır) gerı kalan ıcın mukemmel dıyebılırım ve oldukcada hızlı

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cebitte kullanmıştık arayüzü güzeldi ama bildiğin linux?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

çok hızlı bir sistem.. tavsiye edilen işlemci 3.0 değil ama 512 ram ideal...İhtiyacnız olan birçok uygulama kurulu olarak geliyor...pek program indirmenize gerek yok...sadece tahribata mesaj yazmak için opera indirin...onuda PİSİ yapar :))...kısaca şöyle desem doğru olur..eğer şirketiniz varsa ve şirkette muhasebe ofis uygulamarı kullanıyorsanız MS ye para bayılmayın pardus kurun hem tamamen türkçe(KDE yardım menüsü hariç)..kullnımı kolay...Donımla uyum içinde çalışıyor...6600gt ekran kartımı tanıdı direk...ethernet ve usb modemleri tanıyor...Yalnız bazı arkadaşlar bağlantı sorunu yaşamış onuda Ayarlardan Ağ yapılandırma ayarlarına girip BAĞLAN derseniz ve bağlandı onayı alınca makineyi birkez kapatıp yeniden başlatın sorun çözülür...böylelikle her oturum açmanızda ayarlara gidip bağlan demezsiniz....Son olarak bazenpardus u ayrı bir partition a kurunca sapıtıyor...ikidebir kde çküyor falan zıçıyor...direk hdd ye bütün olarak kurun....sonra ntfs okuma özelliğide var güzel bir sistem..farklılık isteyenler kullansın...çok abartmaya gerek yok çok yere vurmayada gerek yok...böyle ekip olarak güzel bir çalışma yürütülmüş ve başarılı olmuş...

Wİndowsla karşılaştırma yapmayalım direk :))..

Windowsun yeri ayrı Linux un yeri ayrı...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    tavsiye edilen işlemci 800 mhz idi sanırım oraya ben kendi işlemcimi yazdım :) çözünürlük sorunu yaşayan arkadaş sağ tıkla masaüstünü yapılandırdan bulursun ayarları ordan hallet standart olarak 1024-768/85hz çözünürlükle geliyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yapılandır dedikten sonra gelen menüde direk ölçeklendir yazan falan bölüm var orayı kurcalayın oradan çözün

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    http://prdownloads.sourceforge.net/wine/Wine-20050725.tar.gz?download  windows altında çalışan programları çalıştırmak için bunu indirip kurabilirsin. açmak için  tar -xzvf Wine-YYYYMMDD.tar.gz  yaz readme yi ii oku anlarsın bu arada linkten indirceğin serverı kendin seççen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noencos
    noencos's avatar
    Erkek

oo cok saol ındırrıorm sımdı bu arada ben ekran kısıtlaması var dedım sorun var demedım yapılandırda benım laptop 800x600 ustune cıkamıo normal bılg ıse 1024 un ustune cıkamıo ılk defa lınux kullanıom yanlıs bısıler soluosm ozur..

www.sinanoglu.net Bu site, Oktay Sinanoglu"nun mücadelesini tanitma ve yayma amaciyla, tamamen gençler tarafindan kurulmus bir sitedir. Hiçbir siyasi görüsü ilke olarak benimsememistir. Bizim mücadelemiz ne sag ne sol,ne komünizm ne de fasizmdir. Bizler sadece, Türkçemize sahip çikip, dilimizi unutturmamaya çalisiyoruz. Bunun yaninda Türkiyemize dayattirilmis belalari gözler önüne serip, bunlardan kurtulma yollari ariyoruz. Bunun için de vatanimizin her kesiminden insanlari seferberlige davet e
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagorx
    cagorx's avatar
    Erkek
    normal pcde 17inç sanırım 1024 neyine yetmiyo :) laptopdada onların ekran lcd olduğu için sorun olabilir bilmiyorum hiç laptop ım olmadıki +1024 de ekran sana biraz değişik gelebilir ama linux böyle görüntü sağlam mrk etme
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

cagorx bunu yazdı:

tavsiye edilen işlemci 800 mhz idi sanırım oraya ben kendi işlemcimi yazdım :) çözünürlük sorunu yaşayan arkadaş sağ tıkla masaüstünü yapılandırdan bulursun ayarları ordan hallet standart olarak 1024-768/85hz çözünürlükle geliyor

a.q winde 120 hz görüyom mınitörde pardusta 75 hz bana 85 hz lazıım :S

bilen warsa beri gelsin hyundai 15g monitör

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 4090 Toplam Mesaj: 13