Pardus Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio  ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Diske girerkenmi aliyorsun bu hatayi ,yoksa mp3 leri calarken mi ?

Diske girerken aliyorsan ,windows'u birkac defa duzenli olarak acip-kapat (baslat, bilgisayari kapat ,kapat) seklinde ,sonra pardustan girip ntfs diske gir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    yok dostum sadece pardus var windows u tamamen kaldırdım:D:D diske gireerken sorun çıkarıo izin verilmedi dio anlayamadım tam sorunu buraya yaziim dedim bilen vardır illaki :D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Anladim haci ,farkli partition a dosyalarin , peki o partition dosya sistemi ntfs mi ?

Gerci sen hatayi windows u tamamen kaldirmakta yapmisin ,kici kirik pardus icin :P ,duygusal hareket etmeyin ,fanatizm yapmayin ,ikisini birlikte kullansaydin ,neyse simdi mount ummonut cular gelir :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İstediğiniz ekran çözünürlüğünü seçiniz...

640*480
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    2048*1536

Dikkat: Eğer doğru çözünürlüğü seçmez iseniz, bir daha görüntü alamazsınız...

----

Böle hata cıkarttı lan geçen sefer :| Linuxe adam dienin akılna ediim :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

İstediğiniz ekran çözünürlüğünü seçiniz...

640*480
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    2048*1536

Dikkat: Eğer doğru çözünürlüğü seçmez iseniz, bir daha görüntü alamazsınız...

----

Böle hata cıkarttı lan geçen sefer :| Linuxe adam dienin akılna ediim :)

muhahaha... Ekran çözünürlülüğünü ayarlamazsan doğru. Ama bedava işletim sistemi olarakta bence iyi. Şunu da ekleyeyim ben kullanamadım. Lisanslı vista almak lazım. Tabi bir de yeni bilgisayar:D Şimdilik xp ye devam. 

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Linuxcular , Rene senin monitorun adiyse linux ne yapsin diye bir savunma yapabilirler :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    darkknight bunu yazdı:

yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..

Eğer ntfs windows bölümü yüklüyse doğru kapatmamış olmandan kaynaklanıyor.windows "Ayarlarınız kaydediliyor" ibaresi de bu yüzden çıkıyor.Ntfs dosya sistemini yani windows u açıp doğru bir şekilde kapattıktan sonra pardus a dönüp mp3 lerine ntfs bölümündeki harddisknden ulaşabilirsin.Sorun devam ederse lütfen yaz :)

iyi biri değil... TBT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    darkknight bunu yazdı:

yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..

Eğer ntfs windows bölümü yüklüyse doğru kapatmamış olmandan kaynaklanıyor.windows "Ayarlarınız kaydediliyor" ibaresi de bu yüzden çıkıyor.Ntfs dosya sistemini yani windows u açıp doğru bir şekilde kapattıktan sonra pardus a dönüp mp3 lerine ntfs bölümündeki harddisknden ulaşabilirsin.Sorun devam ederse lütfen yaz :)

abicim pardus u C: ye kurdum windows yok yani bilgisayarda tamamen pardus var ama depolama aygıtından girdiğimde izin verilmedi ibaresi çıkıo müzik dinleyemiorum falan yani dier bilgilere ulaşamıorum sorun bu yani 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    darkknight bunu yazdı:
    Shamanist bunu yazdı:
    darkknight bunu yazdı:

abicim pardus u C: ye kurdum windows yok yani bilgisayarda tamamen pardus var ama depolama aygıtından girdiğimde izin verilmedi ibaresi çıkıo müzik dinleyemiorum falan yani dier bilgilere ulaşamıorum sorun bu yani

Depolama aygıtın nedir, tamamen  anlatırmısın?

iyi biri değil... TBT
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konu niye vukuatlar bolumunde diye dusunmeye basladim , harddisk ve pardus arasinda olan bir vukuat gundemde cunku :D:D tasiyim bari...hoca freenode de pardus kanalina sor orada gonulluleri bulursun yardimci olurlar ,hergn baslarina geliyordur bu sorunlar vardir soyleyecek birseylerleri...nasil girecem diye sorarsan

alt+f2 ye bas gelen kutuya konversation yaz acilan irc istemcisinden baglan de ,zaten otomatik pardus kanalina dusersin orada...

Toplam Hit: 4501 Toplam Mesaj: 15