Pardus Yardım
-
yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..
-
Diske girerkenmi aliyorsun bu hatayi ,yoksa mp3 leri calarken mi ?
Diske girerken aliyorsan ,windows'u birkac defa duzenli olarak acip-kapat (baslat, bilgisayari kapat ,kapat) seklinde ,sonra pardustan girip ntfs diske gir.
-
yok dostum sadece pardus var windows u tamamen kaldırdım:D:D diske gireerken sorun çıkarıo izin verilmedi dio anlayamadım tam sorunu buraya yaziim dedim bilen vardır illaki :D:D
-
Anladim haci ,farkli partition a dosyalarin , peki o partition dosya sistemi ntfs mi ?
Gerci sen hatayi windows u tamamen kaldirmakta yapmisin ,kici kirik pardus icin :P ,duygusal hareket etmeyin ,fanatizm yapmayin ,ikisini birlikte kullansaydin ,neyse simdi mount ummonut cular gelir :D
-
İstediğiniz ekran çözünürlüğünü seçiniz...
640*480
.
.
.
.
.
.
.
.
2048*1536Dikkat: Eğer doğru çözünürlüğü seçmez iseniz, bir daha görüntü alamazsınız...
----
Böle hata cıkarttı lan geçen sefer :| Linuxe adam dienin akılna ediim :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İstediğiniz ekran çözünürlüğünü seçiniz...
640*480
.
.
.
.
.
.
.
.
2048*1536Dikkat: Eğer doğru çözünürlüğü seçmez iseniz, bir daha görüntü alamazsınız...
----
Böle hata cıkarttı lan geçen sefer :| Linuxe adam dienin akılna ediim :)
-----------------------------muhahaha... Ekran çözünürlülüğünü ayarlamazsan doğru. Ama bedava işletim sistemi olarakta bence iyi. Şunu da ekleyeyim ben kullanamadım. Lisanslı vista almak lazım. Tabi bir de yeni bilgisayar:D Şimdilik xp ye devam.
-
Linuxcular , Rene senin monitorun adiyse linux ne yapsin diye bir savunma yapabilirler :))
-
darkknight bunu yazdı:
-----------------------------yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..
-----------------------------
Eğer ntfs windows bölümü yüklüyse doğru kapatmamış olmandan kaynaklanıyor.windows "Ayarlarınız kaydediliyor" ibaresi de bu yüzden çıkıyor.Ntfs dosya sistemini yani windows u açıp doğru bir şekilde kapattıktan sonra pardus a dönüp mp3 lerine ntfs bölümündeki harddisknden ulaşabilirsin.Sorun devam ederse lütfen yaz :) -
Shamanist bunu yazdı:
darkknight bunu yazdı:
-----------------------------yaa hojalar benim bi sorum olcak** yaa ben pardusu yükledim bu pardusta depolama ortamına giriorum ordan harddiskteki müziklerime giricem izin verilmedi dior. yaa ben nerden ulaşcam onlara eğer izin veriliosa nasıl verilio ayarı varmı nedir bi bilgi verirseniz size çok minnettar kalırım. şimdiden teşekkürler..
Eğer ntfs windows bölümü yüklüyse doğru kapatmamış olmandan kaynaklanıyor.windows "Ayarlarınız kaydediliyor" ibaresi de bu yüzden çıkıyor.Ntfs dosya sistemini yani windows u açıp doğru bir şekilde kapattıktan sonra pardus a dönüp mp3 lerine ntfs bölümündeki harddisknden ulaşabilirsin.Sorun devam ederse lütfen yaz :)-----------------------------
abicim pardus u C: ye kurdum windows yok yani bilgisayarda tamamen pardus var ama depolama aygıtından girdiğimde izin verilmedi ibaresi çıkıo müzik dinleyemiorum falan yani dier bilgilere ulaşamıorum sorun bu yani
-
darkknight bunu yazdı:
Shamanist bunu yazdı:
darkknight bunu yazdı:
Eğer ntfs windows bölümü yüklüyse doğru kapatmamış olmandan kaynaklanıyor.windows "Ayarlarınız kaydediliyor" ibaresi de bu yüzden çıkıyor.Ntfs dosya sistemini yani windows u açıp doğru bir şekilde kapattıktan sonra pardus a dönüp mp3 lerine ntfs bölümündeki harddisknden ulaşabilirsin.Sorun devam ederse lütfen yaz :)-----------------------------
abicim pardus u C: ye kurdum windows yok yani bilgisayarda tamamen pardus var ama depolama aygıtından girdiğimde izin verilmedi ibaresi çıkıo müzik dinleyemiorum falan yani dier bilgilere ulaşamıorum sorun bu yani
Depolama aygıtın nedir, tamamen anlatırmısın? -
Konu niye vukuatlar bolumunde diye dusunmeye basladim , harddisk ve pardus arasinda olan bir vukuat gundemde cunku :D:D tasiyim bari...hoca freenode de pardus kanalina sor orada gonulluleri bulursun yardimci olurlar ,hergn baslarina geliyordur bu sorunlar vardir soyleyecek birseylerleri...nasil girecem diye sorarsan
alt+f2 ye bas gelen kutuya konversation yaz acilan irc istemcisinden baglan de ,zaten otomatik pardus kanalina dusersin orada...