Pardus'ta .Exe Dosyalarını Açmak, Çalıştırmak(Yardım)
-
Pardus'u yeni kurdum fakat kullanımı hakkında hiç birşey bilmiyorum.
Bir türlü exe dosyalarını açmayı başaramadım. Exe dosyalarını açmanın bir yolu var mıdır? Yoksa zaten açılıyorda ben mi beceremiyorum? -
belliki linux bigin 0. Biraz araştırma yap yoksa hiç kullanamazsın.
winediye bir program var paket yöneticisiyle o programı kurarsan windows (exe) programlarının bir kısmını kullanabilirsin.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------
belliki linux bigin 0. Biraz araştırma yap yoksa hiç kullanamazsın.
winediye bir program var paket yöneticisiyle o programı kurarsan windows (exe) programlarının bir kısmını kullanabilirsin.
-------------------------Bildin hocam linux bilgim 0 :) Zaten 1 saat önce bitirdim kurulumu 1 kaç güne sökerim herhalde nedir ne değildir.Sağolasın...
-
.exe dosyalarını unutucaksın linux ta wine ve benzeri gibi programlarla açarsın ama randıman alırmısın orasını bilemem,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
.exe dosyalarını unutucaksın linux ta wine ve benzeri gibi programlarla açarsın ama randıman alırmısın orasını bilemem,
-----------------------------Hocam benim Adobe Photoshop gibi bana lazım olan bazı programları kurmam gerek onlarıda mı unutcam?
-
Reberals bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam benim Adobe Photoshop gibi bana lazım olan bazı programları kurmam gerek onlarıda mı unutcam?
-----------------------------Valla unutucaksın linux ta genelde o programların alternatifleri vardır onları kullanırsın ama dediğim gibi çalıştırıla bilir ama randıman alırmısın onu bilemem linux a bir kere alış asla windows a dönmezsin gerçi adamlar windows 7 ile 10 numara bi işletim sistemi yaptılar ama tercih senin,
-
esaret altındaki özgürlüğe hoş geldin.
exe dosyaları çalışmıyor hocam linux ta çalıştırmak için ek programa ihtiyacın var. ondan da çok şey bekleme ps kurarsın tam çalışır kullandığın linux paketinin yenisi çıkar bok olur hayatın çalışmaz.
şimdi sana gimp var felan diceklerde ps deki kaliteyi alamazsın.
windows a geri dön sen.
-
angelofhope bunu yazdı:
exe dosyaları çalışmıyor hocam linux ta çalıştırmak için ek programa ihtiyacın var. ondan da çok şey bekleme ps kurarsın tam çalışır kullandığın linux paketinin yenisi çıkar bok olur hayatın çalışmaz.
windows a geri dön sen.
-----------------------------yok hocam bir daha windows serisinin yanına bile yaklaşmam. Robinson_Crusoe hocamın dediği gibi bazı şeylerden vazgeçmem gerekiyosa geçerim . Linux'a alışıcaz...:)
-
photoshop için gimp var cok da güzellll depolarda
-
Reberals bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
windows a geri dön sen.
-----------------------------yok hocam bir daha windows serisinin yanına bile yaklaşmam. Robinson_Crusoe hocamın dediği gibi bazı şeylerden vazgeçmem gerekiyosa geçerim . Linux'a alışıcaz...:)
-----------------------------Hayatını kısıtladıktan sonra teknolojinin bir anlamı yok hocam. Teknoloji seni rahat etmek için var.
-
bir sıkıntın olursa linuxçular olarak burdayız.Linux camiasında birbirine yardım eden insan tonla.O yüzden sorununu doğru şekilde doğru yere anlatırsan çözülür.Senin geçtiğin sorunlardan binlerce belki milyonlarca kişi geçti.Yani kesinlikle çözüm bulunmuştur yada bulunmak üzredir.
Linux u kullanabilmenin yolu internet+google ikilisini mükemmel şekilde kullanabilmektirGOogledan düzgün şekilde arattığında her istediğini bulacaksın.Örnek ;
bir ton sayfa var.Her sorunda foruma yada insanlara mesaj atma.önce araştır.bulamazsan bakarsın.Başka türlü linux işi çoookkk zor
linux dağıtımlarında genellikle indirip uğraşmadan bir çok programı paket deposunda bulabilirsin.