Parkede Sigara Yaniklari
-
slm arkdaslar dun baya icmistim ve simdi gordum parkede uc yere kul dokulmus ve yanik isareti kalmis bunlarin cekebilecegim hic bi yol yokmu bi fikriniz varsa lutfen yazin
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------slm arkdaslar dun baya icmistim ve simdi gordum parkete uc yere kul dokulmus ve yanik isareti kalmis bunlarin cekebilecegim hic bi yol yokmu bi fikriniz varsa lutfen yazin
-----------------------------
Hocam parkede diye yazarsan yumuşatma uygulayarak bir Türkçe kuralının daha sonuna gelmiş olursun. Ayrıca parke ahşap olduğu için zımpara + cila yoluyla rötüş yapmadan halledemezsin. Üzerine bir kilim ser koyver gitsin. -
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------geniuss bunu yazdı:
-----------------------------slm arkdaslar dun baya icmistim ve simdi gordum parkete uc yere kul dokulmus ve yanik isareti kalmis bunlarin cekebilecegim hic bi yol yokmu bi fikriniz varsa lutfen yazin
Hocam parkede diye yazarsan yumuşatma uygulayarak bir Türkçe kuralının daha sonuna gelmiş olursun. Ayrıca parke ahşap olduğu için zımpara + cila yoluyla rötüş yapmadan halledemezsin. Üzerine bir kilim ser koyver gitsin.
Bende parkete nedir diye iki saat dusunuyordum :| -
pirket gibi olmuş hocam, parkete :| :D
-
hacı sayfa açılana kadar, aklımdan binbir türlü şey geçti,
1.derece, 2.derece, 3.derece yanıkların dışında "parkete yanıklar" diye bi kavram mı varmış, neymiş lan merak ettim diye girdim, vallahi netim kopsaydıda görmeseydim :D
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------hacı sayfa açılana kadar, aklımdan binbir türlü şey geçti,
1.derece, 2.derece, 3.derece yanıkların dışında "parkete yanıkla"r diye bi kavram mı varmış, neymiş lan merak ettim diye girdim, vallahi netim kopsaydıda görmeseydim :D
-----------------------------Vallahi bende tıbbi bir mevzu diye daldım konuya
sonrada afalladım kaldım :D
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Bauer bunu yazdı:
-----------------------------hacı sayfa açılana kadar, aklımdan binbir türlü şey geçti,
1.derece, 2.derece, 3.derece yanıkların dışında "parkete yanıkla"r diye bi kavram mı varmış, neymiş lan merak ettim diye girdim, vallahi netim kopsaydıda görmeseydim :D
-----------------------------Vallahi bende tıbbi bir mevzu diye daldım konuya
sonrada afalladım kaldım :D
-----------------------------sorma abi bende googledan açtım bakıyordum uhu dalmışım :|
parkete nedir parkete yanığı..
-
cümlenin bu kısmını anlayamadım?
''bunlarin cekebilecegim hic bi yol yokmu bi fikriniz varsa lutfen yazin'' -
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------cümlenin bu kısmını anlayamadım?
''bunlarin cekebilecegim hic bi yol yokmu bi fikriniz varsa lutfen yazin''
-----------------------------elektrik süpürgesi vur çekiyor diye duydum :D asdafsa
işin şakasını geçersek zımpara + cila başka caren sittinsene yok ordaki cila+ahşap kararmıştır, kimyasal zıdıvırılar zımparasız duzelmez. -
fotoğraf koyabilme imkanın varsa bir şeyler söyleyebilirim ama zımpara yaparsan yüksek ihtimal daha beter olur fark olur eskisiyle senin yaptığının arasında
-
denemedim hiç ama şimdi yazarken aklıma geldi marangozdan toz talaş al japonla macun gibi uygulamayı dene istersen bi yalnız denemedim haberin olsun fakat çok da sorun olacağını sanmam