Parmak İzimi Değiştirmem Lazım...
-
adam içerde siz hala ögüt verionuz=))
-
Çıkmış bile olabilir :)
-
heee o yüzden anladım xD
-
Cok merak ediyorum...Miadı gecmiş konuları cok arıyonuz mu tekrar hortlatmak icin?
-
Elini su buharinin altinda(alkol buhari olmasi gerekir ama o kadar alkolu kim buldu, neyse) yarim saat tutuyorsun. Bole parmaklarin burus burus oldugunda, ayak icin olan ozel bir tas var bu nasir fismekani yok etmek icin kullaniliyor, onu surtuyorsun. Bak sir o tasta, eger onu dikkatlice surter ve hergun yaparsan degil parmak izini, genetigini bile degistirir.
-
Dostum Kezzap kullanırsan ve bu durum anlaşılırsa, Parmak izini bilerek değiştirmek Sanırsam Suç Teşkil ediyor.
Ancak Hem Acımadan hemde Kesin sonuç ama Geçici bir dönem, için yapman gereken Eğe bildiğimiz Eğe ile Törpülemektir.Eğe ile törpüle işini görür.
-
adam 2005 de 2 gün içinde parmak izimi değiştirmem gerekiyor demiş, siz hala yorum yazıyorsunuz.
-
O zaman Adminlerin Konuyu Kilitlemesinde Fayda var. Valla Kim devam ettirdi bu konuyu bilmiyorum, ama bu konun Kilitlenmesi gerekiyor Kanaatimce.
-
Cok merak ediyorum...Miadı gecmiş konuları cok arıyonuz mu tekrar hortlatmak icin?+1 ch3 apzına sağlık
-
noldu acaba adma merka ettim uplamak güzel oluyor ya ben hiç uplamadım ama güzel
Toplam Hit: 29943 Toplam Mesaj: 72