Pasaport

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    qonnas
    qonnas's avatar
    Erkek

hocalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. şimdi kuzenim yurt dışına çıkacak avrupaya lise sonda. bu pasaportta umumi yeşil falan olayları var onu çözemedik bir türlü internetten acil başvuru yapmamız lazım süre de dar anlıycağınız. öğrenciler için umumi mi çıkartıyolardı? yeşil pasaport için yurt dışında herhangi bir kan bağı bulunan insan varsa 10 yıldan düşüyolarmış muhabbetleri falan var iyice kafamız bulandı  yardımcı olabilirseniz sevinirim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

öğrenci pasaportu yani harçsız pasaport olması için eğitim amaçlı gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben bu sebepten bordo pasaport almıştım, emniyetten randevu alıp gidiyorsun, hemen hallediyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    qonnas
    qonnas's avatar
    Erkek

hocam bunların okulla bağlantılı 2 haftalık kurs gibi bir şeymiş üniversitede falan kalınacakmış 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Normal pasaport bordo pasaport, yeşil için aileden ( sanırım 1. Derece) birinin bir süredir memur ve blmemkaçın kaçı olması geekiyor, kızlar evlenene erkekle 25 yaş veya öğrencilikten birini bitirene kadar yeşil alabiliyor o akrabalar üzerinden.
    Hangi ülke?

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Normal pasaport bordo pasaport, yeşil için aileden ( sanırım 1. Derece) birinin bir süredir memur ve blmemkaçın kaçı olması geekiyor, kızlar evlenene erkekle 25 yaş veya öğrencilikten birini bitirene kadar yeşil alabiliyor o akrabalar üzerinden.
    Hangi ülke?

aynen benim annem memur sana yeşil pasaport çıkarttırıcam diyordu

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    qonnas bunu yazdı

hocam bunların okulla bağlantılı 2 haftalık kurs gibi bir şeymiş üniversitede falan kalınacakmış 

hoca üniversite  bağlı gidiyorsa harçsız öğrenci pasaportu çıkarması gerek yada kendi 300 400 tl bayacak.  öğrenci işlerine sorsun arkadaş..

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

editttt

unbalanced tarafından 15/Şub/14 21:56 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

il emniyet müdürliğünden alınır bordo hariç diğer pasaportlar

muhtemelen gri ya da lacivert pasaport anca verirler bence lacivert

yeşil almak için 3. dereceye kadar 1. dereceden akraban olması lazım 18- isen direk, 18+ ise öğrenci olcan, 25e kadar da öğrenci olmak ve çalışmamak kaydıyla kullanabilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hocam aceleniz varsa al bordo yu geç. değiştirmek isterseniz ilgili ülkenin konsolosluğundan yapabilirsiniz diye düşünüyorum. sonuçta pasaportu vb.. kaybedersen ya da günü geçince yenisini veriyorlar. daha bile ucuza geliyo.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    qonnas
    qonnas's avatar
    Erkek

sağolun arkadaşlar kuzenim lisede dediğim gibi üniversiteyle alakası hollandaya gidecekler okulla hocalar arkadaşları falan birkaç haftalık program bu dediklerinizden çıkardığım yeşil pasaportun bizle alakası yok bu durumda bizim kızın bordo ya da lacivert oluyor galiba umumi dedikleri 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Umuma Mahsus (Bordo) alacaksınız hocam. Genel pasaport bu.

Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 12