Pasaport
-
hocalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. şimdi kuzenim yurt dışına çıkacak avrupaya lise sonda. bu pasaportta umumi yeşil falan olayları var onu çözemedik bir türlü internetten acil başvuru yapmamız lazım süre de dar anlıycağınız. öğrenciler için umumi mi çıkartıyolardı? yeşil pasaport için yurt dışında herhangi bir kan bağı bulunan insan varsa 10 yıldan düşüyolarmış muhabbetleri falan var iyice kafamız bulandı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
öğrenci pasaportu yani harçsız pasaport olması için eğitim amaçlı gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. Ben bu sebepten bordo pasaport almıştım, emniyetten randevu alıp gidiyorsun, hemen hallediyorlar
-
hocam bunların okulla bağlantılı 2 haftalık kurs gibi bir şeymiş üniversitede falan kalınacakmış
-
Normal pasaport bordo pasaport, yeşil için aileden ( sanırım 1. Derece) birinin bir süredir memur ve blmemkaçın kaçı olması geekiyor, kızlar evlenene erkekle 25 yaş veya öğrencilikten birini bitirene kadar yeşil alabiliyor o akrabalar üzerinden.
Hangi ülke? -
noname bunu yazdıNormal pasaport bordo pasaport, yeşil için aileden ( sanırım 1. Derece) birinin bir süredir memur ve blmemkaçın kaçı olması geekiyor, kızlar evlenene erkekle 25 yaş veya öğrencilikten birini bitirene kadar yeşil alabiliyor o akrabalar üzerinden.
Hangi ülke?aynen benim annem memur sana yeşil pasaport çıkarttırıcam diyordu
-
qonnas bunu yazdı
hocam bunların okulla bağlantılı 2 haftalık kurs gibi bir şeymiş üniversitede falan kalınacakmış
hoca üniversite bağlı gidiyorsa harçsız öğrenci pasaportu çıkarması gerek yada kendi 300 400 tl bayacak. öğrenci işlerine sorsun arkadaş.. -
editttt
unbalanced tarafından 15/Şub/14 21:56 tarihinde düzenlenmiştir -
il emniyet müdürliğünden alınır bordo hariç diğer pasaportlar
muhtemelen gri ya da lacivert pasaport anca verirler bence lacivert
yeşil almak için 3. dereceye kadar 1. dereceden akraban olması lazım 18- isen direk, 18+ ise öğrenci olcan, 25e kadar da öğrenci olmak ve çalışmamak kaydıyla kullanabilirsin
-
hocam aceleniz varsa al bordo yu geç. değiştirmek isterseniz ilgili ülkenin konsolosluğundan yapabilirsiniz diye düşünüyorum. sonuçta pasaportu vb.. kaybedersen ya da günü geçince yenisini veriyorlar. daha bile ucuza geliyo.
-
sağolun arkadaşlar kuzenim lisede dediğim gibi üniversiteyle alakası hollandaya gidecekler okulla hocalar arkadaşları falan birkaç haftalık program bu dediklerinizden çıkardığım yeşil pasaportun bizle alakası yok bu durumda bizim kızın bordo ya da lacivert oluyor galiba umumi dedikleri
-
Umuma Mahsus (Bordo) alacaksınız hocam. Genel pasaport bu.