Patates Tüfegi Yapmak İsteyenlere Yardım Destek ; Kardes Yabancı Site
-
daglarinkurdu bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar bence fazla tehlikeli degildir en fazla kıllarımız yanar...
aynen en iyisi trkomandodur bende ondan gordumde ilhama geldim ya işte :D
size destek olur dıye koydum bende yapmayı dusunuyordumda 35 ytlye patladı vazgectim.. ankara ne kadar bilen varsa yazarsa sevinirim...
-----------------------------35 ytl ye çıkmaması lazım. 20 ytl ye halledebilirsin. Ankara ovacıkta Bauhause var. yada başka bi yapı marketten uygun fiyata parçaları alabilirisn. ben hesap ettim 15 ytl fln çıkıyordu.
plastik parçalar 10 ytl civarı. yapıştırıcıda 5-10 ytl. düz bir boru şeklinde yaparsan hem daha sağlam olur hemde daha ucuza maaledersin.
http://www.youtube.com/watch?v=rC5A5AJAGTg&feature=related
-
saol kardes bilgilendirdigin için burada abimle yapacaktık iste manyeto felan tamamdı aldık onları yapacaktık abim gitti sordu batmanda 35 ytl demişler artık yaza kaldı ankaraya gidince yapacagım...
-
arkadaslar başka bildiginiz sitelerde varsa bu konuda yayınlarsanız iyi olur..
-
http://auto.howstuffworks.com/search.php?terms=spud+gun
-
evde papatis yok yiğen, başka bişile yapsak? şaka bi yana nedir bu zırzavat?
-
bu tüfek yüzünden hastanelik oldum amk :) ilk konu acıldıgında yaptım parcaları bali ile yapıstırdım baliler kurumadan bakim calısıyomu diye içine gözümü soktum bi bastım yüzüme patladı amk tüfegi :) ama yılmadım iki gün tedavi gördüm sonra deneme yaptım net olarak 50 mt ye normal büyüklükte patatesi fırlattım.ve su anda bende o tüfegin 70 lik pvc ve 100 lük pvc borudan yapılmış iki tane var bi tanesiyle okulda arkadasım uygulama ödevinden 100 aldı :)
-
ayteach kardeş geçmiş olsun :D
-
Patatesi napcanız :D
c4 yapalım , veya Barut var Cok yöntem var..
-
daglarinkurdu bunu yazdı:
ayteach kardeş geçmiş olsun :D
saol kardeşim :) -
hacı yapalımda bizim bi elemanın arkadaşı elini yaktı sanki bunula