Patlıcandan Akrep Olurmu.
-
Arkadaşlar Ben birşey Duydum Aranızda Bilen varsa beni aydınlatsın Güya Bütün Patlıcanı Bir KAyanın Altına Koyduğunda 20 Gün Sonra Bir Sürü Akrep Oluyormuş Böyle Birşey olabilirmi Sizden Cevap BEkliyorum....
-
zuhahahhaha
töbeee töbeeee...
(patlıcanı göte koyduktan sonra da kabız oluyon bilion mu¿)
(Bi de bunun bilim teknolojiyle ne alakası war¿) -
dostum akrepler sıcak havalrda cıkarlar ve genlde taş altlarında olurlar bılmıyorum patlıcan yerlermı yemezlermı hiç duymadım ama bizim köyde cok sıcakta bır kayayı kaldırsan sureyle akrep cıkar
-
hahahahah birde soruyoo
-
hahahahahahahaha
çok saçma kardeş sende inandın mı?
-
ayıp ayıp akıl var mantık var....
-
20 günde akrep
21 günde imambayıldı
22 günde türlü
23 günde patlıcanlıkebap
24 günde rakı yanına soğuk patlıcan salatası
25 günde közlenmiş patlıcan oluyor
-
d-dos bunu yazdı:
Arkadaşlar Ben birşey Duydum Aranızda Bilen varsa beni aydınlatsın Güya Bütün Patlıcanı Bir KAyanın Altına Koyduğunda 20 Gün Sonra Bir Sürü Akrep Oluyormuş Böyle Birşey olabilirmi Sizden Cevap BEkliyorum....
yaw olm akrep patlıcanın kokusunu alınca oraya gıder sonra tası kaldırırsan gorursun -
ben buna bi tek seyimle gülerim
seyyyha agzimla, unutkanlik varda :D
-
JaCKaL bunu yazdı:
ben buna bi tek seyimle gülerim
seyyyha agzimla, unutkanlik varda :D
-------------------------------YORUMSUZ-------------------------------herif son noktayı koymus
-
Koltuk altını öpünce kuş olursun.
Kaburganı aldırırsan şarkıcı olursun.
Havuç yersen turuncu olursun.
Patlıcanı kayanın altına koyarsan akrep olur.Bu 4 mucizeyi bilmeyenler varmı hala ??? Şaşırdım inanın... Tabiki akrep olur. Hatta ve hatta , çöllerde geniş patlıcan tarlaları olduğu için ( kayaların altında. uydudan bakmayın göremezsiniz. ) akrep sayısı kertenkele sayısını geçmiştir. Akrep nüfus artışı dolayısıylada patlıcanın nesli tükenmektedir. Bol bol karnıyarık yiyin. Yiyinki akrep olmasın.
Toplam Hit: 6422 Toplam Mesaj: 14