Paypalmi 2Checkoutmu Moneybookersmi
-
Beyler bunları kullandınızmı? Internetten bişey satıyosak hangisi ile ürün satmak mantıklı?
Türkiyeye para göndermede sıkıntı oluyor mu?
parayı ne kadar sonra alabiliyoruz vs...?
-
Hazır konu açılmışken fake paypalı olan varmı _?
-
paypalı kredi kartı olan kullanır sadece moneybookersı herkes kullanabilir
Türkiyedeki aracı bankası garanti
-
Hangisinin aracısı garanti biraz daha açsana hocam
moneybookers kredi kartı dışında nasil odeme alior?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bunları kullandınızmı? Internetten bişey satıyosak hangisi ile ürün satmak mantıklı?
Türkiyeye para göndermede sıkıntı oluyor mu?
parayı ne kadar sonra alabiliyoruz vs...?
-----------------------------paypal kullandım 10$ lık birşey satmıştım ve eft olarak banka hesabına aktarmayı başardım 10$'ı geçtiğinde ücretsiz yolluyor paypal 2 hafta sonra para elime ulaştı dolar olmasına rağmen tlye çevrilerek gönderildi. kredi kartıyla nasıl bilmiyorum diğer siteleride bilmiyorum :D
-
Paypalı kullanmanı öneririm şeyh kimlik bilgilerini doğru girersen problem olmaz arada haybeye kısıtlıyorlar hesabı dogrulama yap diyorlar
yapınca açılıyor türkiyedeki banka hesabına işlem ücreti almaksızın yollayabiliyon paranı
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hangisinin aracısı garanti biraz daha açsana hocam
moneybookers kredi kartı dışında nasil odeme alior?
-----------------------------moneybookers hoca havaleyle alıyo
money bookers hesabı açıyosun paranı garanti bankasındaki moneybookers ltd ye havale ediyorsun açıklama kısmına id ni yazıyorsun paran moneybookers e aktarılıyor
ordanda alışveriş yapabiliyorsun kredi kartı olmadan
türkçe destek ekibi mevcut
edit: türk bayrağını seç türkçe oluyor zaten orda adım adım görürsün
-
tartışmasız paypal
diğerleri hakkında çok bilgim yok ama alayını toplasan belki bi paypal etmez hocam
not: paypalı misafir kullanıcılara üyelik gerektirmeksizin sanal pos gibi kullandırabiliyosun
-
moneybookers daha az fark alır
paypal her konuda sıkıntısız
alışveriş yaparken paypal deil moneybookers ödemesi yapan siteler alternatif koymadıkları için iyi küfür yiyorlar benden önce pazar payına bakmalı satış yapıyorsan.
-
açık ara farkla paypal Şeyhim ücretsiz banka hesabına transfer edebilirsin 3 gün sürer en fazla. Yalnız bir uyarı paypal Türkiye entegrasyonunu tamalıyor maliye ile barışık çalışacak dolayısı ile illegal konularda faturasız işlemler için filan tavsiye etmem birkaç yıl sonra önünüze büyük sorun olarak gelebilir.
-
Paypal ile çok ödeme yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Ama ödeme almak için hiç ihtiyacım olmadı açıkcası, onun için bir yorum yapamıyacam.