Pc Açılmıyor - Bios Dahi Başlamıyor - Acil
-
Hocalar bilgisayarım Hp notebook. Az önce dondu.SAnırım ısındıdedim. Ekranıda biraz sarardı. Bastım kapatma butonuna kapattımbilgisayarı direk. Sonra başlatmaya kalkınca açılmadı. Ekran açılıyor ama bios başlamıyor. Boot ekranı gelmiyor. Öyle kalıyor. Sonra biosbilini çıkarayım takıp tekrar deneyeyim dedim. Yine olmadı. Ramleri çıkardım taktım yine olmadı. Harddiski çıkarım taktım. Yine başlamıyor. İşlemci kablolarını çıkardım şimdi ikisinide onları takıp tekrar deneyeceğim. Amaaçılacağını sanmıyorum.notebook olduğu için ekran kartınada ulaşamıyorum. Ekran kartında bir problem olmş olabilir mi ? Başına böyle bişey gelen müritler var mı ? Hocalar bi yardım edin nolur
-
tam model ne? dv 6x serisi falamı?
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------tam model ne? dv 6x serisi falamı?
-----------------------------
Hocam tam olarak hp pavilion dv2700 serisi -
Up
-
chipset pert olmuş :)
-
ötmesi lazım değil mi parçada sorun olsa ? çernobil olmasın :D
-
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------chipset pert olmuş :)
-----------------------------evet ekran kartı chipseti yanmış ve yaşadığım yerde yapılamazmış.Mecbur göndericem ama 200 diyorlar. durup dururken olcak iş bu şimdi :s
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------evet ekran kartı chipseti yanmış ve yaşadığım yerde yapılamazmış.Mecbur göndericem ama 200 diyorlar. durup dururken olcak iş bu şimdi :s
-----------------------------izmirdeysen ulaş bana. yardımcı olayım
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------izmirdeysen ulaş bana. yardımcı olayım
-----------------------------hocam maalesef bursadanım:(sağolasın
-
hp pavilion dv serilerinde aşırı ısınma sorunu var bende var o lanet makineden altında sogutucu koymak zorundasın yoksa yanar
-
makineden yanık kokusu geliyor mu.