Pc Topladım Sizce Nasıl ?
-
hahaha :D harbiden görmemişim :D hehe :P o sırada bişiye gülüodum kusura kalmayın artık
-
hocam directx 10 lar cıktı aldıgın ekran kartının ona uyumlu oldugundan eminmisin ?
-
Evet aldığım ekran kartım dx10a uyumlu
Bir sorum oalcak birde, bir oyunda şu kartları destekliyomuş:
Supported Video Card Chipsets:
- ATI X1900 series
- ATI X1800 series
- ATI X1600 series
- ATI X1300 series
- ATI X850 series
- ATI x800 series
- ATI x700 series
- ATI x600 series
- ATI Radeon 9800 series
- ATI Radeon 9700 series
- ATI Radeon 9600 series
- ATI Radeon 9500 series
- NVIDIA GeForce 7800 series
- NVIDIA GeForce 6800 series
- NVIDIA GeForce 6600 series
- NVIDIA GeForce 6200 series
- NVIDIA GeForce FX series
Bende 8600gt var işte oynayabilcem mi? =)
-
AzoPelo bunu yazdı:
-----------------------------
İşlemciyi Şöle En Azından 2.8 Gibi Bişey Alsaydın Daha Rahat Ederdin Gibime Geldi . Ayrıca 256 ile 512 Ekran kartı Arasında Fazla Fiyat Farkı Yok Keşke 512 Alsaydın . İlerisi İçin İyi Olurdu Sıkıntı Yaşamazdın . Ama Buda Götürür .
-----------------------------adam piyasadaki en saglam işlemciyi almıs neyin 2.8inden bahsediyosun sen. ekran kartındada 256-512 belirleyici etken deildir. bellek veri yolu ve saat hızları onemlidir.
warpig hojam işlemciyi abartmışsın. core2duo E6600 alsan yeterli olurdu artan paraylada duzgun bir ekran kartı alırdın. cunku aldıgın kart 8serisinin düşük seviye kartı. 8600 yerine 7900gx2 alsaydın yada paran varsa yine C2Q alıp 7900gx2 alsaydın 10000rpm hdd de alıp birnevi dream computer sahibi olurdun :)
-
Hoca sağol moralimi duzelttin dediklerin dogru senin ama olsun ya dx10 desteği fln var yeter bu bana Şu yukardaki oyunu fln çalıştırırsa super.
-
WarPig bunu yazdı:
-----------------------------Evet aldığım ekran kartım dx10a uyumlu
Bir sorum oalcak birde, bir oyunda şu kartları destekliyomuş:
Supported Video Card Chipsets:
- ATI X1900 series
- ATI X1800 series
- ATI X1600 series
- ATI X1300 series
- ATI X850 series
- ATI x800 series
- ATI x700 series
- ATI x600 series
- ATI Radeon 9800 series
- ATI Radeon 9700 series
- ATI Radeon 9600 series
- ATI Radeon 9500 series
- NVIDIA GeForce 7800 series
- NVIDIA GeForce 6800 series
- NVIDIA GeForce 6600 series
- NVIDIA GeForce 6200 series
- NVIDIA GeForce FX series
Bende 8600gt var işte oynayabilcem mi? =)
-----------------------------Nvidia'nın cıkarmıs oldugu tüm 8x serilerin hepsi dx10'a uyumluduR :) satne ilk dx10 kartını nvidia cıkarmisdiR :)
-
Bu makineden daha kötü makinayi 20 ay taksitle 1.6 milyara pedere aldırıp kazıkı yiyenzi biri olarak süper diyorum :=)
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------
Bu makineden daha kötü makinayi 20 ay taksitle 1.6 milyara pedere aldırıp kazıkı yiyenzi biri olarak süper diyorum :=)
-----------------------------heauhaehu gecmis olsun hoca :)
-
kardeş bende 1,5 ay filan önce pc topladım
ekran kartı olarak bi arkadas demiş256 yerine 512 alsaydın
ekran kartında ram in önemi öle fazla deil
ancak ghost recon 2 gibi dangalak oyunlar 512 ram i olamyan kartla hgh oynıyamassın diyebilir
bende 8800gts var 320 lik
fiyat performans oalrak en iyi kart suanda 8800gts ler
dx9 oyunlarında mukemmel performans gosteriyo
dx 10lardada yuksek performans vericegi belirtilio - cıkmıs olan az sayıdaki dx 10 tabanlı oyunlardada yuksek fps ler aldı
kardeş oblivion demişşin ben bu kartla hersey full hdr acık 75-80 fps alıyorum en dusuk 45 filan oluyo fps oblivionda kartın surucusu de eskiydi simdikine gore
sana tavsiyem işlemciyi düşürüp daha iyi bi ekran kartı alman 8800gts-8800gtx olabilir
birde ramler sanırım hyperx deil ramleride hyperx alırsan daha ii bir performans alırısn oyunlarda
+ cooler master kasanın markası ekstra bir özellik deil bendede cooler master bir kasa var oldukca memnunum (özellikle adındanda anlasıldıgı gibi sogutmada basarılı bi kasa -kasa fanı da buyuk oldugu için neredeyse hic ses cıkarmıyo ve ii sogutuyo)
-
Hoca GTsler güzeldir eyvda pahalıydı almadım :)