Pc Ye Format Attım Ses Driverlerını Yükledım Ama Hala Ses Yok
-
sa arkadaslar format attıktan sonra anakarttakı realtek audı driverını yukledım ama hala ses yok baska ne yapılabılır bilen arkadaslar varsa bı zahmet
-
bende senin gibi 1 hafta boyunca realteki yükledim durdum.ama asıl sorun chipsetin driverinda..
yani anakartının web sitesine git modelini gir tüm ses dosyaları adı altında toplu 1 ses dosyası olacak onu kur
-
başka fıkrı olan yokmu :s
-
Sorun çok çeşitli olabilir.
Ses kartın onboard mu değil mi? Markası ile ufak bir arama ile çok kısa yoldan bilgi elde edinebilirsin.
Ek bir yazılıma daha ihtiyaç duyuyor olabilir.
Everest yada basit donanım analyser lar ile donanımın durumunu görebilir hareket yolunu çizebilirsin.
Ses kartı driverı yüklü ses gelmiyorsa yada ses alamıyorsan aygıt yöneticisinden donanımı kontrol etmelisin.
Ama sorunun uaa da sanırım.
UAA diye arat Microsoft UAA bus linkinden bu driverı da indirip kur.
-
sagol hocam dedıklerını bır bır uygulucam ısallah sorun cozulur artık pc yı alıp bılgısayarcıya gıtmek ıstemıyorum zaten bu attıgım ılk formattı
-
1-2 derken ilerler bu işler..
Tabiki bozulacak ama emin ol yine yapacaksın.
Ben çok sabahladığımı bilirim...
Özellikle ortaokul dönemlerimde ertesi gün matematik sınavım varken kafamda çözemediğim binlerce pc sorusu ile sınava girdiğimi ve yolda yürürken çözümünü bulduğumu eve gelince de çok toparladığımı bilirim.
:)
Hala bazen bir sorun yaşadığımda üstüne üstüne giderim.
Sende git.
-
bu sorunlarla ugrasırken kafayı sıyırmassam gıdıcem :d bıraz sabırsızım
-
8mm üstadın dediği gibi yumruk yedikçe üstüne gidicen bende öylece çok şey ögrendim halada ögrenmeye devam ediyorum.
2 gündür .iso formatını dogru kopya edemiyordum ögrenmiş bulunduk 4 EVER TBT Derim.
-
chıpset ın drıverını ındırdım olmadı sımdı uaa yı denıcem ne mesakatlı ısmıs yaw
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
chıpset ın drıverını ındırdım olmadı sımdı uaa yı denıcem ne mesakatlı ısmıs yaw
-----------------------------hoca çok kasman lazım çözüm yolu çok çünkü
1 ) chipsetin komple ses driverlarini indirmek
2 ) bios driverlari taratmak http://www.driverskit.com/BIOS.html
3 ) aygıt driverlarini taratmak http://driveragent.com/
-
yok ya olmucak yarın bıdaha format atıcam