folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Pcdepo.Com Ürün Alımı

Pcdepo.Com Ürün Alımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

pcdepo.com dan Lenovo notebook alıcam fakat sözleşmede bi yer dikkatimi çekti kafa karıştırdı açıkçası,

"Hasarlı ürün teslimatı sözkonusu ise bu durum teslimat görevlisi huzurunda tespit edilip tutanak yoluyla belgelenmediği takdirde Norma Bilgisayar hiçbir sorumluluk altında değildir. " diyor

yani ürün hasarlı veya bozuksa ürün iadesi vs. olmuyor mu ?

Frontend Dev.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sana sadece diyor ki evine geldiğinde kargoyu imzalamadan önce aç bak kırığı döküğü var mı ondan sonra al imzala eğer o anda kırığı hasarı var ama o şekilde alıp imzalarsan iade almam garantiye yollarsın demek istiyor.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

sana sadece diyor ki evine geldiğinde kargoyu imzalamadan önce aç bak kırığı döküğü var mı ondan sonra al imzala eğer o anda kırığı hasarı var ama o şekilde alıp imzalarsan iade almam garantiye yollarsın demek istiyor.

anladım teşekkürler

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

sakın alma.

edit: nedenleri daha önce bir bilgisayar aldım pc depodan. bilgisayarda 1 gb ati ekran kartı yazıyordu harici sandım. i7 8gb ram 750 gb hdd 1 gb ati ekran kartı hiç düşünemedim paylaşımlı ekran kartı olabileceği. böyle bir bilgisayarda paylaşımlı ekran kartı olduğu kimin aklına gelir. netice geldi açtım kutuyu bakıyorum ekran kartı paylaşımlı. hatta donmalar vs. vs. oluyor. ertesi gün aradım ben bilgisayarı dün aldım bu gün iade etmek istiyorum kanunen 7 gün içinde internetten aldığınız malları iade edersiniz. yok dediler almayız alırsak %bilmem kaç keseriz falan filan adamlar muz cumhuriyetinde yaşadıklarını sanıyorlarki kanunlara uymuyorlar. bilgisayarın fiyatı 1200 ü geçtiği için tüketici haklarınada başvuramadım. mahkeme açmak bir ton para neyse noterden ihtar bilmemneler neler yaptım. yine kestiler paramı.

internetten birşey alıyorsan hepsiburada.com dan al hızlıal.com dan al vatanbilgisayar.com dan al ne bileyim işte büyük şirketlerden al. sonra başın ağrımasın. hele pcdepo.com dan ve bunların bir tane daha sitesi var. yani aynı şirketin bildiğim iki sitesi var daha fazla varsa bilemiyorum. kesinlikle bu şirketten bilgisayar vs. alma derim.

NuLL29 tarafından 03/Eki/13 13:09 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

sakın alma.

edit: nedenleri daha önce bir bilgisayar aldım pc depodan. bilgisayarda 1 gb ati ekran kartı yazıyordu harici sandım. i7 8gb ram 750 gb hdd 1 gb ati ekran kartı hiç düşünemedim paylaşımlı ekran kartı olabileceği. böyle bir bilgisayarda paylaşımlı ekran kartı olduğu kimin aklına gelir. netice geldi açtım kutuyu bakıyorum ekran kartı paylaşımlı. hatta donmalar vs. vs. oluyor. ertesi gün aradım ben bilgisayarı dün aldım bu gün iade etmek istiyorum kanunen 7 gün içinde internetten aldığınız malları iade edersiniz. yok dediler almayız alırsak %bilmem kaç keseriz falan filan adamlar muz cumhuriyetinde yaşadıklarını sanıyorlarki kanunlara uymuyorlar. bilgisayarın fiyatı 1200 ü geçtiği için tüketici haklarınada başvuramadım. mahkeme açmak bir ton para neyse noterden ihtar bilmemneler neler yaptım. yine kestiler paramı.

internetten birşey alıyorsan hepsiburada.com dan al hızlıal.com dan al vatanbilgisayar.com dan al ne bileyim işte büyük şirketlerden al. sonra başın ağrımasın. hele pcdepo.com dan ve bunların bir tane daha sitesi var. yani aynı şirketin bildiğim iki sitesi var daha fazla varsa bilemiyorum. kesinlikle bu şirketten bilgisayar vs. alma derim.

hocam eğer öyle saçma bi muhabbet varsa hiç gerek yok ordan almaya. ben zaten normalde internetten bile alma taraftarı değilim gücenmem ama mecbur kaldım. vatan'da bimeks'te falan tükendi o notebook (Lenovo Z580). o firmaların sitelerindede yok. 1 ay kadar sonra alcam o zamana kadar gelirse dediğin gibi yaparım.

teşekkürler hocam en nefret ettiğim olaydır böyle şeyler.

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Knk benden nie almıyon :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

Lenovo z580 352526 kodlu ürünü aldım nova bilgisayardan. ( http://www.novabilgisayar.com/ )herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Alış-verişten memnun kaldım.

Ankara da gidip mağazasından alabilirsin. Ben internetten sipariş ettim herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

iyi günler

Ha Ha!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    HorbaDor bunu yazdı

Lenovo z580 352526 kodlu ürünü aldım nova bilgisayardan. ( http://www.novabilgisayar.com/ )herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Alış-verişten memnun kaldım.

Ankara da gidip mağazasından alabilirsin. Ben internetten sipariş ettim herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

iyi günler

cevap için teşekkürler. ürünün sorunlu gelme durumundaki davranışları pek olumlu değil sanırım anladığım kadarıyla. biraz daha araştırayım.

Frontend Dev.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Almadan once pazar.org tan fiyat grafigine bakmayi da unutma :)

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

şu an bunları yazdığım pcyi oradan aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ürün sıkıntısız ve kısa sürede elime ulaştı. bu arada özelliklerini güzel okuyun kardeşim bilgisayarın paylaşımsız yazmıyorsa paylaşımsız değildir özellikle belirtiyorlar çünkü paylaşımsız olduğu zaman.

om mani padme hum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

evet nova bilgisayar ve pc depo com arkadaşlar her bilgisayar alan sorun yaşayacak diye birşey yok. Benim söylemek istediğim aldığınız şey elektronik ve herkezin bildiği gibi elektronik işi biraz şans işi. Aldınız bilgisayarı kutusunu açtınız baktınız bir ölü piksel var, yada 64 bit kuruyorsunuz başka tepki veriyor 32 bit kuruyorsunuz başka başka tepkiler, donmalar vs. sorunlar gözlemlediniz ve daha ilk gün. işte pcdepo -novabilgisayarda bunu geriye verip paranızı alamazsınız. hatta başka bir ürünlede değiştiremezsiniz. ama büyük şirketler hepsiburada vatan hizlial gibi şirketlerde böyle birsorun yok kimse aldığı malı gelsin kullanayıp ertesi gün geri yollayayım diye almıyor.. ama sıkıntı çıktığındada neden sıkıntılı ürüne para veripte servislerde uğraşasınki.

Tekrar söylüyorum ben adamların her sattığı makine bozuk demiyorum. Ama yukarıda yazdığım gibi sorunlarla karşılaşırsanız. Paranız boşa gider o zaman keşke 50 tl daha fazla verip büyük bir şirketten alsaydım dersiniz. yada büyük şirket demek doğrumu şöyle diyelim 50 tl daha verip türkiye cumhuriyeti yasalarına uyan bir şirketten alsaydım dersiniz. çünkü internetten alınan malı 7 gün içinde iade etme hakkınız kanunen varken bu adamlar kanunu takmıyorlar.

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
Toplam Hit: 3924 Toplam Mesaj: 35