Pes 2011 Görüntü Kalitesi Sorunu
-
Merhaba, arkadaşlar
Pes 2011 oynarken görüntü kalitesini yükseltemiyorum.
Bilgisayarımın özellikleri bunlar
-
fotoları yükleyemedim arkadaşlar bi türlü
ancak bu konuda aynı sıkıntıda bir link vermek istiyorum sorun aynıi yardımcı olun müritler ...
http://www.pcnet.com.tr/forum/oyunlar/274156-pes-2011-grafik-problemi.html
-
settings i böyle çalıştır... (oyunu da...)
-
Bırak pes11 mi oynanır
kupa maçındayım, son 10dk sı maçın
poziyona girdim, top yükseldi, tam 10 dk boyunca o top direğin üstünde sekti, kupa hayal oldu tabi. Kaydettik ama video olarak nasıl atılır bilemem. direk saveyi atayım dicem, 80mb :|
-
CanCer bunu yazdı:
-----------------------------
settings i böyle çalıştır... (oyunu da...)
-----------------------------Eywallah dosrum sagolasın da denedim olmadı.
Aynı sorunu veriyor kaliteyi high ya da medium yapamıyorum....
Hata olarak: Unable to implement settings due to incufficient video card specifications. şeklinde sorun veriyor.
Napacam bilmiyorum, pes oynamak için aldığım son model bilgisayarım... arkadaşlarımın diline düştü dalga geçiyolar benimle ...)
-
Bırak pes11 mi oynanır
kupa maçındayım, son 10dk sı maçın
poziyona girdim, top yükseldi, tam 10 dk boyunca o top direğin üstünde sekti, kupa hayal oldu tabi. Kaydettik ama video olarak nasıl atılır bilemem. direk saveyi atayım dicem, 80mb :|
Aslında merak ettim videonu görmek isterdim nette de fazlaca video var ama... biz arkadaşlarla pembe donuna oynuyoruz yenilen ertesi gün okulda giyiyo bizim için daha heycanlısı olamaz .) tir tir titriyoruz oynarken .)
----------------------------------------------------------
-
Ekran kartı inteldi değil mi?
-
mmtz326 bunu yazdı:
Aslında merak ettim videonu görmek isterdim nette de fazlaca video var ama... biz arkadaşlarla pembe donuna oynuyoruz yenilen ertesi gün okulda giyiyo bizim için daha heycanlısı olamaz .) tir tir titriyoruz oynarken .)
-----------------------------Papyon takacagın gun cok bekledim gelecen diye :D geç geldin anca aradan görebildim :D
-
Frank bunu yazdı:
mmtz326 bunu yazdı:
-----------------------------Papyon takacagın gun cok bekledim gelecen diye :D geç geldin anca aradan görebildim :D
-----------------------------Ekran kartı Nvidia dostum, papyonu taktık gören gördü... pembe dondan kurtulduk ama .))
-
http://hotfile.com/dl/119000042/0f055bb/Pro_Evolution_Soccer_2011.rar.html
ben saveyi vereyim :) içinden videoyu izlersin
zaten 2 tane kayıt var, barca - espanyol du galiba
edit : kupa gitmemiş :D
-
mmtz326 bunu yazdı:
-----------------------------Ekran kartı Nvidia dostum, papyonu taktık gören gördü... pembe dondan kurtulduk ama .))
-----------------------------ekran kartı sürücüsünü güncelleyip, dediğim gibi açsana bir de.. aynı sorun bende de vardı.. bilg. asus Nserisi mi bu arada?