Pes 2014 PC'ye Çıktı Mı?
-
KaRaKuLe bunu yazdıbreak bunu yazdı
d3dx9_43.dll hatasi verdi. Bastan bidaha kuracagim.
hocam direct x yüklü değil demek ki ms sitesinedn indir de bi öyle dene
ekran kartın nvida ise bide yüksek performanslı nvida ile çalıştırmayı deneyebilirsin
-
akk ye takıldım :/ akşam koyarım sabaha iner şimdi neti iyice süründürmesin
-
Baslat-Calistir-dxdiag ve enter yapiyorum. Directx surumu 11 olarak gorunuyor. Yuklu aslinda.
.dll dosyasini indirdim. Ekran kartini da guncellestirdim. Ozelliklerde VRAM= yapilamadi diye gorunuyordu :S
Sildim simdi yukluyorum tekrar insallah hata vermez.
-
Tamam verdigim serial ve ilac calisiyor. Oyun sorunsuz...
-
8 kb le çekiyorum la ne ayak ? :D
-
rapidhacker550 bunu yazdı
zamundadan indiriyosan benim de ilk bikaç dakka öyleydi şimdi akk olmasına rağmen 400kb ile çekiyorum
hsyN tarafından 18/Eyl/13 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
__hsyN__ bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
zamundadan indiriyosan benim de ilk bikaç dakka öyleydi şimdi akk olmasına rağmen 400kb ile çekiyorum
benimkide 20 de çekiyo aga 3 güne anca biterbu
-
zengo bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
akkye girmemişim kuzen de bişi indiriyomuş :) şuan 800dw 50up yapıyorum ve ttnette upla down birbirinden yiyo, upu kessem vicdan azabı çekiyorum :(
-
__hsyN__ bunu yazdızengo bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
akkye girmemişim kuzen de bişi indiriyomuş :) şuan 800dw 50up yapıyorum ve ttnette upla down birbirinden yiyo, upu kessem vicdan azabı çekiyorum :(
bencede yani sen seed atın oçlar diyosan önce bi kendin seedliycen upload ı esirgemiyelim
-
c0nverse bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdızengo bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
bencede yani sen seed atın oçlar diyosan önce bi kendin seedliycen upload ı esirgemiyelim
seedi bol ya şimdi benim yaptığım azcık up kime yarıcak :) bu arada 1mb akıyor torrent