Philadelpia Deneyi Yeniden Gerceklestirilebilirmi?
-
Antikky, abi gemide yer alan murettebat bukulen uzay-zamanin actigi wormhole (kurt deligi) un icine cekiliyor. gemi içeriye girerken thek parca olmuyor, iste garip olan da bu. gemi iceriye girerken molekullerine ayrilarak hareket ediyor, tabi murettebat da oyle. daha sonra bu parcalar geri birlesiyor...
zaten yaziyi okuduýysan murettebatin geminin bazi parcalariyla birlesik cikmasinin nedeni de bu sanirim. birlesme sirasinda ters giden birseyler oluyor ve geminin parcaciklariyla murettebatin parcaciklari birbirine karisiyor... budurumda olum kacinilmaz tabiki....
-
Abi, şu hocalarına sorsana ufak bir deneme için maliyeti ne olurmuş ???
-
ayipettin be microsoft, sorariz tabi :) sarimli bobinlerin cok fazla bir maliyeti oldugunu zannetmiyorum... ama yine de sorarim abi.....
-
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=philadelphia+deneyi şurada da ilginç bilgiler var, okunmalı..
-
himmmm. evet ilginc bilgiler var.... link icin saol .....
-
la dj_lethal harbiden olabilir.molekul olayını tuttum kimya ile fazla ibilgim yok ama olabilir diye düşünüyom.teknolojide her şey olabilir.ışınlamada olcak zaten ama ne zamnan bunu biz yaparsak paraya para demeyiz.mahmut tuncer deriz:)):) ueheh
şaka bir yana biz bu denyin küçük çaplısını yapabilirmiyiz acep.he öle ucuzsa anasını satayım ben denerim.he nasıl yapcaz bunu aletler felan de bakım.
-
gemiyle bütünleşme olayı tamamen saçmalık bölye bişey olamaz gemini gövdesi sağlam kalır ama insanın gövdesinde gemiye denk gelen bölge param parça olur yapışma falan çocukça yani çizgifilm mantığı
-
bu imkansız bi sey su an icin hele ki 50-60 sene once....:))komik:))
amerikanın sallama projelerinden biri....ısınlanma die bi sey yoktur imkansızdır....
einstein birlesik alanlar kurami uzerine dayalı olan bu proje bu kuramın boyut/zaman kırılması için gereken
ısık hızına ulasılması gerekliligi ile tamamen fiyasko olmustur...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
bizim hocalar, yapicaz diyolar :) bakalim ne olucak....
senin hocaların buna inanıyorlarmı?? -
O tarihlerde cidden böyle deneyler yapılabilseydi
Şu zamanda bunun b*ku çıkardı....
Ülkelerin birbirine psikolojik baskı ve üstünlük
sağlamak amaçlı uydurmalarından bir tanesi....
Peki ışınlama yapılabilir mi? belkide yapılır ama bu deney uydurma