PHP Alışveriş Scripti Bulana Vodafone 5 Tl
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
x3uqm4 bunu yazdı:
upupup cidden lazim.
opencart cok gelismis gozukuyor basit bir sey lazim bana. lutfen yardimci olun :||
-----------------------------nasıl çok gelişmiş ya hocam?
bütün özellikleri kullanmak zorunda değilsinki?
hocam admin paneline giriste hata yasadim. girilmiyor, oturum ac butonu gozukmuyor, CTRL+A yapinca gozukuyor ama tiklanmiyor. panele giremedigim icin ozellik kapatiliyormu bilmiyorum ama ilk kurduktan sonra detayli gibi gozuktu. biraz daha basit bisey varsa rica ediyorum :| -
x3uqm4 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
upupup cidden lazim.
opencart cok gelismis gozukuyor basit bir sey lazim bana. lutfen yardimci olun :||
-----------------------------nasıl çok gelişmiş ya hocam?
bütün özellikleri kullanmak zorunda değilsinki?
hocam admin paneline giriste hata yasadim. girilmiyor, oturum ac butonu gozukmuyor, CTRL+A yapinca gozukuyor ama tiklanmiyor. panele giremedigim icin ozellik kapatiliyormu bilmiyorum ama ilk kurduktan sonra detayli gibi gozuktu. biraz daha basit bisey varsa rica ediyorum :|
-----------------------------yanlış anlamada hocam önce sen e ticaret nedir gereksinimler nelerdir felan bir araştır
hata php sürümüyle alakalı olabilir yada hatalı yükleme yapmışsındır
-
lütfen beyler ya. olmadı gider bi yerden turkcell 5 tl atarım, vodafone degilseniz. :|
ne bileyim verecek bir seyimde yokki adam akilli :|
Edit: djalper, hocam vallaha oyle bir sey arastiracak vaktim yok :| yinede tesekkur ederim en son care bunu kullanirim, offical sitesinden indirmedim opencart trden indirdim ondan olabilir bu hata. sagolasin hocam tekrar -
cankirca bunu yazdı:
Hattım faturalı; ama presta var, işini fazlasıyla görecektir.
----------------------------- -
x3uqm4 bunu yazdı:
lütfen beyler ya. olmadı gider bi yerden turkcell 5 tl atarım, vodafone degilseniz. :|
Edit: djalper, hocam vallaha oyle bir sey arastiracak vaktim yok :| yinede tesekkur ederim en son care bunu kullanirim, offical sitesinden indirmedim opencart trden indirdim ondan olabilir bu hata. sagolasin hocam tekrar
Presta'ya bak dedim, neden bakmıyosun? -
cankirca bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
Edit: djalper, hocam vallaha oyle bir sey arastiracak vaktim yok :| yinede tesekkur ederim en son care bunu kullanirim, offical sitesinden indirmedim opencart trden indirdim ondan olabilir bu hata. sagolasin hocam tekrar
Presta'ya bak dedim, neden bakmıyosun?
can baktim ama tek tek kuruyorum tabi. presta biraz daha basit gibi bunuda kurayim yazarim buraya. yarina kadar umarim konuda bir sey olur, simdi yatacagim iyi geceler size. -
sende ona basit buna zor ne oluyoz la :D
ver 500 kağıt full sistem kuram sana sende kurtul bizde :D
-
osCommerce
opencart
prestashop
phpshop
magento
cubecart
tomatocart
zenvart ve
freeway ı kurabılırım istersen
-
x3uqm4 bunu yazdı:
upupup cidden lazim.
-----------------------------benim gönderdiğim?
-
hacı ilk önce opencart, magento , prestashop , oscommerce veya joomla etic eklenti drupalı etic entegresi vs.
kısacası acık kaynak olan bu sistemlerin sitelerine girilir hangi sistemi kullanmak istediğine karar verirsin sonrasında
3 5 tane ders olur onları okursun kurulummus temaymıs herseyi halledersin yani. yani dökümantasyonları incele bi.
bence ilk önce opencart ın sitesindeki dersleri bi yarım saat incelesen güzel olurdu aceleye getirme bazen sandıgında uzun olabilir.
hee ama ben şöle hazır bi script istiorum güzel bi tasarım olsun ben onu editlerim felanda diosan bilmiorum yani.